Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 kwietnia 2011r. o 23:30
~E:) napisał(a): [Wiem, wiem, Ty Jesteś człowiek-orkiestra i trudno za Tobą nadążyć
:D :D :D
Poza tym, cieszę się, że humor Ci dopisuje, ale nie dziwi to, bo negocjacje potrafią podnosić emocje do zenitu, a ile endorfin przy tym :D :D :* :* :* Całuski dla Domowników :*

E orkiestra może nie ale znasz mnie już na tyle że wiesz że staram się każdemu odpisać. Spokojnie nadążysz ale ja mam z tym problem. Wiesz jak mam nie mieć humoru przecież nie mam na co narzekać. W końcu jestem zdrowy jest wiosna. Mam nałóg który bardzo mi odpowiada he he. Prowadzę negocjacje choć trudne ale sprawiają mi ogromną radość. Endorfiny są na wysokim poziomie. Pozytywne emocje też do tego miłe telefony spotkania . Nawet kilka marzeń może mi się w tym roku spełni he he. Poznaję i wokół mnie jest coraz więcej ciekawych ludzi atrakcyjnych Kobiet. Czego można chcieć więcej tylko zdrowia.

Ostatnio po tych spotkaniach i emocjach zauważyłem że nawet ten mój paraliż jest jakiś mniejszy he he. Zgodzisz się ze mną napewno że tą kurację należy kontynuować. Dzięki Wam mam wielką motywację do życia zresztą chyba nie będzie to z mojej strony takie stwierdzenie zbyt egoistyczne jeśli nap. że wzajemnie się motywujemy . Reasumując dla takich chwil i emocji warto żyć. E masz znów kilka ale będziemy szaleć no nie ? :* :* :* :* :* :* :* . Miłego dnia Ci życzę.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
12 kwietnia 2011r. o 23:34
Artur - Ty wiesz.. :* :)

Dobrej nocy! :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 kwietnia 2011r. o 1:41
Kava napisał(a): Artur - Ty wiesz.. :* :)

Dobrej nocy! :)

Wiem i trzymam kciuki. Dobrej nocy :* :* :* :* :*

Dopisane 12.04.2011r. o godz. 23:45:

Hegemon napisał(a): Nieźle, nieźle : )
Wygląda na to, że Artur to taki nasz Johnny Deep : )
Czółko pozytywni : )

Zapomniałem się wcześniej przywitać ale już to naprawiam. Witam Wszystkich !

Dziś miałem sporo gości i jeden telefon od b. miłej bolecnautki jednak udało mi się być tu wcześniej i tak jak obiecałem zaraz nadrobię wczorajszy wieczór.

Hegemonie no nie wiem przy takim twardzielu to raczej kiepsko wypadam ale gdybyś porównał mnie do Ferdka Kiepskiego o to wtedy byłbym macho całą gębą he he No ale ten kawałek jest spoko. Czółko.

Dopisane 13.04.2011r. o godz. 00:27:

magnum44 napisał(a): Arturze dobrej nocy :) :)
Na dobranoc mój ukochany skrzypek wiosennie
:*

Magnum 44 nie przepadam za taką muzyką ale akurat ten utwór mi również się podoba. Starym zwyczajem mniej pracy Ci życzę no nadal zbieramy aż do spotkania :* :* :* :* :* :*

małaMi Dziękuję Ci za miły telefon. Cieszę się że zgadzamy się co do motywacji i perspektyw rozwoju Naszej znajomości he he.
Teraz Naszym celem chyba zgodzisz się ze mną jest druga część Twojego planu he he. Przed Nami dużo pracy i rozmów ale sądzę że napewno się dogadamy . Czy mój plan Ci się podoba a może masz jakieś sugestie ? Buziaki do kolekcji :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.04.2011r. o godz. 01:13:

Kava napisał(a): [c
Gośka - nie wierz w to :D Tylko Mu się wydaje, że panuje nad sytuacją :P :D
Ok :D Niech kocur zbiera siły przed kolejną turą :D

Kavo a Ty myślisz że taki stary kocur jak ja to nie zna tej strategii he he Dobra to kocur udaje się do kosmetyczki pazurki poprawić bo reszty ze starości już się nie da he he :* :* :* :*

Gosia co Ty chcesz malować ? a co na to Senti ? he he :* :* :*

Dopisane 13.04.2011r. o godz. 01:19:

~Jowita napisał(a): Ja to już żyję urlopem...jeszcze 3 nie 2 dni, bo piątek się już nie liczy (tak se to tłumaczę) :D

Jowito no to już bliziotko a prezenty Babcia pokupiła ? Do wyjazdu moło pracy Ci życzę :* :* :*

Dopisane 13.04.2011r. o godz. 01:41:

~E:) napisał(a): Teraz ja zaskoczę Ciebie, bo jak na mnie, to już dosyć późno :) Ale co tam, raz się żyje :) Dziś byłam w kinie, na filmie "Jak zostać królem", po seansie spotkanie z przyjaciółmi, oraz inne przyjemności, więc dzionek minął całkiem miło. Całuski dla WSZYSTKICH :* Dla Ciebie Arturku, specjalne :* :* :* :|

E oj tak bardzo to zaskoczony nie jestem ale faktycznie miałaś udany dzień . A ja mam udany wieczór bo jak widzisz wykonałem kawał dobrej biurowej roboty. Dzięki a te masz odemnie na zaś :* :* :*

Paniusiu Twój etat jest nie zagrożony. małaMi myśli tym razem o skorzystaniu z Twego transportu.

Ziemianko nie martw się będziemy w kontakcie :* :* :*

Zmykam już. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*
~Jowita niezalogowany
13 kwietnia 2011r. o 7:43
Witam wszystkich :* Arturze :* :* :* No cóż, jedne Twoje życzenia się nie sprawdzą... jak na złość roboty full ;( No i spadam ją przerabiać horerka ....Miłego dnia :* :* szkoda tylko, że on taki ponury :/
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 kwietnia 2011r. o 8:56
arturkedzia napisał(a): ... Paniusiu Twój etat jest nie zagrożony. ...

Prezesie Najukochańszy , do końca swoich dni sławić będę wzorem średniowiecznego rycerza dobre imię Korporacji . :)
Ze względu na to , że Ta Jedyna tylko sobotę ma wolną , co sądzisz Arczi o tym terminie ?
Ziemianko , Mała odpowiada Wam ? :)
Ponuro wprawdzie dzisiaj , ale miłego dnia życzę Tobie Arturze i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
13 kwietnia 2011r. o 16:11
Witam : )
Tobie Art
oraz wszystkim tutaj miłego popołudnia życzę ;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~E:) niezalogowany
13 kwietnia 2011r. o 17:49
arturkedzia napisał(a): Dzięki Wam mam wielką motywację do życia zresztą chyba nie będzie to z mojej strony takie stwierdzenie zbyt egoistyczne jeśli nap. że wzajemnie się motywujemy ..

Kochany, ja tu żadnego egoizmu nie zauważam :) I masz świętą rację, że mamy tu do czynienia z klasyczną symbiozą, bo w zaistniałych kontaktach, jesteśmy sobie potrzebni i zadowoleni z tego :* Jeśli chodzi o Twoją pracę biurową, to jestem pod wrażeniem :| Nikogo nie zostawiasz bez odpowiedzi, a ile czasu i energii na to trzeba, to sam Wiesz najlepiej. Trzymaj się cieplutko Pierwszy Całuśniku Rzeczypospolitej :D :* :* :*
&feature=player_embedded
:D :D :D
2091
#mała Mi nieaktywny
13 kwietnia 2011r. o 20:54
arturkedzia napisał(a):
Teraz Naszym celem chyba zgodzisz się ze mną jest druga część Twojego planu he he. Przed Nami dużo pracy i rozmów ale sądzę że napewno się dogadamy . Czy mój plan Ci się podoba a może masz jakieś sugestie ? Buziaki do kolekcji :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

druga część mojego planu?....co tam było...wykorzystać?... mówisz i masz :D :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.