Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
12 czerwca 2011r. o 21:13
Pannazdzieckiem napisał(a): E jest zrozpaczona , że nie mogła pochwalić się sałatką :)

Oj tam od razu zrozpaczona :) będą następne okazje, a dwie sałatki, których nie było, są na podorędziu :D Dziękuję Kochani, było krótko, ale niezwykle miło :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2062
#bylu nieaktywny
12 czerwca 2011r. o 21:27
No o kiedy ta sałatka??

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
6979
E
12 czerwca 2011r. o 21:30
Bylu, podajesz datę, a my się dostosujemy :D :D :D :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2062
#bylu nieaktywny
12 czerwca 2011r. o 21:36
hmmm następnym weekend?? hehe

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
6979
E
12 czerwca 2011r. o 21:39
Arturze, Prezesie :D no cóż , słowo się rzekło ;) słowo grawerowane ma moc :) Bardzo dziękuję za gościnność Tobie i Twoim Rodzicom :* Tak jak napisałam, krótko, ale owocnie :) Pomorzanko, jeśli Artur będzie Ci wciskał, że wydarł ze mnie tajemnice naszej rozmowy, to wcale nie wierz, sama Wiesz, że z Niego jest kawał Bajeranta ;) ;) ;) dla Ciebie Arturze i Pomorzanko też :* :* :* Dla WSZYSTKICH Domowników :* :* :*

3186
#arturkedzia nieaktywny
13 czerwca 2011r. o 2:52
pomorzanka napisał(a): :)ja sierotka

Witam Wszystkich !

Moi Drodzy ! Wprawdzie były pewne problemy które z początku zdominowały nasze myśli ale wszystko szczęśliwie się wyjaśniło i zakończyło i dalsza część gilla przebiegała już w świetnej atmosferze.

Bardzo dziękuję wszystkim uczestnikom grillowego spotkania bolecnautów z Naszego domku czyli : Sylwi Erjotce E xaa Ziemiance Gosi Panniezdzieckiem Bylowi Chemiemu Anorektusowi Danielowi i Michałowi Karolowi Piotrowi że zaszczyciliście mnie i moich rodziców swoją obecnością.

Szczególne podziękowania składam na ręce Piotra który zrobił Nam 250 fotek dzięki którym wiele z tych pięknych chwil które spędziliśmy razem zostało uwietrznione na zdjęciach. Swoją obecnością sprawiliście mi ogromną przyjemność.

Dla mnie w tym moim specyficznym życiu takie radosne i pozwalające oderwać się od codzienności chwile są bezcenne bo nie wiem co będzie jutro nikt tego nie wie. Dla takich chwil warto żyć. W chw. zwątpienia pomyślę o tym jak to kiedyś było pięknie by poprawić sobie humor. A teraz zobaczcie kilka fotek z ogromnej galerii , którą wykonał Piotr:

Dopisane 13.06.2011r. o godz. 02:44:

Ja i Kobiety dzięki którym moje życie jest takie barwne zaznaczam że to nie wszystkie he he.Już dawno tak się nie wycałowałem jak w sobotę Dziękuję że jesteście :* :* :* :*

Dopisane 13.06.2011r. o godz. 02:47:

Ja i Kobiety dzięki którym moje życie jest takie barwne zaznaczam że to nie wszystkie he he.Już dawno tak się nie wycałowałem jak w sobotę Dziękuję że jesteście :* :* :* :*

Dopisane 13.06.2011r. o godz. 02:52:

Niestety nie udało się mi wstawić zdj. Wieczorem spr. ponownie.
Panisia wklei. Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
~Magnum na tyldzie niezalogowany
13 czerwca 2011r. o 5:49
Witaj Art :)
Cieszę się, że spotkanie było udane i przyniosło wiele radości wszystkim :)
Piękny kolejny dzień, a w nim dla Ciebie buziole: :* :* :*
&feature=related :)
~Jowita niezalogowany
13 czerwca 2011r. o 7:11
Witajcie :* :* :* Grill udany,a to najważniejsze :D Czekam na fotki z niecierpliwością :D Buziole dla wszystkich :* :* :* Miłego dnia, Arturze :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza