Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5993
#xaa nieaktywny
6 czerwca 2011r. o 23:22
;)
witajcie ;) upał okropny był...nie dałam rady "chrząstek" opalic:(
poniedziałek jaki,cały tydzień taki... ;( oby nie :|
pozdrawiam i odrobiny chłodu Tobie i domownikom życzę
:* :* :*
spokojnej nocy ;) ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 czerwca 2011r. o 2:58
Jowita napisał(a): DZISIAJ DZIEŃ POCAŁUNKU hihi idę przed zakład łapać młodzieńców i całować hihihi Arturze w związku z powyższym .. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Witam Wszystkich !

W Dzień Pocałunku Wszystkim mi znanym Wspaniałym Kobietom przesyłam buziaczki zgodnie z moim ulubionym nałogiem he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Jowito dzięki szkoda że wcześniej tego nie wiedziałem bo też bym wyszedł na wieś poszukać jakichś kandydatek a tak jestem znów stratny cała nadzieja w grillu he he

Dopisane 07.06.2011r. o godz. 02:37:

mała Mi napisał(a): [
droga minęła szczęśliwie i tak szybko, no nie wiem kiedy juz bylam na miejscu...a Ty wiesz dlaczego, prawda? :D buziaki dla Ciebie ;:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*

małaMi wiem wiem zawsze z przyjemnością będę do Twojej dyspozycji szkoda że zbliżają się wakacje he he a może i lepiej bo ja mieszkam bliżej he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 07.06.2011r. o godz. 02:47:

sylvia napisał(a): Tak jak Erjo wspomniała zrobimy sałatkę z ryżu i kurczaka. Nie będziemy też same przyjedziemy z Karolem i Michałem :) czy coś jeszcze trzeba wziąć np. kiełbaski ,chleb, soki, piwo??

Sylwia buziaczki dla Was :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* . Chleb świeży to my u Nas w sklepie kupimy a o napojach pogadamy na prv.

Dopisane 07.06.2011r. o godz. 02:58:

magnum44 napisał(a): Hejka Art :) :)
Dziś Światowy Dzień Pocałunku więc bezkarnie się całujemy ;)

Magnum 44 dzięki ja chciałbym taką karę dostawać he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Paniusiu to kiedy wpadasz ?

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 czerwca 2011r. o 6:48
Dzisiaj , lub jutro Prezesie , jeszcze nie wiem , co się będzie w pracy dziać. Wpierw zadzwonię oczywiście . Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Jowita niezalogowany
7 czerwca 2011r. o 7:51
arturkedzia napisał(a):
...szkoda że wcześniej tego nie wiedziałem bo też bym wyszedł na wieś poszukać jakichś kandydatek ...

Po co Ty masz szukać???? One same przychodzą do Ciebie :D :D
Dzień dobry wszystkim :) :) Miłego dnia :*
Jak wcześniej pisałam termin grilla mi nie odpowiada ;( ale z sałatką przyjadę osobiście po 20-tym (w tygodniu, to E będzie miała znowu dwie niedziele ) jeżeli oczywiście Panniusia z E mnie zabiorą do Ciebie, a wierzę, że tak :*
Buziolki :* :* :*
4335
7 czerwca 2011r. o 7:59
Oczywiście Jowito :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~:/ niezalogowany
7 czerwca 2011r. o 17:06
A ja ?
2062
#bylu nieaktywny
7 czerwca 2011r. o 22:05
A co tu słychać. Już dawno tu nie zaglądałem :)

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
4335
7 czerwca 2011r. o 22:09
Nic , Bylasie :) Do grila się szykujemy . Mam nadzieję , że zabierzesz swoją czarującą Xaa i będziecie w najbliższą sobotę :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza