pomorzanka napisał(a): :)ja sierotka
Witam Wszystkich !
Moi Drodzy ! Wprawdzie były pewne problemy które z początku zdominowały nasze myśli ale wszystko szczęśliwie się wyjaśniło i zakończyło i dalsza część gilla przebiegała już w świetnej atmosferze.
Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom grillowego spotkania bolecnautów z Naszego domku czyli : Sylwi Erjotce E xaa Ziemiance Gosi Panniezdzieckiem Bylowi Chemiemu Anorektusowi Danielowi i Michałowi Karolowi Piotrowi że zaszczyciliście mnie i moich rodziców swoją obecnością.
Szczególne podziękowania składam na ręce Piotra który zrobił Nam 250 fotek dzięki którym wiele z tych pięknych chwil które spędziliśmy razem zostało uwietrznione na zdjęciach. Swoją obecnością sprawiliście mi ogromną przyjemność.
Dla mnie w tym moim specyficznym życiu takie radosne i pozwalające oderwać się od codzienności chwile są bezcenne bo nie wiem co będzie jutro nikt tego nie wie. Dla takich chwil warto żyć. W chw. zwątpienia pomyślę o tym jak to kiedyś było pięknie by poprawić sobie humor. A teraz zobaczcie kilka fotek z ogromnej galerii , którą wykonał Piotr:
Dopisane 13.06.2011r. o godz. 02:44:
Ja i Kobiety dzięki którym moje życie jest takie barwne zaznaczam że to nie wszystkie he he.Już dawno tak się nie wycałowałem jak w sobotę Dziękuję że jesteście :* :* :* :*
Dopisane 13.06.2011r. o godz. 02:47:
Ja i Kobiety dzięki którym moje życie jest takie barwne zaznaczam że to nie wszystkie he he.Już dawno tak się nie wycałowałem jak w sobotę Dziękuję że jesteście :* :* :* :*
Dopisane 13.06.2011r. o godz. 02:52:
Niestety nie udało się mi wstawić zdj. Wieczorem spr. ponownie.
Panisia wklei. Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*