Jowita napisał(a): ... Nie będę pchała się przed ...
Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): Z każdym następnym grilem Kółko Wzajemnej Adoracji będzie się powiększać :)
zraniona napisał(a): witam :) Panie Arturze dziekuje za zaproszenie,przyjade z Panniusia napewno :) jeszcze pytanie co mam z soba przywiesc?? bo nie chce mi sie tyle do tylu czytac :| jakas salatke?? picie?? mieso??
E napisał(a): Jak Arturze ustalicie na tajnym zebraniu, tak będzie. Proszę o przydzielenie mi odpowiedzialnych zadań, :
erjotka napisał(a): Droga E, jak Arti będzie miał tyle buziaków do odebrania od Ciebie, to my się do niego nie dopchamy :) Mogę trochę usunąć?? :D
nieznajomy napisał(a): Witam. ,mimo chęci nie będę mogła przyjechać bo a zresztą! wytłumaczyłam się Arturowi na priv. ;) Życzę Wam miłej zabawy :*
Jowita napisał(a): Witaj Arturze :* :* :* :* :* Nie będę pchała się przed E bo ma więcej możliwości.Moje ,choć oszczędne całusy są naprawdę szczere :* :* :*
~Do Artura napisał(a): Proszę nie bądź smutny, na wszystko przychodzi odpowiedni czas. Chociaż czasami czarne chmury, przesłaniają bezpowrotnie małe promyki, to na ich miejsce wychodzą inne, nowe .....Rozumiem Cię życie bywa trudne czasem nie do zniesienia a My musimy żyć i znosić pokornie ten ból i żal który mamy w duszy ufając Bogu że kiedyś nam to wynagrodzi. Miłego dnia Ci życzę. :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Trzymaj się :)
~ napisał(a):
dzięki Arturze za buziaki i przesyłam równiez :*:*:*:*:*:*:*:*:*
Pannazdzieckiem napisał(a): Korporacji. Ze względu na zaistniałe okoliczności spieszę donieść , że potrzebne będzie spotkanie konsultacyjne w najbliższą niedzielę. ... Inaczej mówiąc trzy miejsca wolne , o przepraszam , cztery , bo E jest na wczasach. Miłego dnia Domownicy. :D :D :D
Jowita napisał(a): Arturze termin mi nie odpowiada ;( ;( ;( Mogę sama z Panniusią i E :* :* :* :* :* Bo Oni ciągle o mnie pamiętają :* :* :* a ja o Tobie Przyjacielu, 20:31:Sałatkę z ananasem zrobię i podam E lub Ranniusi
zraniona napisał(a): witam Panie Arturze,wiec przyniose co mysle zeby przyniesc :) a ja przyniose boczek i zeberko :) :*