Sylvia, Ty to Jesteś :| Szczerze mówiąc, to Artur powinien się cieszyć, że zgodziłaś się, żeby zrobił sobie z Tobą zdjęcie :)
Arturze, Ty nasza zgubo ulubiona, ale oczywiście nie w sensie takim, że chcesz nas zgubić :D Chociaż biorąc pod uwagę kobiety, to kto Cię wie :|
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
A'propos autografu - już zmyty :(
E - zgadzam się, Gadzik powinien się cieszyć, że pozwoliłyśmy mu zrobić sobie z nami zdjęcie :D
Arturze - Ciebie częściej całuję i więcej, a tamten Artur dostał tylko dwa buziaki :)
A to dla Ciebie :*
youtube "zerżnięte ;) "... :)
ale minerały śliczne :)
Dopisane 19.07.2011r. o godz. 01:23:
a, Co u Ciebie?...bo,jakoś niepokoję się :| ...zazwyczaj śpię o tej porze,ale dzisiejszej nocy jakieś "powietrze" :| nie takie?...
nie potrafię tego opisac... :| ...
miłego i spokojnego dnia Tobie :* :* :* :* :* i domownikom :* ...
:| ...pa :)
E napisał(a):
Arturze, Ty nasza zgubo ulubiona, ale oczywiście nie w sensie takim, że chcesz nas zgubić :D Chociaż biorąc pod uwagę kobiety, to kto Cię wie :|
Witam Wszystkich !
Jak komp jest b. potrzebny to na pecha dużo nie trzeba. Miałem kolejną awarię tym razem poważną ale dzięki szybkiej ocenie i naprawie moich serwisantów znów mam kompa 100% sprawnego choć myślałem że ten tydzień będzie już stracony a tu tyle ważnych spraw szczególnie tych związanych z wózkiem musiałem zakończyć i jednak na szczęście zakończę.
E zguba już jest choć miała chwilowego pecha he he ale z fajną Kobietką mógłbym się zgubić he he :* :* :* :*
Dopisane 21.07.2011r. o godz. 03:04:
erjotka napisał(a): Arturze - Ciebie częściej całuję i więcej, a tamten Artur dostał tylko dwa buziaki :)
A to dla Ciebie :*
Eri i tej wersji się trzymajmy ok ? he he
Hegemonie ja wiem czy to miejce jest kłopotliwe jeśli jest co pokazać he he. Czółko
Dopisane 21.07.2011r. o godz. 03:14:
sylvia napisał(a):
E napisał(a): Sylvia, Ty to Jesteś :|
Szalona?? Wyobraź sobie kochana że był troche zakłopotany że poprosiłam o autograf w takim miejscu :D
Sylwia Fajnie miał ja też mogę tak po udawać he he. Jestem pewien że się w duchu cieszył. :* :* :* :* :* :*
Dopisane 21.07.2011r. o godz. 03:20:
xaa napisał(a): Co u Ciebie?...bo,jakoś niepokoję się
xaa już wszystko ok możesz być spokojna dzięki za troskę :* :*
Dopisane 21.07.2011r. o godz. 03:22:
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Witam łobuzy i panie prezesie.Czy moge wiedzieć co z tym mercedesem bo jakoś nie w temacie jestem a miała bym duuuuuużo do nadrobienia po nieobecności :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.