Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
5 września 2011r. o 18:37
A co z negatywnymi ? (ze mną )

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 września 2011r. o 19:09
GosiaM napisał(a): A co ...

Zawsze to samo Gs : )

Czółko pozytywni : )
3655
#Kava nieaktywny
6 września 2011r. o 0:38
Hegemonie, co Ty na to?
&feature=related

Pozdrawiam!

PS. Wszystkich - pozytywnych, zakręconych.. i w ogóle :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 września 2011r. o 2:16
~xaa napisał(a):
witam :* są takie dni...:(...
i właśnie mnie taki "dół"złapał,ale są wspomnienia,mam jakieś marzenia,i żyję z nadzieją na lepsze jutro :) coś mi dziś robota nie idzie :/

Witam Wszystkich po wekendzie !

Ogólnie wekend miałem w miarę spokojny pomijając sobotę bo w sobotę byłem u siebie na wsi na dożynkach. Poznałem nowego Pana Wójta. Spotkałem dawno niewidzianych starych i poznałem nowych znajomych. Oczywiście były toasty za szyny i ,,meśka,, ale najlepsze jest to że przez pół godziny byłem lwem parkietu i w centrum uwagi jak za dawnych czasów z tym że wtedy wzbudzałem podziw a teraz siałem popłoch wśród tańczących ale było super szczególnie gdy kręciłem piruety a raczej mną kręcono he he. Po tych manewrach całą niedzielę odpoczywałem.

Uprzejmie Wam donoszę to informacja dnia, że mój wymarzony ,,mesiek,, jest już w Polsce i wczoraj po południu wyjechał z Katowic kurierem do Jeleniej Góry więc tylko godziny dzielą mnie od prezentacji i w końcu okaże się czy dokonałem dobrych wyborów. Trzymajcie kciuki żeby tak było proszę.

Xaa każdy ma upadki i wzloty ale po to mamy tu siebie żeby się wspierać w trudnych sytuacjach a tym czasem doły na bok i ciesz się razem ze mną ok ? :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 01:50:

GosiaM napisał(a):
Oprócz pięknych wspomnień istnieje jeszcze coś takiego jak wyobraźnia . I dzięki niej można odnaleźć wszystko to czego nam brakuje, czego nigdy w życiu realnym mieć nie będziemy.

GosiaM święte słowa. Pan Bóg i Kobietki mnie znające wiedzą jak bardzo mnie ta wyobraźnia nieraz ponosi w takie rejony że strach się bać i wstyd napisać he he zresztą wszyscy wiemy o co chodzi bo nie wierzę że tylko ja taki jestem he he

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 01:55:

hemi napisał(a): Arczi to jutro dowiesz sie kiedy Merol przyjeżdża ,tak?? tez czekamy na to info:)

Jeszcze 48 godzin z dniem dzisiejszym.

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 01:59:

Hegemon napisał(a): Oj Artur, Artur : )
.

Hegemonie jestem po prostu szczery. Czółko :)

Dopisane 06.09.2011r. o godz. 02:16:

Kava napisał(a):
Pozdrawiam

PS. Wszystkich - pozytywnych, zakręconych.. i w ogóle :D

Kavo jak Ty dobrze mnie znasz he he. Dziękuję :* :* :*

E myślami jestem z Tobą chyba zapracowana jestem bo coś nic nie piszesz :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
6 września 2011r. o 7:18
Witam wszystkich ;)
No to czekam Arturze na opis-pokaz "mesia"
Miłego dnia :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 września 2011r. o 8:35
Szanowny Prezesie , cieszę się Twoją radością . Jeszcze raz podziękowania dla Anonimowego Sponsora :)
Miłego dnia :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~xaa niezalogowany
6 września 2011r. o 9:39
Artur,cieszę się razem z Tobą :* :D
dzień dobry :*

ach,"mesiek" tuż tuż :)
pozdrawiam Was :D :*
3225
#erjotka nieaktywny
6 września 2011r. o 15:44
Czekamy na fotki meśka, a najlepiej to ja bym chciała się z Tobą w końcu spotkać, bo mi już tęskno :)))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.