Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5993
#xaa nieaktywny
31 maja 2011r. o 0:18
hemi napisał(a): to kiedy grill?? jak cos to autko pojemne ,mogę kogos do autka zapakować,albo i inne sałatki do bagaznika:D

mam jedną chętną,a właściwie dwie chętne ;) znajdzie się miejsce siedzące?

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 00:18:

spędziłam ostatnio miłe chwile i...tak już mam... ;)
wspominam...,tęsknię i... ;(
dobrej nocki Arturze :* :* :*

pozdrawiam ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 maja 2011r. o 2:36
erjotka napisał(a): Arturze, bawiłam się świetnie na party, a teraz z utęsknieniem czekam na grilla. Dajcie znać, w czym będę mogła, to pomogę.

Proszę Was o wypowiedzi dotyczące daty naszego grilla czy wam pasuje 11 12 czerwca i który dzień bardziej czy sobota czy niedziela.

Witam Wszystkich !

No w końcu i ja do Was dotarłem. Ostatnio spotyka mnie wiele miłych przypadkowych zdarzeń. Niespodziewanie ten wekend miałem znów bardzo udany i przyjemny a mianowicie Moi Przyjaciele do których córci w przyszłym tyg. idę na Komunię w sobotę sprawili mi wielką niespodziankę i zabrali mnie do siebie na grilla sprawiając mi tym ogromną przyjemność. Było super jedzonko i małe co nie co he he co dodatkowo wprawiło Nas w jeszcze lepszy nastrój. I w takim nastroju wróciłem do domku o przyzwoitej porze. To była sobota a w niedzielę
miałem 5-cioro miłych gości. Była Gosia z Anetą Kasia z Tomkiem i Mariusz. Jak zwykle u mnie spotkanie było bardzo sympatyczne no i poznałem Anetę która była u mnie po raz pierwszy i napewno nie ostatni.I tak zleciał mi wekend a teraz wracam do pracy.

Eri ja ogólnie też bardzo się cieszę z tego że w ogóle tam z Wszystkimi byłem choć mam niedosyt bo krótko byłyście z Sylwią , bo mogłem jeszcze bardziej wykorzystać ten tak szybko upływający czas. To już przeszłość a teraz ważne żeby pogoda była to nadrobimy u mnie ten niedosyt he he. Jesteś za ? :* :* :* :*

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 00:36:

xaa napisał(a): witam o północy :*
dziękuję Arturze ;) przy Tobie "rosnę" :D
jesteś wielki ;)

xaa dzięki za buziaczki i komplementy ja chyba też od takiej ilości zacznę rosnąć i w końcu faktycznie będę wielki he he. No to rośnij dalej :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 01:01:

~ziemianka napisał(a): Znowu się minelismy w sobote wyszlam na kilka minut przed Twoim Arti telefonem

Ziemianko za to wczoraj to nadrobiliśmy a Twój poopieczny żyje po lekcji ? he he Fajnie zdrowa jesteś bo już traciłem nadzieję na tą kaszankę he he. Dzięki tych buziaków to na dwa grille wystarczy ale pazerny jestem więc od przybytku głowa nie boli więc masz do odbioru :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Paniusiu nie uduszą mnie bo w szyji mam płytkę he he Miłego dnia Ci życzę.

Magnum 44 a Ty co porabiasz 11 12.06 masz wolne wtedy ?

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 01:19:

hemi napisał(a): to kiedy grill?? jak cos to autko pojemne ,mogę kogos do autka zapakować,albo i inne sałatki do bagaznika:D

Już wiesz kiedy więc bierz Crow i pasażerów i widzimy się tak ?

