#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 czerwca 2011r. o 7:22
Stary łep , Drogi Prezesie sprawił , że zapomniałem w którym samochodzie umieściliśmy Ranną z dzieciakami :| Zabij mnie , a nie wiem :D Bo Ziemianka z Wielbicielem pojadą z Hemicznym. Proszę nie protestować decyzja Prezesa :D
Wszystko wskazuje na to , że ubaw będzie po pachy :D
A i jeszcze jedno.
Nie wiem jak Ty to wykombinujesz Prezesie , ale potrzebne będzie ( o tym nie mówiliśmy ) karaoke .
Sylwia i Eri muszą się wykazać :) A i ja , dla dobra ogólnego ze dwie kantyczki walnę :D
Miłego dnia Domownicy :D :D :D
Dopisane 09.06.2011r. o godz. 07:22:
Ciekawym , czy się Grzdyl połapie i przyczepi , może Eri zmoderuje , albo Hegemon opieprzy. :D
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Witam wszystkich szerokim uśmiechem :) dla Ciebie Arturze jak zwykle buziaczki :* :* :* Jak dla mnie to cudowny dzień ;) pogoda w końcu cuuudooownaaa ;) słońce nie praży.. można oddychać normalnie,pełną parą ;) skwar nie wyciska już ostatnich kropel potu ;) Arturze ja wczoraj nie tylko oddychałam tym cudownym powietrzem,ale skusiłam się wyjść na ten deszczyk i zrobić sobie spacerek. Był cudowny... wyglądałam jak zmokła kura, ale było cudownie :*:*
Hej Pomorzanka, tylko tam u Was do zniesienia są upały :) Lubię w takie gorące dni poskakać "przez fale"...och jaki człowiek jest wtedy leciutki...jak piłeczka.Fale cudownie chłodzą ciało i nie odczuwa się strasznej mocy słońca, a zwłaszcza w upalne dni.
~ziemianka i anorektus niezalogowany 9 czerwca 2011r. o 7:35
ALOHA ALOHA :) :) :) :) dzien nie za ciekawy no i pracowicie sie zapowiada ,wszystkie skladniki i sklad na grilla w pelnej gotowosci .Hemi jesli mozesz zabrac szefow kuchni ze soba to wez prosze od prezesa Arturosa lub głównego szefa transportu Panniusi mój nr na kom i dogadamy szczegoły co do wyjazdu jak na razie życze wszyskim milego udanego dnia no i Arti :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* CDN ...
~ziemianka i anorektus niezalogowany 9 czerwca 2011r. o 7:35
ALOHA ALOHA :) :) :) :) dzien nie za ciekawy no i pracowicie sie zapowiada ,wszystkie skladniki i sklad na grilla w pelnej gotowosci .Hemi jesli mozesz zabrac szefow kuchni ze soba to wez prosze od prezesa Arturosa lub głównego szefa transportu Panniusi mój nr na kom i dogadamy szczegoły co do wyjazdu jak na razie życze wszyskim milego udanego dnia no i Arti :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* CDN ...
Witaj Panniusia, na wiosennym poczytaj jak opisałam twoją propozycję gry w kosza hihihi .... :P Ale to był chyba ostatni mój wpis na Wiosennym ...Sama sobie nie lubię pisać, a ostatnio nikt nie chce przyłączyć się do bajania.....
Jesteś "łebski" facet więc i błąd nie jest taki straszny :P :P
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 czerwca 2011r. o 20:14
Szanowny Panie Prezesie !
Padając do Pańskich nóżek śpieszę donieść , że dzięki moim staraniom , tudzież Działu Transportu , udało się przekonać wyjątkowo zatwardziałego osobnika o imieniu Falco , ( trzeba dodać po wyjątkowo trudnych negocjacjach ) do uczestnictwa w zgromadzeniu Zarządu w charakterze Dobrego Kolegi , jak również środka transportu dla Obywatelki Zranionej , wraz z dzieciaczkami :)
Niestety Anioł o którym ciepło myślimy , całkiem już był upadł i wyrwać się nie może , chyba , że jakiś cud żółwia przyśle :)
No to jak Prezesie , dostanę w końcu tą podwyżkę :D
Jowito , dziękuję za wyrozumiałość. :*
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Melduje iz obywatelka zraniona ma pewne opory !! !! !! !! !! !!i proponuje w zwiazku z tym konfrontacje z Panniusia :) obawy zwiazane z bytnoscia (szkodnikow) powinny zostac rozwiane w razie czego wspieramy naszymi Piotrusiu myśle ze wszystkie razem dadza sobie rade ;) jesli nie wesprzemy :D :D :D :D :D
#Pannazdzieckiem nieaktywny 9 czerwca 2011r. o 21:19
Oczywiście :)
Obywatelko Ranna , drugi raz powtarzać się nie będę , chcesz spłonąć na stosie czarownico ? :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.