Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 8:45
To ja idę na ulicę , może się na siebie napatoczymi i E mnie nie zabije :D
Miłego dnia Domownicy :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jowita niezalogowany
6 czerwca 2011r. o 9:36
Horerka Panniusia i gdzie byłeś Łobuzie....szukałam....szukałam....i nic ;( ;( E by nam odpuściła ( CHYBA ) tego jednego buziaczka, ale płonne nadzieje me były,żaden młodzieniec się nie napatoczył ;( ;( Noooo trochę kłamię, jeden się znalazł,ale jak chciałam dać mu buziaczka, to tak uciekał biedaczek,że mało nóżek nie połamał ;( ;( I co ja biedna babuszka miałam zrobić ?? ?? Dogonić się nie dał horernik jeden :>
3225
#erjotka nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 11:19
Witam serdecznie.
Do soboty mało czasu, a przygotowania w pieluchach :)
My z Sylwią zrobimy sałatkę pyszną z kurczakiem :) Chyba że macie jeszcze jakieś propozycje.
Panno pozdrów E, kiedy wraca? I będziemy musieli się skontaktować w sprawach organizacyjnych. Miłego dnia wszystkim :)
3118
#sylvia nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 17:03
Witaj Arturze :* :* :* Buziaczki z okazji dnia POCAŁUNKU:* :* :* :* :* tak jak Erjo wspomniała zrobimy sałatkę z ryżu i kurczaka. Nie będziemy też same przyjedziemy z Karolem i Michałem :) czy coś jeszcze trzeba wziąć np. kiełbaski ,chleb, soki, piwo??

Paniusiu przepraszam za zakrętki ale mam urwanie głowy w pracy nie mam czasu nawet w tyłek się podrapać :/
5183
magnum44
6 czerwca 2011r. o 17:44
Hejka Art :) :)
Dziś Światowy Dzień Pocałunku więc bezkarnie się całujemy ;)
Dla Ciebie buziole :* :* :* :* :* :*
&NR=1
Dzieciaczki robią to rozkosznie :)
Moc buziaków dla wszystkich tutaj :* :* :* (!-silnia) ;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 19:32
Czółko pozytywni : )

Widzę, że Wam ostatnio tylko jedno w głowie : )

3118
#sylvia nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 19:51
Witaj Hegemonie :) Jeden buziak dla Ciebie :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 20:14
Tylko jeden ? : )

&feature=related

Pozdrawiam silver : )
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.