hemi napisał(a): dzien dobry:) jadę po orzeszki i krem czekoladowy...yyy tzn.jade się z krwi spuścić;)
Chemi cel szlachetny który to już litr oddałeś ? Orzeszki i krem szybko zregenerują niedobór. Miłego dnia Ci życzę
Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:16:
magnum44 napisał(a):
Art, witaj :) :)
Dawno wszystko pozaliczałam. Wczoraj rano otrzymałam wiadomość od mojego promotora, że mogę drukować i przywozić(bez żadnych uwag i poprawek :| ).
Magnum 44 bardzo się cieszę to super wiadomość czyli niedługo będzie szczęśliwy finał Twojej ciężkiej pracy.Pozostanie tylko ,,świętować,, ten sukces. Mogę się podłączyć ? he he. Ciągle Ci będę mało pracy Ci życzył może kiedyś Ci się spełnią moje życzenia no i buziaczki też Ci ślę do kompletu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:34:
pomorzanka napisał(a): Arturo wiem wiem ze nie sama praca ale powiem wiecej dwiema pracami hihihihihi ;-) widzialam widzialam ale nadal nie objasniles mi Kto jest Kto buziaki dla Ciebie i wszystkich Przyjaciol ps. Mame i Tate rozpoznalam i jeszcze jedna Panią ;-)
Pomorzanko o to już pracoholizm to dlatego mnie zaniedbujesz ? he he. Objaśnienia zrobię jak będzie miała czas. Oj Moi Przyjaciele już się cieszą ale nie wiem co Ty na to kiedy poznasz ich liczbę he he. No to będę miał o trzy osoby mniej do omówienia. Tobie też buziaczki ślę w czółko :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
oraz miłego dnia w pracy Ci życzę.
Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:53:
~VIP07--Arturze nie przesadzajmy z tą krwią na forum : napisał(a): kiedyś to były czasy jak się ona nam burzyła na takie i inne widoczki,aż miło się cofnąć myślami do Wrocka ::*
VIPO7 Wspomnienia mamy świetne ale no wł. nie przesadzaj krew mamy tą samą burzy się też podobnie tylko lat mamy więcej ale to też uważam za plus a widoki no cóż myślę że też nie możemy narzekać więc cieszmy się tym puki możemy he he. O blondi to jakiś anonim się pytał. Miłego dnia Ci życzę
E Paniusiu a Was gdzie wieczorem wczoraj nosiło ? :* :*
Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:59:
hemi napisał(a): ~ napisał(a): ~VIP07 napisał(a): :] :P [img=1308123990_ta1onkw.jpg]
Co to za blondi :) z długimi włosami ?
a to jest właśnie blondi z długimi włosami::) jak czyta to pozdrawiam ,swietnie sie gadało,szczególnie jak zeszlismy na pewne tematy z nia i z E;)
Nie czyta ale dziś u mnie była i wyraziła podobną opinię o waszej rozmowie. Pozdrowienia przekażę. Miłego dnia Ci życzę.
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*