Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
5 kwietnia 2011r. o 7:17
Witam wszystkich :* Ja też wykorzystałam niedzielną pogodę i zrobiłam otwarcie działki ....a poniedziałek wyeliminował moje plany dotyczące prac na działce ....... miłego dnia :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 kwietnia 2011r. o 19:03
"Palcie ryż każdego dnia" - Marek Hłasko.

Czółko pozytywni : )
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 2:31
Kava napisał(a):
arturkedzia napisał(a): hiszpańskie zwroty, które zupełnie do mnie nie pasują he he.

Gdyby nie Twoje "he he" to prawie bym Ci uwierzyła :D

Artur - co Ty chcesz poprawiać? :|
Przecież już lepiej "se ne da" :D Tylko żebys się teraz nie rozbestwił :> :P
:)

Witam Wszystkich !

Kavo jak Ty mnie już znasz he he. Zawsze można coś ulepszyć lub urozmaicić czyż nie ? Oj tam oj tam odrazu rozbestwił jeszcze ja taki spokojny he he. :* :* :*

Dopisane 06.04.2011r. o godz. 02:31:

~E:) napisał(a): [cO Kochany, to już opowiadanie tylko dla Twoich uszu ;) Domownicy mogliby nie wytrzymać opisu, tych ekstremalnych przeżyć i ekscesów :D :D :D Ale na poważnie, to było bardzo miło, choć wiadomo, zawsze trzeba trzymać rękę na pulsie ;) Tak, że sezon grilowy Anno Domini 2011 uważam za otwarty :) :) :) :*

E rozumiem i tak cały czas trzymaj tą rękę he he. Przyjdzie czas i u mnie sezon się zacznie w podobnej scenerii he he. Miłej pracki Ci życzę :* :* :*

Jowito to tylko u mnie jeszcze sezon zamknięty. Twój luby wrócił ? Pozdrowionka dla Was i :* :*

Paniusiu wracaj do zdrowia bo praca czeka he he.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 5:50
Szanowny Panie Prezesie !
Proszę przyjąć moje najszczersze wyrazy ubolewania nad zaistniałą sytuacją . Moja chwilowa nieobecność w firmowej korespondencji winikała jedynie z nadmiaru obowiązków służbowych związanych z poszerzaniem wpływów Korporacji .
Jak Prezes zapewne rozumie , szeroko pojmowana ekspansja we wszelakie dziedziny życia jest podstawą egzystencji i żródłem sukcesu naszej Korporacji. Nie bez znaczenia jest fakt ( nie to , abym się chwalił ) nawiązania nowych stosunków gospodarczych z zaprzyjaźnionymi firmami oraz mój skromny w tym udział .... żeby nie powiedzieć zasługa ...
.... inaczej mówiąc - aśmy ze szwagrem pochlali , aż się Ta Jedyna zdenerwowała :)
Na szczęście życie wróciło do normy i już z całą odpowiedzialnością za słowa życzyć Ci mogę Arturze miłego dnia. :D :D :D
A ponieważ kwestię następnego spotkania mamy od wczoraj omówioną , od dziś zbieram zapisy na trzy wolne miejsca w przyszłym tygodniu :)
Kurcze zacytuje sobie jeszcze Hegemona >>>
Czółko Pozytywni : )

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 14:22
Witam wszystkich :)☺ Luby jeszcze nie przyjechał,ale w przyszłym tygodniu przyjeżdża i zabiera mnie na 3 tygodnie.

Pannazdzieckiem napisał(a):
od dziś zbieram zapisy na trzy wolne miejsca w przyszłym tygodniu :)
;( ;( niestety nie dam rady ;(

Miłego dnia wszystkim :* :* Arturze :* :* :*
~E:) niezalogowany
6 kwietnia 2011r. o 18:55
arturkedzia napisał(a): E rozumiem i tak cały czas trzymaj tą rękę he he.

Inaczej się nie da :D Wiesz, generalnie , to ja jestem niespotykanie spokojny człowiek, aleee... ;) Tacy optymiści jak ja, to w każdej, nawet trudnej sytuacji, a było ich oooo !! szukają promyczka nadziei :) Inaczej, nie potrafiłabym funkcjonować. Całuski dla Domowników :* :* :* I jeszcze jedno, czekam na wpisanie się reszty Domowników, na listę obecności (chodzi o majowe spotkanie), bo chętnie poznaję ludzi w realu
:) :) :) Dla Ciebie Arturku już niedługo w realu, mam nadzieję :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 23:01
Pannazdzieckiem napisał(a): .... inaczej mówiąc - aśmy ze szwagrem pochlali , aż się Ta Jedyna zdenerwowała :)
A ponieważ kwestię następnego spotkania mamy od wczoraj omówioną , od dziś zbieram zapisy na trzy wolne miejsca w przyszłym tygodniu :)

Witam Wszystkich !

Paniusiu no to najpierw gratuluję Ci wesołego zacieśniania rodzinnych więzi ale i współczuję bo po już tak wesoło pewnie nie było he he. Dobrze że mieliście surowy nadzór żeby normy nie przekroczyć bo mogło być po jeszcze gorzej wrócić do normy he he. W kwestii spotkania czekam na rozwój sytuacji a jak już coś więcej i konkretniej będzie wiadomo to się zdzwonimy.

Dopisane 06.04.2011r. o godz. 23:01:

Jowita napisał(a): Witam wszystkich :)☺ Luby jeszcze nie przyjechał,ale w przyszłym tygodniu przyjeżdża i zabiera mnie na 3 tygodnie.

Jowita czyli znów jedziesz odwiedzić wnuki ? Ale one mają z Tobą dobrze. Jak wrócisz to już chyba maj będzie i ciepełko. Wtedy już napewno u mnie na dworze kawkę może wypijemy.
Miłego dzionka Ci życzę :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
6 kwietnia 2011r. o 23:17
arturkedzia napisał(a): Kavo jak Ty mnie już znasz he he. Zawsze można coś ulepszyć lub urozmaicić czyż nie ?

Znam, nie znam. Każdego dnia poznaję Cię na nowo. Co rusz czymś mnie zaskakujesz. Rozpraszasz złe myśli, rozświetlasz szarą rzeczywistość..
Sam widzisz - lepiej "se ne da" :)

A to urozmaicenie.. Wymownie zamilknę :D

arturkedzia napisał(a): Oj tam odrazu rozbestwił jeszcze ja taki spokojny he he.

Ty - spokojny.. Taaaa... :D HE HE :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza