Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
14 czerwca 2011r. o 12:23
zdjęcie eleganckie,nie ma co:):)
Ja dalej jestem w szoku jaki ten świat mały,prawda E??:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
14 czerwca 2011r. o 18:30
hemi napisał(a):
Ja dalej jestem w szoku jaki ten świat mały,prawda E??:)

Masz rację Hemi, ale to całe szczęście, bo nigdy byśmy się nie spotkali ;) Mam własne zdanie, na ten temat. Swój swojego, to w końcu znajdzie :D Pozdrowienia dla CROW :* zapamiętałam Jej piękny uśmiech :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 czerwca 2011r. o 23:22
Ja też zapamiętałem :) Prezesie , mój kumpel z nogą w gipsie , tynkuje . Muszę być lepszy od Niego :/ a może nie muszę :| Współczuję Mu , chociaż nigdy nie miałem uszkodzonej nogi . Nazywam to poświęceniem , dla rodziny . Artur pozdrów Rodziców ... , tak dla pamięci :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
15 czerwca 2011r. o 2:51
~vip07 napisał(a): Witam Arturze ,,,,,de fakto imprezka udana...pozdrawiam .j

Witam Wszystkich !
Jutro nadrobię zaległości bo dziś sam w to nie wierzę po prostu zaspałem he he. Wybaczycie mi ?

Witaj Przyjacielu ! Oczywiście że udana. Dobrze Ci idzie. Wstaw więcej fotek. Wskazówki zostawiłem Ci na NK. Pozdrawiam

Zmykam i zostawiam Wam fajną piosenkę. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

&feature=related
~VIP07 niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 9:32
TAK TO LECIAŁO,,,, ;) [img=1308123146_kmhc14o.jpg]
~VIP07 niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 9:34
:) [img=1308123250_sx1tbcm.jpg]
~VIP07 niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 9:36
:) [img=1308123365_wsmf94l.jpg]
~VIP07 niezalogowany
15 czerwca 2011r. o 9:41
:) [img=1308123674_qmip53f.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!