Anetko miło było Cię poznać i porozmawiać. Zachęcam Cię do zaglądania do Naszego domku. A to na większą zachętę :* :*

E w końcu Hegemon się ucieszy jesteś zalogowana ale to ,,E,, dalej mi nie pasuje Ty wiesz dlaczego he he no ale skoro Tobie pasuje to ja się poddaję he he. Pozostało mi tylko słać buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* i czekać na grilla. Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 01:33:

mała Mi napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Rany , One zacałują Cię na śmierć , chłopie. :)

piękna śmierć ....:D :D :D

Arturze, cos dawno nie rozmawialiśmy :D

małaMi śmierć piękna ale w taki sposób i w takich mękach to bym chciał dłuuuuuuuuuugo umierać he he. Oj coś mi mówi że szybko to nadrobimy i wymienimy przy tym po kilka :* :* :*
bo nie myśl że Tobie odpuszczę he he. Miłego dzionka Ci życzę.

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 01:46:

MakowaPanienka napisał(a): Cześć Artur :)
To ostatnio moja ulubiona piosenka :) i myśl z rana. Leń w d...e każdego dnia. oh...

MakowPanienko fajnie się do pracy motywujesz i tak trzymaj bo bez kół nigdzie nie pojedziemy przecież wiesz he he.
Dawno tu nie zaglądałaś ale miło Cię widzieć w dobrym humorze :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 02:00:

~E:) napisał(a): Arturze, Twój Kierownik transportu, nieźle wczoraj zaszalał :| D Znowu poznałam fajnych ludzi, z czego bardzo się cieszę ;)Domownicy, obawiają się, że zacałujemy Cię na śmierć :| Eeee tam :D

E zaszalał i chwała mu za to bo przy nim to i my możemy poznać fajnych ludzi a potem poszaleć czyż nie ? he he. Możemy spróbować ale nie jest tak łatwo zacałować na śmierć he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 31.05.2011r. o godz. 02:36:

xaa napisał(a): spędziłam ostatnio miłe chwile i...tak już mam... ;)
wspominam...,tęsknię i... ;(

Tak myślę że jeszcze wiele takich jest przed Tobą :* :* :*

Witaj Pomorzanko ! Mam nadzieję że tak jak Nam fajnie się pisze i rozmawia tak i tu w domku szybko się zaaklimatyzujesz. Jestem pewien że domownicy przyjmą Cię z radością bo każdy był kiedyś w takiej sytuacji czyli nie wiedział jak zacząć zresztą sama wiesz że najgorszy jest ten pierwszy raz he he. I co Ty na to ?Ślę Ci trzy buziaczki w czółko :* :* :* Miłego dnia Ci życzę.

Zmykam . Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 maja 2011r. o 7:09
Szanowny Panie Prezesie . W odpowiedzi na pytanie zawarte w Pańskim zozporządzeniu nr . 01/05/2011 uprzejmie informuję , że dział transportu jest w pełni przygotowany do realizacji wyznaczonych przez Korporację celów. Zarówno pod względem merytorycznym , technicznym i organizacyjnym gotowi jesteśmy ponieść konieczny wszak wysiłek , którego celem jest dobro Obywateli Domowników. Jednakowóż termin 11/06/2011 wydaje się być bardziej odpowiedni :)
Inaczej mówiąc w sobotę , Arczi , jeśli o mnie chodzi , ale niedziela też jest ok. Cel uświęca środki , że się tak wyrażę.
Niech decydują domownicy , ja się dopasuje .:)
Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3225
#erjotka nieaktywny
31 maja 2011r. o 15:48
Arti, wszystko nadrobimy na grillu i zresztą jeszcze wiele okazjii ku temu będzie na pewno :)
Jeśli mogę swoje 3 grosze wtrącić, to mi bardziej pasuje sobota :)
5183
magnum44
31 maja 2011r. o 17:49
arturkedzia napisał(a):
Magnum 44 a Ty co porabiasz 11 12.06 masz wolne wtedy ?

Witaj Art :) :)
Odpowiedź na pytanie znajdziesz na prv.
Tymczasem pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich Domowników :*
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
31 maja 2011r. o 21:30
Ja się powtórzę, odnośnie terminu spotkania Domowników. Dostosuję się, ze wskazaniem na sobotę ;) Dobrej nocki Arturze :* :* :* i WSZYSCY Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
31 maja 2011r. o 21:36
Dobranoc "E" - jesteś zalogowana :|
Fajnie :) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
31 maja 2011r. o 21:42
Magnum :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe domy!