Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
6 września 2011r. o 20:57
arturkedzia napisał(a): E myślami jestem z Tobą chyba zapracowana jestem bo coś nic nie piszesz

Zajrzyj na ... :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
6 września 2011r. o 21:38
arturkedzia napisał(a):

GosiaM święte słowa. Pan Bóg i Kobietki mnie znające wiedzą jak bardzo mnie ta wyobraźnia nieraz ponosi w takie rejony że strach się bać i wstyd napisać he he zresztą wszyscy wiemy o co chodzi bo nie wierzę że tylko ja taki jestem he he

Oczywiście , że tak.. ja też w to nie wierzę ;) :P :D Wszyscy są tacy .. ;) oprócz mnie :D :D :P :D

he he he ............. :P

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 września 2011r. o 2:44
Jowita napisał(a): Witam wszystkich ;)
No to czekam Arturze na opis-pokaz "mesia"

Witam Wszystkich !
Jowito jeśli wszystko będzie dobrze bez niespodzianek to opiszę swoje emocje tu napewno i zdj. też będą i to dużo he he . Jednak myślę że najważniejszy będzie pokaz na żywo bo nie wyobrażam sobie żeby nie było u mnie spotkania symbolicznego toastu za mego ,,meśka,, :* :* :*

Dopisane 07.09.2011r. o godz. 02:30:

Pannazdzieckiem napisał(a): Szanowny Prezesie , cieszę się Twoją radością . Jeszcze raz podziękowania dla Anonimowego Sponsora :)
Miłego dnia :D :D :D

Paniusiu od radości lub smutku he he dzielą mnie napewno już tylko godziny. Tak ja też się przyłączam do podziękowań i to nie są ostatnie podziękowania w najbliższym czasie będą następne. A jak tam stoimy z transportem ?

Dopisane 07.09.2011r. o godz. 02:38:

erjotka napisał(a): Czekamy na fotki meśka, a najlepiej to ja bym chciała się z Tobą w końcu spotkać, bo mi już tęskno :)))

Eri wszystko będzie i tak myślę że Twoja chęć też się niebawem spełni ku mojej radości również :* :* :* :* :* :*

Xaa dzięki :*

E Ty wiesz za co :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 07.09.2011r. o godz. 02:44:

GosiaM napisał(a):
Oczywiście , że tak.. ja też w to nie wierzę ;) :P :D Wszyscy są tacy .. ;) oprócz mnie :D :D :P :D

he he he ............. :P

GosiaM i to he he ............ Cię zdradziło jak jest i dobrze he he

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
7 września 2011r. o 6:38
arturkedzia napisał(a): E Ty wiesz za co :*

Arturze :* :* :* :* :* Ty też wiesz za co. A ta piosenka, już na zawsze będzie mi się kojarzyła z Tobą.

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 września 2011r. o 8:20
Ufam Drogi Prezesie , że będzie to jednak radość , w końcu ta ilość motogodzin przy internecie i telefonach musi przynieść efekt :)
Transport ok. E coś kombinuje :D ale nic nie wiem :D
Miłego dnia Tobie i Domownikom :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
7 września 2011r. o 21:10
Panno i E u nas będzie chyba komplet bo dołącza się do nas Igi z jedna nautką,tak więc chyba musisz uruchomic swa bestię na piatek:) ciekaw jestem kto by sie jeszcze pisał?? jak tam erio,sylvia czy inni??

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~xaa niezalogowany
7 września 2011r. o 23:05
hej :| a co,to za zbiórka ?? ;) jak wykopki,to też przyjedzie brygada RR :>
wykopiemy,pozbieramy a meśkiem pole zaoramy :> :D
Artur jak tam z mesiem,już jest?
~GosiaM niezalogowany
7 września 2011r. o 23:39
Dobrej nocy draniu :)

&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.