Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
4 kwietnia 2011r. o 5:35
No to jeszcze raz dzień dobry :D
Kavo , Ty jak zwykle mówisz dobranoc , zobaczymy , co Prezes napisze :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
4 kwietnia 2011r. o 9:23
a ja mówię dzień dobry o normalnej porze a nie jak panna w "środku wczesnego poranka";) Kurcze burza miała być i co??:(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 kwietnia 2011r. o 22:58
Witam Wszystkich !

Leniuchowanie się skończyło. Już się melduję po cudownym wekendzie. Pogodę wykorzystałem max. jak na moje możliwości. W sobotę byłem krócej ale w niedzielę zaszalałem. Byłem na długim spacerku na naszym Orliku. Spotkałem sporo osób. Akurat odbywał się mecz w piłkę nożną kawalerowie na żonatych. Żonatych odrazu rozpoznałem po większej wadze he he. Niestety młokosy pomimo większej ruchliwości przegrały 17 : 7. Szkoda że byłem tam już na końcówce tego meczu bo jako kawaler może zmienił bym trochę wynik tego pojedynku na mniej pouczający he he. Kiedyś grałem na lewym ataku bo jestem lewonożny i leworęczny. Po meczu żeby uzupełnić płyny kalorie i omówić przebieg spotkania większość uczestników udała się na piwko a ja do domu gdyż była już pora kolacji. W domu byłem o 19.30 czyli na dworze 2.5 godzinki i to bez żadnych wspomagaczy ciepła takich jak koc czy kołdra. I to tyle z mojego pierwszego tak fajnego wekendu.

Paniusiu czyt. moją odp. ? chyba nie więc powtórzę w czasie teraźniejszym. No to bryknijcie . Tak myślę że w tym tygodniu to kawkę na dworze może da się już wypić. Może już namiot rozłożymy ?. Się zobaczy.

Hemi no widzisz jak ja byłem chory to Ty chciałeś przyjechać a teraz Ty chorujesz ale mam nadzieję że szybko Ci przejdzie i wtedy się spotkamy. Akurat ostatnio tematu grilla nie było zresztą po 15.05 jest daleko więc mamy dużo czasu na wszelkie uzgodnienia. Zdrowia Ci życzę. Jak dziś się czujesz przeszło Ci chorubsko ?
3145
#hemi nieaktywny
4 kwietnia 2011r. o 23:06
przeszło przeszło,tzn.jeszcze cos tam sobie kaszle itp ,ale jestem jak najbardziej uzyteczny:)
szukam koledze transportu i noclegu w Kielcach,linia w mym telefonie czerwona,mam nadzieję ,że sie uda:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 kwietnia 2011r. o 0:30
mała Mi napisał(a): [
jestem jestem Arturze :) buziaki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* odbieraj telefony don juanie :D :D

małaMi Dobrze że nie don pedro z krainy deszczowców he he. Z telefonem to jakaś zagadka ale kilka osób też tak mówiło że dzwonili i nikt nie odbierał a to niemożliwe bo zawsze ktoś jest w domu. No ale przed Nami ważniejsze rzeczy czyli na jutro masz mnóstwo buziaków w miejsca wybrane organoleptycznie he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 04.04.2011r. o godz. 23:50:

hemi napisał(a): przeszło przeszło,tzn.jeszcze cos tam sobie kaszle itp ,ale jestem jak najbardziej uzyteczny:)
szukam koledze transportu i noclegu w Kielcach,linia w mym telefonie czerwona,mam nadzieję ,że sie uda:)

To jest nadzieja że się spotkamy. W tym tygodniu mam czas tylko w środę ale może plany mi się zmienią. Wszystko zależy co napisze szef transportu he he bo jakbyś miał czas to też mógłbyś wpaść.

