Pannazdzieckiem napisał(a): Nie wiem jak Ty to wykombinujesz Prezesie , ale potrzebne będzie ( o tym nie mówiliśmy ) karaoke .
Witam Wszystkich !
Paniusiu nie mówiliśmy ale ja o tym pamiętałem i może coś skombinuję. Miłego dnia Ci życzę.
Dopisane 10.06.2011r. o godz. 02:17:
Jowita napisał(a): Arturze ja wczoraj nie tylko oddychałam tym cudownym powietrzem,ale skusiłam się wyjść na ten deszczyk i zrobić sobie spacerek. Był cudowny... wyglądałam jak zmokła kura, ale było cudownie :*:*
Jowito Taki ciepły deszcz to sama radość. Wiesz ja lubię patrzeć na padający deszcz stojąc pod namiotem.
Za to wczoraj było w sam raz temperatura i po południu byłem na cudownym spacerze w świetnym towarzystwie . Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 10.06.2011r. o godz. 02:34:
pomorzanka napisał(a): bardzo chetnie :) obiecaj Arturo ze dostane zaproszenie na nastepnego grila?a jesli chodzi o wyciaganie poufnych wiadomosci od ,,E,, to nie ma szans
Pomorzanko zaproszenie na grilla lub zwykłe odwiedzinki masz ważne beztermino a co do tych poufnych danych to po grillu się okaże czy ,,jaja,, czy ,,jajniki,, mają większą moc wyrównamy szanse he he Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 10.06.2011r. o godz. 02:47:
pomorzanka napisał(a): obiecuje ze Arturo dostanie lanie !!!!!! Arturo wiesz za co?no ?
Wiem za co ale to może być trudne aczkolwiek nie niemożliwe chyba że zamienimy tą karę na inną np. buziaczki he he i co Ty na to ? Miłego dnia Ci życzę i trzymam kciuki :* :* :* :* :*
Dopisane 10.06.2011r. o godz. 02:57:
~ziemianka i anorektus napisał(a): ,wszystkie skladniki i sklad na grilla w pelnej gotowosci.
Ziemianko bardzo mnie to cieszy teraz czekamy na takie same wpisy od innych bo już jutro się spotykamy i grillujemy. Miłego dnia Wam życzę .
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*