~xaa napisał(a):
witam :* są takie dni...:(...
i właśnie mnie taki "dół"złapał,ale są wspomnienia,mam jakieś marzenia,i żyję z nadzieją na lepsze jutro :) coś mi dziś robota nie idzie :/
Witam Wszystkich po wekendzie !
Ogólnie wekend miałem w miarę spokojny pomijając sobotę bo w sobotę byłem u siebie na wsi na dożynkach. Poznałem nowego Pana Wójta. Spotkałem dawno niewidzianych starych i poznałem nowych znajomych. Oczywiście były toasty za szyny i ,,meśka,, ale najlepsze jest to że przez pół godziny byłem lwem parkietu i w centrum uwagi jak za dawnych czasów z tym że wtedy wzbudzałem podziw a teraz siałem popłoch wśród tańczących ale było super szczególnie gdy kręciłem piruety a raczej mną kręcono he he. Po tych manewrach całą niedzielę odpoczywałem.
Uprzejmie Wam donoszę to informacja dnia, że mój wymarzony ,,mesiek,, jest już w Polsce i wczoraj po południu wyjechał z Katowic kurierem do Jeleniej Góry więc tylko godziny dzielą mnie od prezentacji i w końcu okaże się czy dokonałem dobrych wyborów. Trzymajcie kciuki żeby tak było proszę.
Xaa każdy ma upadki i wzloty ale po to mamy tu siebie żeby się wspierać w trudnych sytuacjach a tym czasem doły na bok i ciesz się razem ze mną ok ? :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 06.09.2011r. o godz. 01:50:
GosiaM napisał(a):
Oprócz pięknych wspomnień istnieje jeszcze coś takiego jak wyobraźnia . I dzięki niej można odnaleźć wszystko to czego nam brakuje, czego nigdy w życiu realnym mieć nie będziemy.
GosiaM święte słowa. Pan Bóg i Kobietki mnie znające wiedzą jak bardzo mnie ta wyobraźnia nieraz ponosi w takie rejony że strach się bać i wstyd napisać he he zresztą wszyscy wiemy o co chodzi bo nie wierzę że tylko ja taki jestem he he
Dopisane 06.09.2011r. o godz. 01:55:
hemi napisał(a): Arczi to jutro dowiesz sie kiedy Merol przyjeżdża ,tak?? tez czekamy na to info:)
Jeszcze 48 godzin z dniem dzisiejszym.
Dopisane 06.09.2011r. o godz. 01:59:
Hegemon napisał(a): Oj Artur, Artur : )
.
Hegemonie jestem po prostu szczery. Czółko :)
Dopisane 06.09.2011r. o godz. 02:16:
Kava napisał(a):
Pozdrawiam
PS. Wszystkich - pozytywnych, zakręconych.. i w ogóle :D
Kavo jak Ty dobrze mnie znasz he he. Dziękuję :* :* :*
E myślami jestem z Tobą chyba zapracowana jestem bo coś nic nie piszesz :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*