Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 lipca 2011r. o 2:33
GosiaM napisał(a): [

Artucho nic się nie dzieje , to tylko normalne życie ;)..

Co do merca, to siedziałam cicho jak myszaaaaaaaaaaaaaaaaa .... bo ja się na tym kompletnie nie znam , a jak się nie znam, to lepiej się nie odzywam :)

Witam Wszystkich !

GosiaM wiem wiem wszystko obserwuję. Ja podchodzę do życia i problemów z humorem bo łatwiej je znieść :)

Jowito wierzę Ci na słowo po wpisach zaczynam być optymistą :* :*

Dopisane 06.07.2011r. o godz. 02:33:

Kava napisał(a):
GosiaM napisał(a): nie znoszę tych tysięcy pocałunków......brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :] i nareszcie coś się tu dzieje ciekawego :)

Artur - nie wiem, jak Ty, ale ja mam uczucie "de ja vu" :D

A z tym "ciekawym się dzianiem".. Nazwałabym to pewnym urozmaiceniem ;)

Kavo to Gosi zdanie a ja tam bardzo lubię całować i być całowany i nie mam zamiaru ze swojego nałogu w ogóle rezygnować he he no ale każdy ma prawo tu mieć swoje poglądy Twoje też znam w tej kwestii brrrrrrrrrrrr he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
6 lipca 2011r. o 17:25
arturkedzia napisał(a): Ja podchodzę do życia i problemów z humorem bo łatwiej je znieść :)

No Wiesz, znam Cię już trochę, ale w życiu nie podejrzewałabym Cię o poczucie humoru :| raczej jawiłeś mi się, jako niezwykle ponury człowiek :D :D :D :* Pozdrowienia dla Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~GosiaM niezalogowany
6 lipca 2011r. o 22:28
Na dobranoc ;) .... magia snu zaprowadzi Cię na drugą stronę tęczy...
gdzie głos syreni dobiega z morskiej krainy, a wiatr go niesie kołysząc fale .
Zasypia świat ... zasypiam ja ...a na dobranoc zaśpiewam tak .. ;)

Zabiorę Cię właśnie tam .....

&feature=fvst
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 lipca 2011r. o 1:17
E napisał(a): [No Wiesz, znam Cię już trochę, ale w życiu nie podejrzewałabym Cię o poczucie humoru :| raczej jawiłeś mi się, jako niezwykle ponury człowiek :

Witam Wszystkich !

E No widzisz bo skrzętnie to ukrywam he he. Ciekawe co na to powie Grzdyl ponury he he Miłego dnia Ci życzę :* :*

Dopisane 07.07.2011r. o godz. 01:17:

~GosiaM napisał(a): . Zasypia świat ... zasypiam ja ...a na dobranoc zaśpiewam tak .. ;)

GosiaM Ładnie zaśpiewałaś a ja zabieram Cię na rozmowę z Aniołem

VIPO7 a Ty gdzie się podziewasz ?

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
7 lipca 2011r. o 17:08
arturkedzia napisał(a): Ciekawe co na to powie Grzdyl ponury he he

Może lepiej nie bądźmy tacy ciekawi :| Ale Jego także pozdrawiamy :) Pewnie siedzisz pod namiotem i delektujesz się słonkiem, czekając na rozwój wydarzeń, ale już spokojniej ;) I o to chodzi. My też czekamy, pamiętamy i...

Dla Ciebie :*
Dla Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 lipca 2011r. o 22:26
Nio nie pierdu pierdu tylko konkretnie bo nie lubie owijania w bawełnę.To jak robimy zrzutę na merca ?? !! :>

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 lipca 2011r. o 22:40
TOjsienka napisał(a): Nio nie pierdu pierdu tylko konkretnie bo nie lubie owijania w bawełnę.To jak robimy zrzutę na merca ?? !! :>

Witam Wszystkich !

Tojka wiem że jesteś konkretna ale jestem w trakcie dogrywania szczegułów więc narazie nie ma się na co zrzucać he he
5134
#TOjsienka nieaktywny
7 lipca 2011r. o 22:54
No to ruchy :> :D

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza