E napisał(a): Masz rację Paniusiu, a Wy dodatkowo możecie porozmawiać, jak Piotr z Piotrem :D
Witam Wszystkich !
Ale ten czas leci dopiero była sobota i grill a już tydzień zleciał i jutro znów jest sobota. Wczoraj odwiedził mnie Daniel i wspominaliśmy jak to było na grillu oraz dawne czasy gdy się poznaliśmy przy okazji pierwszej Mszy którą odprawił u mnie na podwórku dziś mój Przyjaciel Stasinek. Jedząc kiełbaski czas szybko nam upłynął na ciekawej rozmowie. Niestety jak zwykle brakło nam czasu na rozwinięcie innych tematów ale miło spędziliśmy czas i to jest najważniejsze. Przy okazji poznałem b. miłą Panią Anię która działa w Stowarzyszeniu Ziemia Bolesławiecka.
E jak Piotr z Piotrem to będzie napewno ciekawa rozmowa he he
bo VIPO7 też jest gadułą tak jak my wszyscy. Miłego dzionka Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 17.06.2011r. o godz. 02:18:
~VIP07 napisał(a): Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi :)
Witaj VIPO7 ! Święte słowa tak wł. chciałbym żebyśmy my się tu traktowali niezależnie od prv. relacji. Najważniejszy jest wzajemny szacunek i tolelancja. Cieszę się że szybko się tu odnalazłeś bo trzeba Nam tu świeżej męskiej krwi he he. Miłego dnia Ci życzę.
Pomorzanko gdzie Ty się podziewasz ? Nie samą pracą człowiek żyje. Nie chcę Cię drażnić Sierotko ale widziałaś Nasze kolejne fotki ? he he. Owocnej pracy Ci życzę :* :* :*
Dopisane 17.06.2011r. o godz. 02:52:
Jowita napisał(a): Arturze,jestem przykro zaskoczona,nikt nie testuje Twojego .... :* :* ;) :P Dopisane 16.06.2011r. o godz. 20:36:materaca :* :* :D :P
Jowito Ty jesteś he he a co ja mam powiedzieć takie plany były zapewnienia też ale w ostatniej chwili kandydatka niestety zrezygnowała i nie przyjechała. Trudno może następnym razem uda się materac przetestować z bardziej odważną ochotniczką he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :*
Kavo co u Ciebie ? dawno Cię nie było. Miłego dnia Ci życzę.
Magnum 44 a Ty już wszystko pozaliczałaś ? Mało pracy Ci życzę
Rano ok. 10.00 przemknę przez Bolesławiec w drodze do Gromadki a teraz zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*