jj
Jowita napisał(a): Tylko mnie ponoszą nerwy,że nie będę z tak doborowym towarzystwie ;(
Witam Wszystkich !
Nie wiem jak u Was ale u mnie dziś w końcu popadało i jak wyjechałem po 17.00 to też padało więc stałem pod namiotem i pełną piersią oddychałem tym fantastycznym świeżym powietrzem. Przy okazji tego relaksu uzgodniliśmy mniej więcej z Pannązdzieckiem wszystkie sprawy organizacyjne dotyczące grilla a więc oficjalnie grill zaczyna się o 17.00 ale uzgodniliśmy że kilka osób przyjedzie o godz. 16.00 by wszystko przygotować tak byśmy rozpoczęli grilowanie zgodnie z planem.
Jowito ! Nie denerwuj się może po 20 zrobimy mini grilla oczywiście jeśli będziemy zdrowi chociaż tak jak teraz. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.06.2011r. o godz. 02:07:
pomorzanka napisał(a): Witaj Arturo :* odwiedzilam odwiedzilam wasz domek i wiecej zamierzam tutaj zamieszkac :) jesli oczywiscie przyjmiecie sierotke ?pozdrawiam serdecznie Ciebie i wszystkich Twoich Przyjaciól a w szczegolnosci Jedna za ktorej sprawa ;) i moim udzialem oczywiscie piekly Cie wczoraj policzki ;)
Witaj Pomorzanko ! Od dziś to już jest też Twój czyli Nasz domek Mam nadzieję że tak jak Nam fajnie się pisze i rozmawia tak i tu w domku napewno szybko się zaaklimatyzujesz. Jestem pewien że domownicy przyjmą Cię Sierotko he he z radością bo każdy był kiedyś w takiej sytuacji czyli nie wiedział jak zacząć zresztą sama wiesz że najgorszy jest ten pierwszy raz he he. a skoro masz go tu już za sobą to teraz będzie już tylko łatwiej i weselej znając Twoje poczucie humoru.
To że mnie policzki piekły wcale mnie nie martwi za to zastanawia mnie ta Wasza tajemniczość i tzw. solidarność jajników he he po rozmowie o mnie z E. No ale na grillu spróbuję zmiękczyć E alkoholem i może czegoś więcej się dowiem he he Chyba że będziesz z Nami się zmiękczać na grillu to sama mi coś powiesz he he. I co Ty na to ? Ślę Ci trzy buziaczki w czółko :* :* :* Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :*
Dopisane 09.06.2011r. o godz. 02:23:
~ziemianka napisał(a): Dobrze ze Hemi sie oferuje bo potrzeba nam z anorektusem pojazdu .LICZE na to bo inaczej zabraknie szefa kuchni
Ziemianko Pojazd już jest więc już się nie wykręcicie he he. Jestem pewny że super spędzimy tych kilka godzin a na całujemy się na cały rok he he. Ciekawe czy zjemy wszystko co będzie przygotowane. Osobiście wątpię. Miłego dnia Wam życzę ale buziaki tylko dla Ciebie ze zrozumiałych względów :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.06.2011r. o godz. 02:31:
~pomorzanka napisał(a): dzien dobry :* oczywiscie z najjjjjjwwwwiiiiiiiiięęęęęęękkkkkkkkssssszzzzzzząąąąąąą przyjemnością :*
Też się cieszymy ale czy to jest tylko deklaracja czy obietnica ?
Zmykam już. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*