Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
12 lipca 2011r. o 13:19
Witajcie Domownicy :) Latam, biegam, pełny serwis :D Niby wolne, ale jak ktoś ma ADHD, to sami rozumiecie, że trudno usiedzieć na...fotelu, a o czym pomyśleliście :D Właściwie, to już cały tydzień mam zaplanowany, więc jak zwykle nie mam czasu na nudę. Całuski dla Wszystkich :* Arturku :* Eeeetam :* :* :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
13 lipca 2011r. o 2:46
Goldenhand napisał(a): Witaj Arturze. :*

Witam Wszystkich !

No i ja dotarłem w końcu do Was po wekendzie. Jakoś znoszę te upały. Wczoraj miałem telefoniczny maraton który zaczął się o 17.00 a skończył się o 23.30 . Późno byłem na kompie zresztą już padnięty i dlatego nic nie pisałem. Cały czas też pracuję nad ,,mercem,,. Jestem bardzo zadowolony bo wszystko rozwija się pozytywnie i bardzo dynamicznie. Pod koniec tygodnia nap. już o szczegółach, które przerosły moją wyobraźnię i najśmielsze oczekiwania. To co się teraz dzieje w moim życiu śmiało mogę określić kategorią fantazja z tym że to dzieje się naprawdę. Ciągle coś mnie pozytywnie zaskakuje. Trzymajcie kciuki żeby nadal tak było.

Witaj Goldenhand miło mi że zajrzałaś do Naszego (mego) domku. Pozdrawiam Cię Ciepło :*

Dopisane 13.07.2011r. o godz. 01:54:

hemi napisał(a):
Arturze jak tam Ty znosisz upały??
Gosiam (lub inni nauci z domu??) masz jakies wolne wiaderko wisni ?

Chemi jakoś daję radę bo po 17.00 już tak bardzo nie grzeje a co do wiśni to coś by się znalazło niewiele kilka kg. bo w tym roku kwiaty wymarzły więc jak chcesz to zrywaj.

Dopisane 13.07.2011r. o godz. 02:18:

mała Mi napisał(a): a tak sobie tu wkleję słoneczną pioseneczkę dla Ciebie Arturze, bo jakiś ten dzień taki deszczowy i smutny... :D no i ma się rozumieć z buziakami oczywiście :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
:D

małaMi dzięki bardzo i już po chmurach he he oczywiście za buziaczki ki też do odbioru w jakieś słoneczne popołudnie a tu parę masz ode mnie żeby nie było że tylko biorę he he
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.07.2011r. o godz. 02:35:

sylvia napisał(a): Sylwia Grzeszczak - Male RzeczyDopisane

Sylwia to niby nic a jak bardzo się cieszę że Cię widzę bo stęskniłem się za Tobą :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* .

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 13.07.2011r. o godz. 02:46:

E napisał(a): Witajcie Domownicy :) Latam, biegam, pełny serwis :D Niby wolne, ale jak ktoś ma ADHD, to sami rozumiecie, że trudno usiedzieć na...fotelu, a o czym pomyśleliście :D Właściwie, to już cały tydzień mam zaplanowany, więc jak zwykle nie mam czasu na nudę. Całuski dla Wszystkich :* Arturku :* Eeeetam :* :* :* :* :*

E Ja tam pomyślałem że obiad robisz he he Co to jest bo mi też ciągle czasu brakuje he he Co z tego że są wakacje. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
13 lipca 2011r. o 21:39
arturkedzia napisał(a):
E Ja tam pomyślałem że obiad robisz he he

Jaki obiad :| przecież ja gotować nie potrafię :| Wyobraź sobie, że dzisiaj widziałam się w Bolesławcu, z czterema Domowi...czkami i za każdym razem, były to bardzo miłe spotkania. Ooo, przepraszam, było też spotkanie z Domownikiem płci męskiej, no cóż ... :| ...Soki, pite pod parasolami, są takie pyszne ;) Arturku :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2091
#mała Mi nieaktywny
13 lipca 2011r. o 22:26
arturkedzia napisał(a): Co to jest bo mi też ciągle czasu brakuje he he Co z tego że są wakacje. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

no właśnie, co to jest, podobno wakacje są :| ja też nie wyrabiam z czasem :|

&feature=related

buziaków tak z pińcet dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*
5993
#xaa nieaktywny
13 lipca 2011r. o 23:26
witaj Artur :*
jak zawsze,zabiegana jestem ;) ...i w końcu w domu... :)
&feature=related

strasznie biję się burzy :| i czuwam,bo nawet w "...drewnianym kościele dachówka spadnie..." :| ...i coś w tym jest :>
powodzenia w sprawie "meśka" :)
i buziaczki Tobie :* :* :* i domownikom ;) :*
pozdrawiam,pa :*
6979
E
14 lipca 2011r. o 6:53
arturkedzia napisał(a): To co się teraz dzieje w moim życiu śmiało mogę określić kategorią fantazja z tym że to dzieje się naprawdę.

No to witaj w klubie :) Mnie się tak zaczęło rok temu i do tej pory miewam buzię otwartą. Zastanawiam się czasami, jak rozwiązać jakiś problem, a tu ...rozwiązania przychodzą same :) :) To są właśnie "małe cuda", ale jest na to pewna teoria :D :D Całusy dla Domowników :* i oczywiście Ciebie...Prezesie :D :*

3118
#sylvia nieaktywny
15 lipca 2011r. o 15:33
Witam Arturze :* :* :* :* :* :* Witam wszystkich :*
Nareszcie mam internet!!!!!!!!!!

A dzisiaj Arturze Twój imiennik będzie dla mnie śpiewał we Lwówku :)
6979
E
15 lipca 2011r. o 21:41
Aaaaaaartur :) :) :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.