Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
4 lipca 2011r. o 22:37
Kochani, przecież My nie jesteśmy agresywni. Mieliśmy swoje wzloty i upadki. Wielu z nas, zna się nie tylko z forum :* Ale jedno jest pewne, podpisujemy się pod swoimi wypowiedziami, bo w nic nie gramy. Staramy się być prawdziwi :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
4 lipca 2011r. o 22:44
He he , Tojka Ty się ciesz, że Ci skrzydełek nie połamałam :D :D :D ...doprowadzaąłś mnie do szały :D :D :D

A teraz coś co łagodzi obyczaje :)

&feature=related

Dopisane 04.07.2011r. o godz. 22:44:

Ale cokolwiek by nie było , ja się cieszę i to bardzo, że wreszcie następiła konkretna wymiana zdań, a nie jakieś tam takie różowe .... czego ja niestety nie znoszę :)

Lubię żarty, rozrywkę , ale i poważne rozmowy nie koniecznie wtedy, kiedy moja jest racja.
Nie lubię natomiast zbytniej, przesadnej słodyczy ... :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 lipca 2011r. o 22:52
Nio to dawaj dziuba :* zadymiaro.
Ja też nie lubię cukrowania za to lubię trochę po zadymiać choć niektórym się może wydawać że sami zaczęli ze mną wojnę to często jest podpuszczany bo ogólnie to sie nudzę jak jest za grzecznie. :| :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
2945
Mgosia
4 lipca 2011r. o 22:54
Hi hi , no to dawaj tą kukurydzę , bedziemy walićpo łebkach :D :D :P

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5134
#TOjsienka nieaktywny
4 lipca 2011r. o 23:05
Po łebkach? :| Których :| Głowach czy główkach? :| :D :D :D

Dopisane 04.07.2011r. o godz. 23:05:

Dobrze Słońce ja idę do łóżka bo rano trzeba wstawać do pracy ;) Miłych snów :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3655
#Kava nieaktywny
4 lipca 2011r. o 23:06
Hegemon napisał(a): Kava ma osobisty opis skierowany do mężczyzny.

Hegemonie - jesteś w błędzie.

GosiaM napisał(a): Ja to odczytuję jako opis do człowieka ..każdego z nas i jest w tym sporo prawdy

Potwierdzam.
Wielu z nas często używa słowa "nienawiść". Zdarza się nam, pod wpływem emocji, powiedzieć, że kogoś nienawidzimy. Może niewiele w tym prawdy, może wcale tak naprawdę nie myślimy. W tym momencie to nieważne.
Ważne, by choć na chwilę zatrzymać się i zastanowić, czy my sami nie dajemy nikomu powodu, by nas znienawidzieć.

Hegemon napisał(a): jestem zdecydowanym przeciwnikiem dostępu do broni.

Ja również.

PS. Swoją drogą, nie zdawałam sobie sprawy, że jedno zdanie wywoła tyle kontrowersji. Czyżby coś było na rzeczy?..
Może to dobrze, że nie przeszło bez echa.

Pozdrawiam!
2945
Mgosia
4 lipca 2011r. o 23:10
To zależy od tego gdzie trafimy :D ja taka jakaś ślepawa to .... :D :D :D
Ale jak weźmiemy genetycznie modyfikowaną, to pewnie będzie miała lepsze poloty :D :D :D

[img=1309813643_px1kv23.jpg]

Dopisane 04.07.2011r. o godz. 23:10:

Tojkkkka Dobranoc :)

Kavucha , widzisz jak to baba babę zrozumie ;)

~ niezalogowany
5 lipca 2011r. o 0:04
Kava napisala:"Wielu z nas często używa słowa "nienawiść". Zdarza się nam, pod wpływem emocji, powiedzieć, że kogoś nienawidzimy. Może niewiele w tym prawdy, może wcale tak naprawdę nie myślimy. W tym momencie to nieważne.
Ważne, by choć na chwilę zatrzymać się i zastanowić, czy my sami nie dajemy nikomu powodu, by nas znienawidzieć".

Zdarza sie nam. Nie pisz w liczbie mnogiej. Jesli Tobie sie zdarza to mozna dyskutowac. Jesli piszesz nam, to mam dyskutowac sam z soba. Znowu te glupio-madre wypowiedzi. Pisz w Twoim imieniu, anie moim. Wcaale tak nie myslimy piszesz - skad wiesz co ja mysle i inni.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza