Goldenhand napisał(a): Witaj Arturze. :*
Witam Wszystkich !
No i ja dotarłem w końcu do Was po wekendzie. Jakoś znoszę te upały. Wczoraj miałem telefoniczny maraton który zaczął się o 17.00 a skończył się o 23.30 . Późno byłem na kompie zresztą już padnięty i dlatego nic nie pisałem. Cały czas też pracuję nad ,,mercem,,. Jestem bardzo zadowolony bo wszystko rozwija się pozytywnie i bardzo dynamicznie. Pod koniec tygodnia nap. już o szczegółach, które przerosły moją wyobraźnię i najśmielsze oczekiwania. To co się teraz dzieje w moim życiu śmiało mogę określić kategorią fantazja z tym że to dzieje się naprawdę. Ciągle coś mnie pozytywnie zaskakuje. Trzymajcie kciuki żeby nadal tak było.
Witaj Goldenhand miło mi że zajrzałaś do Naszego (mego) domku. Pozdrawiam Cię Ciepło :*
Dopisane 13.07.2011r. o godz. 01:54:
hemi napisał(a):
Arturze jak tam Ty znosisz upały??
Gosiam (lub inni nauci z domu??) masz jakies wolne wiaderko wisni ?
Chemi jakoś daję radę bo po 17.00 już tak bardzo nie grzeje a co do wiśni to coś by się znalazło niewiele kilka kg. bo w tym roku kwiaty wymarzły więc jak chcesz to zrywaj.
Dopisane 13.07.2011r. o godz. 02:18:
mała Mi napisał(a): a tak sobie tu wkleję słoneczną pioseneczkę dla Ciebie Arturze, bo jakiś ten dzień taki deszczowy i smutny... :D no i ma się rozumieć z buziakami oczywiście :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
:D
małaMi dzięki bardzo i już po chmurach he he oczywiście za buziaczki ki też do odbioru w jakieś słoneczne popołudnie a tu parę masz ode mnie żeby nie było że tylko biorę he he
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 13.07.2011r. o godz. 02:35:
sylvia napisał(a): Sylwia Grzeszczak - Male RzeczyDopisane
Sylwia to niby nic a jak bardzo się cieszę że Cię widzę bo stęskniłem się za Tobą :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* .
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 13.07.2011r. o godz. 02:46:
E napisał(a): Witajcie Domownicy :) Latam, biegam, pełny serwis :D Niby wolne, ale jak ktoś ma ADHD, to sami rozumiecie, że trudno usiedzieć na...fotelu, a o czym pomyśleliście :D Właściwie, to już cały tydzień mam zaplanowany, więc jak zwykle nie mam czasu na nudę. Całuski dla Wszystkich :* Arturku :* Eeeetam :* :* :* :* :*
E Ja tam pomyślałem że obiad robisz he he Co to jest bo mi też ciągle czasu brakuje he he Co z tego że są wakacje. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*