Pannazdzieckiem napisał(a): Ufam Drogi Prezesie , że będzie to jednak radość , w końcu ta ilość motogodzin przy internecie i telefonach musi przynieść efekt :) Transport ok. E coś kombinuje :D ale nic nie wiem :D
Witam Wszystkich !
Uprzejmie Was informuję że stało się to co przez nas a najbardziej przeze mnie było bardzo oczekiwane i miało się stać. Wczoraj o godz. 11.20 b. miłe dwie panie ze sklepu ,,Medyk,, w Jeleniej Górze przywiozły mi ogromną paczkę w której był w częściach mój wymarzony ,, mesiek,,. Yes Yes Yes ..... he he. Składanie trochę zabrało czasu ale wszystko udało się do siebie dopasować. Próba siedzenia też była. Ogólnie jestem bardzo zadowolony a ponieważ wiem i już się cieszę, że się do mnie wybieracie to więcej nic już nie napiszę bo o czym będę Wam opowiadał gdy się spotkamy. Pisał nie będę ale jeśli mi się uda to zaraz zobaczycie i mego ,,meśka,, i szyny. Szyny są Szwedzkie a wózek Norweski. Próbna fotka :
Dopisane 08.09.2011r. o godz. 01:58:
[img=1315439888_z1ey7kf.jpg]
Dopisane 08.09.2011r. o godz. 02:03:
ładne kotki ? he he ale teraz chyba mi się udało oby to będą następne.
Dopisane 08.09.2011r. o godz. 02:07:
Dopisane 08.09.2011r. o godz. 02:45:
Pannazdzieckiem napisał(a): Ufam Drogi Prezesie , że będzie to jednak radość , w końcu ta ilość motogodzin przy internecie i telefonach musi przynieść efekt :)
Transport ok. E coś kombinuje :D ale nic nie wiem :D
Miłego dnia Tobie i Domownikom :D
Niestety o wstawienie fotek kogoś po proszę. Tym czasem mam prośbę spotkajmy się w sobotę. Ma być piękna pogoda i dzień wolny od pracy. Muszę tylko wiedzieć ile osób będzie bo planuję spotkanie w nieco szerszym gronie tzw. integracyjne he he. Pomoc mile widziana. Szczegóły ustalimy tel. i na prv. Dziś zmykam bo rano jadę na USG i inne badania. W domu będę ok. 13.00.
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*