Witam Wszystkich !
Tak jak obiecałem. Oto wstępna wycena mego ,,merca,,. W tym tygodniu jak dobrze pójdzie mam zamiar wszystko uzgodnić czyli wymiary dodatki faktyczną cenę i wysłać wniosek na dofinansowanie. Cieszę się że nie kosztuje 15.000zł Mam też nadzieję że cena faktyczna nie będzie dużo wyższa od ceny wstępnej.
,,Wózek cirrius przy szerokości 50-51 cm cena w podstawie
-wynosi około 5300,00
-oparcie wyprofilowane - nie ma na formularzu położenia, ale pewnie odchyla się jak Emineo, więc spełnia wymóg- 496,00
- podłokietniki standard jeśli bardziej wyspecjalizowane i regulowane - cena 384 x2 lewa i prawa strona
-podnóżki z regulacją - 320x2 lewa i prawa strona
-zagłówek - 340,00 jeśli chcemy już jakiś super to 580,00
- koła proponuję 7 cali i 24x1, te 7 calowe lane zaś duże pompowane
Jak Pan zauważył cena wstępna tego wózka wyszła ponad 7500,00, choć może delikatnie się różnić po otrzymaniu towaru, gdyż jak pisałam wózek ten nigdy nie był w Polsce zamawiany,,
Reasumując biorąc pod uwagę dofinansowanie 3 800zł i zakładając że cena wózka będzie max 8 000zł to żeby go kupić
brakuje jeszcze 4 200zł.
Teraz proszę Was o wypowiedzenie się co myślicie o cenie i brakującej jednak dużej kwocie . Pozdrawiam Wszystkich Ciepło.
GosiaM pilnuj porządku bo widzę że dobrze sobie z Kobietkami radzicie
Ja przez chw. nie mam czasu tu odp. Lepiej Ty po Sentiego nie jedź he he.
Kavo obiecuję Ci że dokładnie przemyślę. Dzięki za dobre rady.
xaa w różnicy poglądów nie ma nic złego jeśli nikt nikogo nie obraża.
Dopisane 05.07.2011r. o godz. 03:16:
~ napisał(a): Tak, jestem poza zasiegiem tego, poniewaz: nie boje sie zawrocic z drogi, nie boje sie sprzeciwic ludziom, nie lekam sie straty osiagnietego statusu spolecznego, nie boje sie niebezpieczenstw, nie boje sie ryzyka, nie boje sie prawdy o sobie, nie boje sie podejmowania radykalnych srodkow, nie boje swiata przyrody, nie boje sie moznych tego swiata, nie boje sie samotnosci, i nie boje sie smierci.
Witam ! To dlaczego boisz się zalogować czyżbyś bał się być w zasięgu ? he he. Pozdrawiam :)
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*