Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~ziemianka i anorektus niezalogowany
31 maja 2011r. o 22:28
Witamy wieczorową pora :* zmęczeni jak psy po wypadzie nad wodę .Termin jak mówiliśmy ostatnio idealny .salatka i kaszanka czeka na zrobienie ,a my z anorektuskiem na propozycje dotarcia do celu w tym kierunku uśmiech w strone Panniusi i Hemiego :D :D :D :D :D :D :D o jaki ładny bananek :D :D :D :D :D :D :D milej nocki no i tradycyjnie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* do odbioru na grilu :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
1 czerwca 2011r. o 2:12
sylvia napisał(a): Witaj Arturze :* :* :*
Witaj ~E Jeszcze musimy razem drinka wypić :D
Żałuję że tak krótko byłyśmy na party ale mam nadzieję że nadrobimy na grillu u Ciebie :) Pozdrawiam :*

Witam Wszystkich !

Proszę Was o wypowiedzi dotyczące daty naszego grilla czy wam pasuje 11 12 czerwca i który dzień bardziej czy sobota czy niedziela.

Narazie wszyscy wybrali sobotę. Czekam na kolejne wypowiedzi.

Sylwia myślę że u mnie z E się napijecie po tym upragnionym drinku he he. Teraz mi się przypomniało że kiedyś miałyście z Eri i Tojką zaśpiewać dla mnie przez karaoke. Czy to aktualna propozycja ? bo nie wiem czy wypożyczyć to karaoke czy nie ?. Coś nadrobimy ale wątpię czy na wszystko wystarczy nam czasu szczególnie jeśli chodzi o buziaki he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*

Dopisane 01.06.2011r. o godz. 00:37:

~ziemianka i anorektus napisał(a): Termin jak mówiliśmy ostatnio idealny .salatka i kaszanka czeka na zrobienie

Ziemianko termin prawie mamy, dwie potrawy mamy czyli teraz czekamy na propozycję innych i powoli idziemy do przodu. Teraz o buziakach nie myślę bo mamy ważniejsze sprawy na głowie he he ale dobra kilka masz :* :* :* :*

Dopisane 01.06.2011r. o godz. 02:12:

Pannazdzieckiem napisał(a): Jednakowóż termin 11/06/2011 wydaje się być bardziej odpowiedni :)

Paniusiu no tak wstępnie wychodzi nam sobota ale poczekamy aż wypowiedzą się wszyscy chętni a puki co teraz powinniśmy zająć się menu tak żeby wiadomo było kto ma ochotę i co przygotować tak żeby nikt się nie narobił a żeby wszystko było. Moja Mama kupi i przyprawi skrzydełka jakieś napoje itp. rzeczy jak tależe kubki itd. No to też ważne bo przecież musimy wiedzieć ile osób nas będzie. U mnie wstępnie będzie 5 osób Ja rodzice Gosia i Aneta. To już mamy wytyczne więc do dzieła he he

Kobiety teraz Wasza kolej możecie zaszaleć na chw. możemy o diecie zapomnieć he he.

Zmykam . Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
1 czerwca 2011r. o 8:27
Nio nie kurcze sprawdziłam właśnie.Nie mogę kurcze bo w tym czasie będę w jednej albo drugiej robocie bo akurat wypada mi tu i tu.A miałam taką nadzieję :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
1 czerwca 2011r. o 10:53
Nie łam się Aniołku :) To ledwie pierwszy z całej serii grili , jeszcze się załapiesz :D Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
1 czerwca 2011r. o 18:50
Gratuluję decyzji E : )

Czółko pozytywni.
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 czerwca 2011r. o 2:38
TOjsienka napisał(a): Nio nie kurcze sprawdziłam właśnie.Nie mogę kurcze bo w tym czasie będę w jednej albo drugiej robocie bo akurat wypada mi tu i tu.A miałam taką nadzieję :|

Witam Wszystkich !

Tojsienko szkoda ale miejmy nadal nadzieję lato jeszcze się nie kończy.
Zawsze możesz wpaść na kawkę w wolnym czasie daleko nie jest. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie nie jesteś zaskoczony że E jest zalogowana ?. Czółko.

Dopisane 02.06.2011r. o godz. 02:29:

Pannazdzieckiem napisał(a): Nie łam się Aniołku :) To ledwie pierwszy z całej serii grili , jeszcze się załapiesz :D Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Paniusiu seria ? podoba mi się Twoja bardzo optymistyczna wersja ale realistyczna jest taka że będę szczęśliwy gdy uda Nam się zorganizować jednego w szerszym gronie bo w praktyce widać jak trudno dobrać termin który by wszystkim pasował. Miłego dnia Ci życzę.

Jowito gdzie jesteś ? :* :* :* :*

Kavo powodzenia w szkole trzymam kciuki :* :* :* :*

Dopisane 02.06.2011r. o godz. 02:38:

małaMi I jak jak podejrzewałem trochę z przeszkodami he h ale nadrobiliśmy już czas kolejną miłą rozmową a przed namie jeszcze wiele takich tak myślę. Miłej pracy Ci życzę i do odebrania ślę kilka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 czerwca 2011r. o 8:34
Ha ! Drogi Prezesie , trzeba się wzorować na ideach Oświecenia.
Z każdym następnym grilem Kółko Wzajemnej Adoracji będzie się powiększać :) Ludzie będą się nie tyle dopasowywać , co przełamywać. :) Nieprawdaż Mała Mi ?:D
Miłego dnia Przyjacielu :D :D :D
i Wam Domownicy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4067
#zraniona nieaktywny
2 czerwca 2011r. o 9:21
witam :) Panie Arturze dziekuje za zaproszenie,przyjade z Panniusia napewno :) jeszcze pytanie co mam z soba przywiesc?? bo nie chce mi sie tyle do tylu czytac :| jakas salatke?? picie?? mieso??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Nowe domy!