sylvia napisał(a): Witaj Arturze :* :* :*
Witaj ~E Jeszcze musimy razem drinka wypić :D
Żałuję że tak krótko byłyśmy na party ale mam nadzieję że nadrobimy na grillu u Ciebie :) Pozdrawiam :*
Witam Wszystkich !
Proszę Was o wypowiedzi dotyczące daty naszego grilla czy wam pasuje 11 12 czerwca i który dzień bardziej czy sobota czy niedziela.
Narazie wszyscy wybrali sobotę. Czekam na kolejne wypowiedzi.
Sylwia myślę że u mnie z E się napijecie po tym upragnionym drinku he he. Teraz mi się przypomniało że kiedyś miałyście z Eri i Tojką zaśpiewać dla mnie przez karaoke. Czy to aktualna propozycja ? bo nie wiem czy wypożyczyć to karaoke czy nie ?. Coś nadrobimy ale wątpię czy na wszystko wystarczy nam czasu szczególnie jeśli chodzi o buziaki he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*
Dopisane 01.06.2011r. o godz. 00:37:
~ziemianka i anorektus napisał(a): Termin jak mówiliśmy ostatnio idealny .salatka i kaszanka czeka na zrobienie
Ziemianko termin prawie mamy, dwie potrawy mamy czyli teraz czekamy na propozycję innych i powoli idziemy do przodu. Teraz o buziakach nie myślę bo mamy ważniejsze sprawy na głowie he he ale dobra kilka masz :* :* :* :*
Dopisane 01.06.2011r. o godz. 02:12:
Pannazdzieckiem napisał(a): Jednakowóż termin 11/06/2011 wydaje się być bardziej odpowiedni :)
Paniusiu no tak wstępnie wychodzi nam sobota ale poczekamy aż wypowiedzą się wszyscy chętni a puki co teraz powinniśmy zająć się menu tak żeby wiadomo było kto ma ochotę i co przygotować tak żeby nikt się nie narobił a żeby wszystko było. Moja Mama kupi i przyprawi skrzydełka jakieś napoje itp. rzeczy jak tależe kubki itd. No to też ważne bo przecież musimy wiedzieć ile osób nas będzie. U mnie wstępnie będzie 5 osób Ja rodzice Gosia i Aneta. To już mamy wytyczne więc do dzieła he he
Kobiety teraz Wasza kolej możecie zaszaleć na chw. możemy o diecie zapomnieć he he.
Zmykam . Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*