Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Do Artura niezalogowany
2 czerwca 2011r. o 22:24
Proszę nie bądź smutny, na wszystko przychodzi odpowiedni czas.
Chociaż czasami czarne chmury, przesłaniają bezpowrotnie małe promyki,
to na ich miejsce wychodzą inne, nowe .....

[img=1307046150_6ea7ynm.jpg]

Trzymaj się :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 czerwca 2011r. o 22:39
Jowita napisał(a): ... Nie będę pchała się przed ...

Jowito , martwiłem się , ale jestem już spokojny , Ukochana powiedziała , że u Ciebie jest oK. Bożesz Ty mój , jak ta amerykanizacja naszego życia jest w...iająca ... ups ... wybacz Arczi :D

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 czerwca 2011r. o 3:01
Pannazdzieckiem napisał(a): Z każdym następnym grilem Kółko Wzajemnej Adoracji będzie się powiększać :)

Witam Wszystkich !

Paniusiu czas pokaże czy Twoje słowa okażą się prorocze. Zdrowiej Przyjacielu i do roboty he he. Miłego dnia Ci życzę

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 01:51:

zraniona napisał(a): witam :) Panie Arturze dziekuje za zaproszenie,przyjade z Panniusia napewno :) jeszcze pytanie co mam z soba przywiesc?? bo nie chce mi sie tyle do tylu czytac :| jakas salatke?? picie?? mieso??

Rannusio cieszę się bo w końcu online Cię poznam bo z wiadomych przyczyn na Party nie udało Nam się porozmawiać. Picie zostawiamy na koniec a z menu to dawaj jakieś propozycję z mięsa i sałatek mamy cały tydzień żeby to omówić i drażnić teoretycznie narazie nasze kubki smakowe he he każdy nap. jakiegoś swojego hiciora grilowego i będziemy wspólnie decydować kto co może i chce zrobić. Do tej pory mamy kaszankę i sałatkę od Ziemianki a Moja Mama skrzydełka przyprawi i jajka w majonezie to przygotujemy na świeżo jak już będziecie. No i czekamy na następne propozycje od Kobiet. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 02:06:

E napisał(a): Jak Arturze ustalicie na tajnym zebraniu, tak będzie. Proszę o przydzielenie mi odpowiedzialnych zadań, :

E sama coś zaproponuj będziemy mieli większy wybór i pole do dyskusji. Mamy tu same zdolne gospodynie więc każda z Was napewno ma jakiś hit grillowy w swoim menu . Dzięki za buziaczki chw. je pomijam bo jedzonko ustalamy he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 02:14:

erjotka napisał(a): Droga E, jak Arti będzie miał tyle buziaków do odebrania od Ciebie, to my się do niego nie dopchamy :) Mogę trochę usunąć?? :D

Eri Nic nie usówaj od Was też zdążę odebrać ale teraz ważniejsze jest co będziemy jeść by mieć siłę do całowania he he Co proponujecie z Sylwią ? Miłego dnia Wam życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 02:25:

nieznajomy napisał(a): Witam. ,mimo chęci nie będę mogła przyjechać bo a zresztą! wytłumaczyłam się Arturowi na priv. ;) Życzę Wam miłej zabawy :*

Nieznajomy już wszystko jasne a Zraniona z Nami będzie więc jak wrócisz będziesz miała wieści z pierwszej ręki z tej miłej zabawy he he. Ty też baw się dobrze i na drogę masz kilka buziaczków ode mnie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 02:41:

Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* :* :* :* Nie będę pchała się przed E bo ma więcej możliwości.Moje ,choć oszczędne całusy są naprawdę szczere :* :* :*

Jowito Witaj ! Fajnie że jesteś bo tu już grillowe menu ustalamy a ja o Twojej propozycji zapomnieć nie mogę he he . Pamiętasz co to było ?Masz wolny termin 11.06. 2011r (sobota) ?. Oj będzie wesoło he he. Oszczędne też przyjmę bez problemu też mam możliwości he he dzięki. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 02:51:

~Do Artura napisał(a): Proszę nie bądź smutny, na wszystko przychodzi odpowiedni czas. Chociaż czasami czarne chmury, przesłaniają bezpowrotnie małe promyki, to na ich miejsce wychodzą inne, nowe .....
Trzymaj się :)
Rozumiem Cię życie bywa trudne czasem nie do zniesienia a My musimy żyć i znosić pokornie ten ból i żal który mamy w duszy ufając Bogu że kiedyś nam to wynagrodzi. Miłego dnia Ci życzę. :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 03:01:

~ napisał(a):
dzięki Arturze za buziaki i przesyłam równiez :*:*:*:*:*:*:*:*:*

małaMi Bardzo proszę i miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :*

xaa a skąd Rannusia świnię weźmie ? he he Miłego dnia Ci życzę
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
3 czerwca 2011r. o 8:26
Szanowny Panie Prezesie , zapewne zauważył Pan konieczność omówienia spraw organizacyjnych związanych z Walnym Zgromadzeniem Akcjonariuszy Korporacji. Ze względu na zaistniałe okoliczności spieszę donieść , że potrzebne będzie spotkanie konsultacyjne w najbliższą niedzielę. ... Inaczej mówiąc trzy miejsca wolne , o przepraszam , cztery , bo E jest na wczasach. Miłego dnia Domownicy. :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4067
#zraniona nieaktywny
3 czerwca 2011r. o 19:30
witam Panie Arturze,wiec przyniose co mysle zeby przyniesc :) a najlepiej jakby kazdy przyniosl to co sam je i pije :) wiec ja przyniose boczek i zeberko :) :* no moze ejszcze jakas kielbaske,zobacze bo za kielbacha nie ejstem ;) :*
5221
#Jowita nieaktywny
3 czerwca 2011r. o 20:31
Arturze termin mi nie odpowiada ;( ;( ;( Mogę sama z Panniusią i E :* :* :* :* :* Bo Oni ciągle o mnie pamiętają :* :* :* a ja o Tobie Przyjacielu, dziękuję :* :* :* :* :* :*

Dopisane 03.06.2011r. o godz. 20:31:

Sałatkę z ananasem zrobię i podam E lub Ranniusi :* :* :* Jeszcze raz dziękuję Arturze :* :* :* :* :* :*
4335
3 czerwca 2011r. o 22:35
Jowito , jestem zachwycony Twoim intelektem i nie o bajki tutaj chodzi :)

3186
#arturkedzia nieaktywny
4 czerwca 2011r. o 2:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Korporacji. Ze względu na zaistniałe okoliczności spieszę donieść , że potrzebne będzie spotkanie konsultacyjne w najbliższą niedzielę. ... Inaczej mówiąc trzy miejsca wolne , o przepraszam , cztery , bo E jest na wczasach. Miłego dnia Domownicy. :D :D :D

Witam Wszystkich !

Paniusiu w niedzielę nie mogę bo będę na Komunii więc pozostaje nam tylko ten tydzień przd grylem. Co Ty na to ?

Dopisane 04.06.2011r. o godz. 00:23:

Jowita napisał(a): Arturze termin mi nie odpowiada ;( ;( ;( Mogę sama z Panniusią i E :* :* :* :* :* Bo Oni ciągle o mnie pamiętają :* :* :* a ja o Tobie Przyjacielu, 20:31:Sałatkę z ananasem zrobię i podam E lub Ranniusi

Jowito no trudno tak bywa mi też niedziela nie pasuje chyba że w tyg. przyjedziecie obojętne w który dzień to kawkę pod namiotem wypijemy i pogadamy. Sałatka zapewne będzie pyszna z góry dziękuję ale szczerze mówiąc wolałbym Ciebie .
Być może jeszcze coś się u Ciebie w planach zmieni i będziesz z Lubym. Nie tracę nadziei. Pewne jest że będzie wesoło. Może buziaczki Cię zachęcą :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 04.06.2011r. o godz. 01:19:

zraniona napisał(a): witam Panie Arturze,wiec przyniose co mysle zeby przyniesc :) a ja przyniose boczek i zeberko :) :*

Rannusia oj już czuję jakie to będzie pyszne. Co to znowu za panie przecież my już po imieniu jesteśmy jak pamiętam ale na grilu to potwierdzimy po staropolsku i będzie w końcu spokój z tym ,,panem,, he he. Jeszcze nigdy z grilla żeberek nie jadłem więc bardzo jestem ciekawy jak je przyprawisz i jak smakują. Boczuś też pewnie będzie pyszny na odrobinę może się skuszę ale tylko żeby smak poczuć bo niestety tłustego nie bardzo mogę jeść w przeciwieństwie do pozostałych. No to powoli menu Nam się rozwija oby była pogoda bo już tak się nastawiłem i nie chciałbym terminu zmieniać. Miłego dnia Ci życzę i ślę buziaczki do odebrania na grillu między degustacją potraw i trunków he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Czekamy jeszcze na propozycję Sylwi Erjotki i E a może jeszcze ktoś do Nas z bolecnautów dołączy i .

Chemi czekam na info. Miłego dnia Ci życzę.

Kavo powodzenia w szkole Ci życzę wiem że dasz radę :* :* :*

Dopisane 04.06.2011r. o godz. 02:02:

małaMi szczęśliwej drogi Ci życzę i powodzenia i do usłyszenia bo ostatnio coś się mijamy ale może uda się Nam w końcu kiedyś porozmawiać a tymczasem masz do tych życzeń jeszcze buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

E baw się dobrze na tych wczasach i nawiąż nowe znajomości na wybrzeżu. Najoduj się i wracaj prosto na grillia no i czekamy na Twoją relację z wycieczki. Miłego wyjazdu Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam.Udanego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza