Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
16 czerwca 2011r. o 8:18
Masz rację Paniusiu, a Wy dodatkowo możecie porozmawiać, jak Piotr z Piotrem :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~VIP07 niezalogowany
16 czerwca 2011r. o 11:00
Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi :)
Miłego dnia Domownicy :D :D :D
Dzięki wam ,,Domownicy,,miło się czyta takie słowa,a najpiękniejsze jest to ,że mogliśmy wspólnie wywołać wspaniały uśmiech na twarzy Prezesa Artura :D :D :D .Takie chwile są piękne i zostawiają miłe wspomnienia...Pozdrawiam was wszystkich łącznie z Arturkiem i życzę miłego pogodnego dnia,,, :* :* :* :* :* :* ;)
~VIP07 niezalogowany
16 czerwca 2011r. o 12:35
Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi :)
Miłego dnia Domownicy :D :D :D
Dzięki wam ,,Domownicy,,miło się czyta takie słowa,a najpiękniejsze jest to ,że mogliśmy wspólnie wywołać wspaniały uśmiech na twarzy Prezesa Artura :D :D :D .Takie chwile są piękne i zostawiają miłe wspomnienia...Pozdrawiam was wszystkich łącznie z Arturkiem i życzę miłego pogodnego dnia,,, :* :* :* :* :* :* ;)
~Jowita niezalogowany
16 czerwca 2011r. o 13:00
VIPO7 jestem pod wrażeniem Twojej interpretacji grilla ;)
Witam wszystkich :* Arturze :* :* Miłego dnia życzę, choć jest duszny i męczący ;)
5221
#Jowita nieaktywny
16 czerwca 2011r. o 20:36
Arturze,jestem przykro zaskoczona,nikt nie testuje Twojego .... :* :* ;) :P

Dopisane 16.06.2011r. o godz. 20:36:

materaca :* :* :D :P
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 czerwca 2011r. o 2:52
E napisał(a): Masz rację Paniusiu, a Wy dodatkowo możecie porozmawiać, jak Piotr z Piotrem :D

Witam Wszystkich !

Ale ten czas leci dopiero była sobota i grill a już tydzień zleciał i jutro znów jest sobota. Wczoraj odwiedził mnie Daniel i wspominaliśmy jak to było na grillu oraz dawne czasy gdy się poznaliśmy przy okazji pierwszej Mszy którą odprawił u mnie na podwórku dziś mój Przyjaciel Stasinek. Jedząc kiełbaski czas szybko nam upłynął na ciekawej rozmowie. Niestety jak zwykle brakło nam czasu na rozwinięcie innych tematów ale miło spędziliśmy czas i to jest najważniejsze. Przy okazji poznałem b. miłą Panią Anię która działa w Stowarzyszeniu Ziemia Bolesławiecka.

E jak Piotr z Piotrem to będzie napewno ciekawa rozmowa he he
bo VIPO7 też jest gadułą tak jak my wszyscy. Miłego dzionka Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 17.06.2011r. o godz. 02:18:

~VIP07 napisał(a): Przyjaciele naszych przyjaciół są naszymi przyjaciółmi :)

Witaj VIPO7 ! Święte słowa tak wł. chciałbym żebyśmy my się tu traktowali niezależnie od prv. relacji. Najważniejszy jest wzajemny szacunek i tolelancja. Cieszę się że szybko się tu odnalazłeś bo trzeba Nam tu świeżej męskiej krwi he he. Miłego dnia Ci życzę.

Pomorzanko gdzie Ty się podziewasz ? Nie samą pracą człowiek żyje. Nie chcę Cię drażnić Sierotko ale widziałaś Nasze kolejne fotki ? he he. Owocnej pracy Ci życzę :* :* :*

Dopisane 17.06.2011r. o godz. 02:52:

Jowita napisał(a): Arturze,jestem przykro zaskoczona,nikt nie testuje Twojego .... :* :* ;) :P Dopisane 16.06.2011r. o godz. 20:36:materaca :* :* :D :P

Jowito Ty jesteś he he a co ja mam powiedzieć takie plany były zapewnienia też ale w ostatniej chwili kandydatka niestety zrezygnowała i nie przyjechała. Trudno może następnym razem uda się materac przetestować z bardziej odważną ochotniczką he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :*

Kavo co u Ciebie ? dawno Cię nie było. Miłego dnia Ci życzę.

Magnum 44 a Ty już wszystko pozaliczałaś ? Mało pracy Ci życzę

Rano ok. 10.00 przemknę przez Bolesławiec w drodze do Gromadki a teraz zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
17 czerwca 2011r. o 11:19
dzien dobry:) a ja po nocce pospałem 3h aby jakoś się zregenerować ,teraz szybka kawka na dobudzenie się i jadę po orzeszki i krem czekoladowy...yyy tzn.jade się z krwi spuścić;)

E a ty juz wiesz o co mi chodziło?? dla podpowiedzi powiem,że gadalismy o tym i u tego co wyrywa po 40 wszelkie urocze panny ,jak i ostatnio na priv:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
17 czerwca 2011r. o 12:19
~VIP07 napisał(a): :] :P [img=1308123990_ta1onkw.jpg]

Co to za blondi :) z długimi włosami ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza