Pannazdzieckiem napisał(a): I po burzy :D
Fakt , że ostatnimi laty burze są gwałtowne i takie jakby z nienacka , ale nas to nie martwi. :) Pozytywnie nastawiony duch zniesie wszystko
Witam Wszystkich !
Wczoraj od kompa odgoniła mnie groźnie wyglądająca błyskawica i wiatr potem lało jak z cebra. Dla bezpieczeństwa cały mój sprzęt był odłączony od prądu bo już kilka razy piorun popalił mi komputery.
Paniusiu no fakt duch jest bardziej wytrzymały i nie działa na prąd he he. Miłego wieczoru Ci życzę.
Magnum 44 Mojej Mamie zawdzięczam drugie życie dlatego wczorajszy dzień był dla mnie również szczególny.Miłego wieczoru :* :* :* :* :* :* :*
Ziemianko dwa razy dzw. w tygodniu do Ciebie i Cię nie było.
Masz szczęście gdyby nie Twoje buziaki dla mnie to bym jutro nie zadzw. ale są więc do usłyszenia tak ok 11.00 jeśli będą warunki do rozmowy i jeśli znowu gdzieś nie przepadniesz jutro :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 27.05.2011r. o godz. 22:30:
capitanosss napisał(a): Arturze wybacz ale zabieram wszystkie buziaczki od ......ziemianki,
Capitanosie nie ma problemu ja mam taki zapas buziaków od Ziemianki że swoją część ten jeden raz mogę Ci nieodpłatnie odstąpić he he
Dopisane 27.05.2011r. o godz. 22:51:
~E:) napisał(a): I tu się zgadzam z Przedmówcą, potęga ducha jest naszą siłą, szczególnie w zwrotnych momentach naszego życia :) :* czego Tobie Arturze i Wszystkim Domownikom życzę :* :* :*
E z tymi duchami to bywa różnie jedni boją się duchów czasem można wyzionąć ducha a u mnie jest tak dziwnie bo w chorym ciele zdrowy duch he he ale generalnie zgadzam się z Wami duch to potężna siła. Miłego wieczoru Ci życzę :* :* :* :* :*
Kavo gdzie się podziewasz ? :*
Sylwia dziękuję Ci za miłą rozmowę dziś i na Party. W końcu buziaczki odebraliśmy he he. Na grillu będą następne więc zbieramy dalej :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Miłego dnia.