Jowita napisał(a): DZISIAJ DZIEŃ POCAŁUNKU hihi idę przed zakład łapać młodzieńców i całować hihihi Arturze w związku z powyższym .. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Witam Wszystkich !
W Dzień Pocałunku Wszystkim mi znanym Wspaniałym Kobietom przesyłam buziaczki zgodnie z moim ulubionym nałogiem he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Jowito dzięki szkoda że wcześniej tego nie wiedziałem bo też bym wyszedł na wieś poszukać jakichś kandydatek a tak jestem znów stratny cała nadzieja w grillu he he
Dopisane 07.06.2011r. o godz. 02:37:
mała Mi napisał(a): [
droga minęła szczęśliwie i tak szybko, no nie wiem kiedy juz bylam na miejscu...a Ty wiesz dlaczego, prawda? :D buziaki dla Ciebie ;:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*:*:*:*:*:*:*:*
małaMi wiem wiem zawsze z przyjemnością będę do Twojej dyspozycji szkoda że zbliżają się wakacje he he a może i lepiej bo ja mieszkam bliżej he he. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 07.06.2011r. o godz. 02:47:
sylvia napisał(a): Tak jak Erjo wspomniała zrobimy sałatkę z ryżu i kurczaka. Nie będziemy też same przyjedziemy z Karolem i Michałem :) czy coś jeszcze trzeba wziąć np. kiełbaski ,chleb, soki, piwo??
Sylwia buziaczki dla Was :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* . Chleb świeży to my u Nas w sklepie kupimy a o napojach pogadamy na prv.
Dopisane 07.06.2011r. o godz. 02:58:
magnum44 napisał(a): Hejka Art :) :)
Dziś Światowy Dzień Pocałunku więc bezkarnie się całujemy ;)
Magnum 44 dzięki ja chciałbym taką karę dostawać he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Paniusiu to kiedy wpadasz ?
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*