~ziemianka i anorektus napisał(a): Melduje że kaszanka zamowiona a wino dojrzewa ;) oczekujemy tylko na propozycje transportu
Witam Wszystkich !
Upał okropny człowiek rusza się jak mucha w smole a tu jeszcze myśleć trzeba he he. Do dziś chęć grillowania wyrazili :
Paniusia E Zraniona Eri Sylwia +2 Chemi Crow Gosia Aneta Piotr Ziemianka Anorektus ja z rodzicami . Myślę że na koniec tygodnia będzie nas o kilka osób więcej.
Ziemianko oj wygląda na to że będziesz miała sporo do upieczenia bo oprócz Twojej kaszanki będą skrzydełka kiełbasa szaszłyki żeberka i boczuś . To są propozycje mojej Mamy Sylwi Erjotki Zranionej. Wiem o dwóch sałatkach Twojej i Eri i Sylwi. Podaję te informcje o których wiem na 99 % a jeszcze pozostaje E z Paniusią Chemi z Crow mój Przyjaciel Piotr Gosia i może jeszcze ktoś dołączy do końca tygodnia tak więc pychotek będzie wystarczająco. Będziesz w swoim żywiole he he :*
Dopisane 08.06.2011r. o godz. 02:37:
~pomorzanka napisał(a): no nareszcie odnalazlam Twoj wpis ;-)dobry wieczor wszystkim ;)
Witaj Pomorzanko ! Cieszę się że odwiedziłaś nasz domek i mam nadzieję że będziesz tu w miarę możliwości zaglądała. Poznasz tu moich forumowych Przyjaciół i Przyjaciółki. Napewno poznasz tu fajne osoby zresztą jedną z nich czyli E już poznałaś z czego ja bardzo się cieszę a Ty ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.06.2011r. o godz. 02:49:
hemi napisał(a): 2 max 3 osoby mozna zabrac na pokład,z tym,że za długo nie będziemy,bo w niedziele do pracy:(
jak cos to na 99% jesteśmy:)
Chemi transport poszukiwany i mile widziany a co do czasu to u mnie też są ograniczenia czasowe ale napewno zdążymy pobiesiadować i spokojnie wypoczęty pójdziesz do pracy.
Dopisane 08.06.2011r. o godz. 02:55:
Pannazdzieckiem napisał(a): Nic , Bylasie :) Do grila się szykujemy . Mam nadzieję , że zabierzesz swoją czarującą Xaa i będziecie w najbliższą sobotę :)
Potwierdzam oczywiście jeśli nie masz innych planów.
Dopisane 08.06.2011r. o godz. 03:00:
xaa napisał(a): Artur,jak znosisz te upały?
xaa a jaoś znoszę lubię ciepełko więc nie mam problemu . Miłego dzionka Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 08.06.2011r. o godz. 03:04:
Paniusiu czekam dziś na Ciebie i jeszcze kogoś miłego :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*