Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
17 czerwca 2011r. o 14:29
arturkedzia napisał(a):
Magnum 44 a Ty już wszystko pozaliczałaś ? Mało pracy Ci życzę.

Art, witaj :) :)
Dawno wszystko pozaliczałam. Wczoraj rano otrzymałam wiadomość od mojego promotora, że mogę drukować i przywozić(bez żadnych uwag i poprawek :| ).
I to był bardzo miły akcent na rozpoczęcie dnia.
Niestety krótkotrwały, bo niektórzy "dziwni" ludzie potrafią szybko "podciąć skrzydła"(z zupełnie innych banalnych powodów).
Co do życzenia, niestety jest nierealne(na razie). Weekendu nie mam wolnego:(
Ale będzie dobrze :*
;)

Pozdro dla wszystkich Domowników:):)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7036
#pomorzanka nieaktywny
17 czerwca 2011r. o 15:07
Arturo wiem wiem ze nie sama praca ale powiem wiecej dwiema pracami hihihihihi ;-) widzialam widzialam ale nadal nie objasniles mi Kto jest Kto buziaki dla Ciebie i wszystkich Przyjaciol ps. Mame i Tate rozpoznalam i jeszcze jedna Panią ;-)
3145
#hemi nieaktywny
17 czerwca 2011r. o 16:49
~ napisał(a):
~VIP07 napisał(a): :] :P [img=1308123990_ta1onkw.jpg]

Co to za blondi :) z długimi włosami ?

a to jest właśnie blondi z długimi włosami::) jak czyta to pozdrawiam ,swietnie sie gadało,szczególnie jak zeszlismy na pewne tematy z nia i z E;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~VIP07 niezalogowany
17 czerwca 2011r. o 21:30
Witajcie;;;;
Powracając do tematów zwracam się do ,,hemi,, z prośbą o dokładne czytanie postów na forum gdyż to nie ja pisłam ---Co to za blondi :) z długimi włosami ?----na spoko proszę i bez emocji :P
--Arturze nie przesadzajmy z tą krwią na forum :] kiedyś to były czasy jak się ona nam burzyła na takie i inne widoczki,aż miło się cofnąć myślami do Wrocka :P fajne się wspomina .Najważniejsze ,że wzrok nam dopisuje i można oko pocieszyć :P .Pozdrawim i życzę miłego wekendu :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
18 czerwca 2011r. o 2:59
hemi napisał(a): dzien dobry:) jadę po orzeszki i krem czekoladowy...yyy tzn.jade się z krwi spuścić;)

Chemi cel szlachetny który to już litr oddałeś ? Orzeszki i krem szybko zregenerują niedobór. Miłego dnia Ci życzę

Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:16:

magnum44 napisał(a):
Art, witaj :) :)
Dawno wszystko pozaliczałam. Wczoraj rano otrzymałam wiadomość od mojego promotora, że mogę drukować i przywozić(bez żadnych uwag i poprawek :| ).

Magnum 44 bardzo się cieszę to super wiadomość czyli niedługo będzie szczęśliwy finał Twojej ciężkiej pracy.Pozostanie tylko ,,świętować,, ten sukces. Mogę się podłączyć ? he he. Ciągle Ci będę mało pracy Ci życzył może kiedyś Ci się spełnią moje życzenia no i buziaczki też Ci ślę do kompletu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:34:

pomorzanka napisał(a): Arturo wiem wiem ze nie sama praca ale powiem wiecej dwiema pracami hihihihihi ;-) widzialam widzialam ale nadal nie objasniles mi Kto jest Kto buziaki dla Ciebie i wszystkich Przyjaciol ps. Mame i Tate rozpoznalam i jeszcze jedna Panią ;-)

Pomorzanko o to już pracoholizm to dlatego mnie zaniedbujesz ? he he. Objaśnienia zrobię jak będzie miała czas. Oj Moi Przyjaciele już się cieszą ale nie wiem co Ty na to kiedy poznasz ich liczbę he he. No to będę miał o trzy osoby mniej do omówienia. Tobie też buziaczki ślę w czółko :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
oraz miłego dnia w pracy Ci życzę.

Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:53:

~VIP07--Arturze nie przesadzajmy z tą krwią na forum : napisał(a): kiedyś to były czasy jak się ona nam burzyła na takie i inne widoczki,aż miło się cofnąć myślami do Wrocka ::*

VIPO7 Wspomnienia mamy świetne ale no wł. nie przesadzaj krew mamy tą samą burzy się też podobnie tylko lat mamy więcej ale to też uważam za plus a widoki no cóż myślę że też nie możemy narzekać więc cieszmy się tym puki możemy he he. O blondi to jakiś anonim się pytał. Miłego dnia Ci życzę

E Paniusiu a Was gdzie wieczorem wczoraj nosiło ? :* :*

Dopisane 18.06.2011r. o godz. 02:59:

hemi napisał(a):
~ napisał(a):
~VIP07 napisał(a): :] :P [img=1308123990_ta1onkw.jpg]

Co to za blondi :) z długimi włosami ?

a to jest właśnie blondi z długimi włosami::) jak czyta to pozdrawiam ,swietnie sie gadało,szczególnie jak zeszlismy na pewne tematy z nia i z E;)

Nie czyta ale dziś u mnie była i wyraziła podobną opinię o waszej rozmowie. Pozdrowienia przekażę. Miłego dnia Ci życzę.

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
18 czerwca 2011r. o 14:15
arturkedzia napisał(a):
E Paniusiu a Was gdzie wieczorem wczoraj nosiło ? :* :*

Arturze, jak to gdzie :| Przecież Dni Bolesławca trwają, więc ja na koncertach, a Paniusia, jak na przyzwoitego budowlańca przystało, w pracy ;( Ale cały czas pamiętamy o Tobie :* :* :* i nie tylko. Dla WSZYSTKICH :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2062
#bylu nieaktywny
18 czerwca 2011r. o 16:34
Witam, wybiera się kos dzisiaj wieczorem na dni Bolesławca??

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.— Albert Einstein
6979
E
18 czerwca 2011r. o 16:40
Jeśli pogoda dopisze, to kto wie :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.