~xaa napisał(a): witaj Artur :*
A,u Ciebie w domku,co tak pusto :|
przywołaj te swoje gąski do domu :D koniec wakacji tuż tuż... ;)
Witam Wszystkich !
xaa pusto bo są wakacje skończą się to wrócą sami do domku już powoli wracają a my ich ładnie przywitamy. Witajcie Nasi urlopowicze :)
Dopisane 09.08.2011r. o godz. 02:52:
E napisał(a): Witajcie, tak to jest, gdy "sezon ogórkowy" w pełni :) Arturze, Ty się jeszcze delektuj swoim szczęściem, a my będziemy cichutko zaglądać i nadsłuchiwać, co w trawie piszczy ;)
E możecie być głośno he he. ja też ten wekend odpoczywałem po ostatnich emocjach. Wózek zamówiony teraz czekamy na prezentację. Czekam jeszcze na ost. informacje od producenta . Oczywiście przekażę je Wam gdy je dostanę :* :*
Dopisane 09.08.2011r. o godz. 03:03:
Jowita napisał(a): i Cieszę się,że mogę być w domciu Artura,ale najbardziej cieszę się z mercedeska :* :* :* Arturze wiesz dlaczego hihi bo będzie mi dane ( mam nadzieję wypróbować wszystkie opcje,a potem......hihih wypróbować i opisać barwnie.....buziolki kochani bo nie wiem kiedy dopuszczą mnie do klawiaturki :D :D Arturze :* :* :*
Jowito oczywiście próby i recenzja mile widziane. Prawie koniec wakacji więc niedługo na luzie dojdziesz do kompa :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*