Witam Wszystkich !
Jestem w końcu a nie było mnie bo tak ważne informacje wysyłałem że aż zrobiło się w kablu sieciowym od monitora (w kostce) zwarcie, zaiskrzyło i zadymiło się. Całe szczęście że stało się to zaraz po wł. kompa a nie w nocy w trakcie mego pisania bo zanim obudziłbym mamę to mogło by się nawet zapalić. No ale już po strachu więc jakoś może odrobię zaległą korespondencję.
Dopisane 16.07.2011r. o godz. 23:48:
GosiaM napisał(a): Artucho czy Ty żyjesz , czy nie żyjesz he ? :P
Żyje ale dużo nie brakowało i paraliż poszedł by z dymem he he
Dopisane 17.07.2011r. o godz. 00:02:
sylvia napisał(a): Hej Arturze :* :* :*
Wczoraj byłam we Lwówku na koncercie Iry :) Był rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Artur Gadowski dał mi autograf :D Dopisane 16.07.2011r. o godz. 20:26:[img=1310840761_ni26upj.jpg]
Hej Sylwia ! Kusicielko jedna specjalnie mi to robisz bo wiesz że ja lubię takie koncerty he he. Taki autograf też mogę Ci dać i bez śpiewania he he. Fajnie że masz już internet i miło spędzasz czas. Miłej niedzieli Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 17.07.2011r. o godz. 00:12:
E napisał(a): Aaaaaaartur :) :) :)
E No już zguba powypadkowa się znalazła jestem. Już awarii nie przewiduję he he. Miłej niedzieli Ci życzę :* :* :* :* :*
Dopisane 17.07.2011r. o godz. 00:51:
mała Mi napisał(a): [
no właśnie, co to jest, podobno wakacje są :| ja też nie wyrabiam z czasem :|
buziaków tak z pińcet dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*::*
małaMi bo Ty wakacje spędzasz bardzo intensywnie he he a dzieci jak zwykle odpoczywają. Pinset to ładna liczba dzięki ale biorę 250 i tyle samo daję :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 17.07.2011r. o godz. 01:08:
E napisał(a): [Jaki obiad :| przecież ja gotować nie potrafię :|
E i ja mam w to uwierzyć ? coś Ty mnie kitujesz he he.
Wyobraź sobie, że dzisiaj widziałam się w Bolesławcu, z czterema Domowi...czkami i za każdym razem, były to bardzo miłe spotkania. Ooo, przepraszam, było też spotkanie z Domownikiem płci męskiej, no cóż ... :| ...Soki, pite pod parasolami, są takie pyszne ;) Arturku :* :* :*
E Oczywiście pod parasolem i w takim towarzystwie soczki zawsze smakują :* :* :* :* :* :* :*
Magnum 44 a Twoje wakacje jak Ci mijają ? :* :* :* :* :*
Dopisane 17.07.2011r. o godz. 01:25:
xaa napisał(a): witaj Artur :*
jak zawsze,zabiegana jestem ;) ...i w końcu w domu... :) powodzenia w sprawie "meśka" :)
xaa też na intensywnych wakacjach w domu jesteś ? he he. Dzięki z ,,meśkiem,, wszystko idzie dobrze zgodnie z moim planem. Wkrótce będę miał nowe wiadomości i raczej same dobre :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 17.07.2011r. o godz. 01:33:
bylu napisał(a): ciekawe miejsce
Potwierdzam, taki artysta to ma dobrze he he
Zmykam. Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*