Dopisane 05.04.2011r. o godz. 00:30:

Kava napisał(a): [Buziakami tak łatwo nie załatwisz sprawy :> :P

Choć czuję, że w tym przypadku nie pozostało mi nic innego jak świadomość, iż... ostatni będą pierwszymi :D

Udanego weekendu życzę.. Don Juanie :P :D
..oraz wszystkim pozostałym - z mniejszymi kolejkami do swoich łóżek :D

Kavo i nie mam takiego zamiaru. Ja wiem że to są pół środki ale w Twoim przypadku to nie mam wielkiego wyboru. Jest jeszcze telepatia ale to też mnie nie zadowala. Za to Twój wniosek jest bardzo prawidłowy tylko powinnaś nap. ostatnie będą pierwszymi he he.

Wytłumaczyłem się ale rozumiem Twój delikatny sarkaźmik o łóżku he he. Chyba muszę się trochę uspokoić bo powtarzają się tu jakieś hiszpańskie zwroty, które zupełnie do mnie nie pasują he he. Puki co masz tu kilka tych pół środków może nieco poprawię swoją sytuację w Twoich oczach. Wybacz mi tak ładnie Cię proszę :) :* :* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
5 kwietnia 2011r. o 1:03
arturkedzia napisał(a): hiszpańskie zwroty, które zupełnie do mnie nie pasują he he.

Gdyby nie Twoje "he he" to prawie bym Ci uwierzyła :D

arturkedzia napisał(a): może nieco poprawię swoją sytuację w Twoich oczach.

Artur - co Ty chcesz poprawiać? :|
Przecież już lepiej "se ne da" :D Tylko żebys się teraz nie rozbestwił :> :P

Spokojnej nocy i udanego tygodnia! I oby pogoda sprzyjała, zachwycała i o dobry nastrój dbała :)

No! I pamiętaj, że..
&feature=related :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 kwietnia 2011r. o 2:08
~E:) napisał(a): Witaj Kochany :* Pytasz, kiedy będzie ta niedziela ?? Wiesz, ja to od takiego Jednego jestem uzależniona :D :D :D więc czekam na decyzje :) Gdy patrzę na termometr, który wskazuje +20, jestem bardzo szczęśliwa, bo sam Wiesz, zima dla mnie oznacza brrr Ja jutro biorę udział w rozpoczęciu sezonu grilowego, więc na pewno będzie to udany dzień :) Oczywiście, przy toastach, jeden ,co najmniej ;) będzie za Twoje zdrówko :D Całuski dla Ciebie i Domowników :* :* :*

E podoba mi się to określenie że jesteś uzależniona też chciałbym tak umieć. Jak widać uczeń przerósł mistrza he he. No to czekamy razem albo do południa zadzw. to coś uzgodnimy bo ja też mam pewne uczuciowe plany na ten tydzień he he.Ja to w niedzielę się nawet troszkę opaliłem. Rozumiem Cię bo też lubię Ciepełko. I jak tam po grillu bo parę razy mi się czkało he he. Miłego dzionka Ci życzę :* :* :* :*

Jowito wiem wiem to wł. przez ten prima aprilis mnie tak poniosło ale już jest po i wracam do normy bo co ludzie powiedzą he he. Teraz do tej niedzieli w tygodniu znów czekamy . Ty pewnie na działeczce byłaś ? Miłej pracy Ci życzę :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*
~E:) niezalogowany
5 kwietnia 2011r. o 7:05
arturkedzia napisał(a): I jak tam po grillu bo parę razy mi się czkało he he. Miłego dzionka Ci życzę :* :* :* :*

O Kochany, to już opowiadanie tylko dla Twoich uszu ;) Domownicy mogliby nie wytrzymać opisu, tych ekstremalnych przeżyć i ekscesów :D :D :D Ale na poważnie, to było bardzo miło, choć wiadomo, zawsze trzeba trzymać rękę na pulsie ;) Tak, że sezon grilowy Anno Domini 2011 uważam za otwarty :) :) :) :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza