Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3145
#hemi nieaktywny
18 czerwca 2011r. o 16:49
E napisał(a): Jeśli pogoda dopisze, to kto wie :)

jak padac będzie to..sie gdzies przeniesiemy i tyle ,a jak nie to...My bedziemy:)
Bedę dzwonił do Panny,aby sie zgadać z wami E,a reszte sie tez połapie,tak więc Bylu nie martw sie,połapiemy się:)
Na razie jedni spia a inni produkuja posty i oglądaja Avatara:D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
18 czerwca 2011r. o 16:57
Jeszcze ciężko pracuję :) ale pożyjemy, zobaczymy :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
18 czerwca 2011r. o 17:22
my też się ogarniamy z obiadokolacją:D

5221
#Jowita nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 1:04
Stronka piękna, okrągła ... 4100 :D :D Szukałam i nikogo nie znalazłam ;( Buziolki dla wszystkich :* :* :* Dziewczyny zdające....gratulacje, cieszę się z Wami :* Arturze czy będę mogła ponowić "wypróbowanie łóżeczka" ?? ?? Zapomnieliśmy za pierwszym razem o ....rączkach hihihi :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 2:16
E napisał(a): [Arturze, jak to gdzie :| Przecież Dni Bolesławca trwają, więc ja na koncertach, a Paniusia, jak na przyzwoitego budowlańca przystało, w pracy ;(

Witam Wszystkich !

E No to teraz wiem i rozumiem czemu w domku takie pustki. Wszyscy gdzieś się umawiają i szaleją no i tak ma być też bym poszalał gdybym mógł .

Ja tymczasem mam kłopot i chciałbym Wszystkich poprosić o pomoc w znalezieniu nowego lub używanego wózka bo mój wózek mi się ze starości psuje i już na wyjazdy się nie nadaje . Nowy lub używany w dobrym stanie musi być taki jak mój stary i musi mieć taką samą regulację kątów nachylenia oparcia i siedziska. Jeśli by ktoś wiedział o tak wyglądającym wózku to proszę o informację za którą będę bardzo wdzięczny. Ważne są też wymiary długość oparcia 60 cm i szerokość siedziska od 45 - 50 cm obecnie mam 45 cm ale już jest za wąskie.
A tak wygląda mój ukochany stary ,,mercedes,, którego nowej wersji poszukuję.

[img=1308440581_srztl10.jpg]

Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:44:

[img=1308440674_138ui6k.jpg]

Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:45:

[img=1308440725_k8ykisn.jpg]

Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:46:

[img=1308440777_knj37ej.jpg]

Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:47:

[img=1308440828_hu5l89y.jpg]

Dopisane 19.06.2011r. o godz. 01:47:

[img=1308440876_g8ncxbb.jpg]

Dopisane 19.06.2011r. o godz. 02:16:

Jowita napisał(a): Arturze czy będę mogła ponowić "wypróbowanie łóżeczka" ?? ?? Zapomnieliśmy za pierwszym razem o ....rączkach hihihi :* :* :*

Jowito no pewnie że tak rączki to ważny element łóżka i nie powinien być pominięty w testach he he . Myślę że spotkamy się jak wróci do nas piękna pogoda. Co Ty na to ? Miłego wekendu Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

xaa wracaj do pisania koniec urlopu he he. :* :* :* :* :* :*
Udanej niedzieli Ci życzę.

małaMi Twojego wpisu też tu dawno nie widziałem . Też urlop wzięłaś ? he he. Miłej rodzinnej niedzieli Ci życzę :* :* :* :*

Zmykam. Do poniedziałku. Dobranoc :* :* :* :* :* :* :* :*
3145
#hemi nieaktywny
19 czerwca 2011r. o 16:38
a ua wczoraj zadziwiłem Panne oraz E i paru innych nautów,normalnie powiem Ci Arturze ,że do tej pory dostaję eski z podziwem o powrocie:)

~xaa niezalogowany
19 czerwca 2011r. o 16:49
arturkedzia napisał(a):

xaa wracaj do pisania koniec urlopu he he. :* :* :* :* :* :*
Udanej niedzieli Ci życzę.

Witam Ciebie

:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* i wszystkich domowników :*
smutno mi samej w tym sanatorium ;( ,ale dyrektor na urlopie teraz i nie mogę do Was dołączyc ;(
niedziela była udana ;)
miałam gości,których dawno nie widziałam :) i zrobili mi ogromną niespodziankę :D ,i udostępnili mi swojego laptopa... :D
dobra już znikam,bo odjeżdżają i zabierają manatki :D
pozdrawiam Artura :* :* :* i Was :*
życzę powodzenia w sprawie "merca" :*
6979
E
19 czerwca 2011r. o 19:39
hemi napisał(a): a ua wczoraj zadziwiłem Panne oraz E

Co prawda, to prawda :D Ty Hemi, to prawdziwy Speedy Gonzales Jesteś ;) AlEee, miała być wczoraj zbiórka, a tu co, Hemi, CROW i Igi, stanęli na wysokości zadania. A reszta gdzie ?? No dobra, WSZYSCY zbierali siły, na dzisiejszy koncert. Całuski Arturze :* :* :* i dla wyżej wymienionych :* Xaa wracaj, ale najpierw odpocznij, należy Ci się :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.