Kava napisał(a): Artur - Ty wiesz.. :* :)
Dobrej nocy! :)
Wiem i trzymam kciuki. Dobrej nocy :* :* :* :* :*
Dopisane 12.04.2011r. o godz. 23:45:
Hegemon napisał(a): Nieźle, nieźle : )
Wygląda na to, że Artur to taki nasz Johnny Deep : )
Czółko pozytywni : )
Zapomniałem się wcześniej przywitać ale już to naprawiam. Witam Wszystkich !
Dziś miałem sporo gości i jeden telefon od b. miłej bolecnautki jednak udało mi się być tu wcześniej i tak jak obiecałem zaraz nadrobię wczorajszy wieczór.
Hegemonie no nie wiem przy takim twardzielu to raczej kiepsko wypadam ale gdybyś porównał mnie do Ferdka Kiepskiego o to wtedy byłbym macho całą gębą he he No ale ten kawałek jest spoko. Czółko.
Dopisane 13.04.2011r. o godz. 00:27:
magnum44 napisał(a): Arturze dobrej nocy :) :)
Na dobranoc mój ukochany skrzypek wiosennie
:*
Magnum 44 nie przepadam za taką muzyką ale akurat ten utwór mi również się podoba. Starym zwyczajem mniej pracy Ci życzę no nadal zbieramy aż do spotkania :* :* :* :* :* :*
małaMi Dziękuję Ci za miły telefon. Cieszę się że zgadzamy się co do motywacji i perspektyw rozwoju Naszej znajomości he he.
Teraz Naszym celem chyba zgodzisz się ze mną jest druga część Twojego planu he he. Przed Nami dużo pracy i rozmów ale sądzę że napewno się dogadamy . Czy mój plan Ci się podoba a może masz jakieś sugestie ? Buziaki do kolekcji :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 13.04.2011r. o godz. 01:13:
Kava napisał(a): [c
Gośka - nie wierz w to :D Tylko Mu się wydaje, że panuje nad sytuacją :P :D
Ok :D Niech kocur zbiera siły przed kolejną turą :D
Kavo a Ty myślisz że taki stary kocur jak ja to nie zna tej strategii he he Dobra to kocur udaje się do kosmetyczki pazurki poprawić bo reszty ze starości już się nie da he he :* :* :* :*
Gosia co Ty chcesz malować ? a co na to Senti ? he he :* :* :*
Dopisane 13.04.2011r. o godz. 01:19:
~Jowita napisał(a): Ja to już żyję urlopem...jeszcze 3 nie 2 dni, bo piątek się już nie liczy (tak se to tłumaczę) :D
Jowito no to już bliziotko a prezenty Babcia pokupiła ? Do wyjazdu moło pracy Ci życzę :* :* :*
Dopisane 13.04.2011r. o godz. 01:41:
~E:) napisał(a): Teraz ja zaskoczę Ciebie, bo jak na mnie, to już dosyć późno :) Ale co tam, raz się żyje :) Dziś byłam w kinie, na filmie "Jak zostać królem", po seansie spotkanie z przyjaciółmi, oraz inne przyjemności, więc dzionek minął całkiem miło. Całuski dla WSZYSTKICH :* Dla Ciebie Arturku, specjalne :* :* :* :|
E oj tak bardzo to zaskoczony nie jestem ale faktycznie miałaś udany dzień . A ja mam udany wieczór bo jak widzisz wykonałem kawał dobrej biurowej roboty. Dzięki a te masz odemnie na zaś :* :* :*
Paniusiu Twój etat jest nie zagrożony. małaMi myśli tym razem o skorzystaniu z Twego transportu.
Ziemianko nie martw się będziemy w kontakcie :* :* :*
Zmykam już. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :*