Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
11 września 2011r. o 12:35
super dzieki,:* i nie zapomnij zadnych fotek wiecej na ktorych mnie widac...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4834
#nieznajomy nieaktywny
11 września 2011r. o 12:37
A co Ranniusia,boisz się,że Policja lub wierzyciele Ciebie rozpoznają? :> :D ;)
~VIP07 niezalogowany
11 września 2011r. o 12:43
Ciuchcia u Artura,,,,,no i jego uśmiech wart milony .... ;) [img=1315737800_kbp5yha.jpg]
3655
#Kava nieaktywny
11 września 2011r. o 19:50
Oho - widzę, że impreza udana :)

Patrząc na doborowe towarzystwo - wcale mnie to nie dziwi :D

Pozdrawiam wszystkich :) a dla Artura - dodatkowo :*

3186
#arturkedzia nieaktywny
12 września 2011r. o 3:25
Witam Wszystkich !

O rany tyle komentaży i zdjęć a ja jeszcze wszystkich życzeń nie skomentowałem tylko drugi dzień świętuję. Byłem wczoraj na zaproszenie mego Przyjaciela Zbyszka z żoną Ewą , Gospodarza dożynek w Czernej na super imprezie plenerowej. Też była peczenica i też pyszna tak jak stwierdziliście u mnie o naszej peczenicy ku mojej wielkiej satysfakcji i radości.

Pozwólcie mi na chwilę refleksji :

Zależało mi na tym żeby stwożyć Wam wspaniałe i nie zapomniane wrażenia zarówno podczas konsumcji jak i całego pobytu u mnie i po Waszych wpisach widzę że mój cel został osiągnięty. To jedna strona medalu. Druga jest taka że to Wy Wszyscy dla mnie wiele z tej konsumpcji przygotowaliście sami .Każdy kto był w jakiś sposób przyczynił się do tego fizycznie lub materialnie żeby te moje urodziny i poświęcenie mego ,,meśka,, i szyn ufundowane przez wspaniałego anonimowego sponsora się odbyły.

Sami wiecie jak było. W dwa dni to wszystko zorganizowaliśmy. To mistrzostwo świata żeby grupka ok. 40-to osobowa dodam nie znająca w większości

(bo to było pierwsze u mnie tzw. spotkanie integracyjne mojej części Rodziny ,części Przyjaciół oraz Przyjaciół(ek) he he internautów )

przygotowała tak perfekcyjnie w tak krótkim czasie tak wspaniałe przyjęcie. No tak deczko koordynowałem Wasze działania ale niewiele zrobiłem jak każdy ,,prezes,, tylko siedziałem i czekałem na gotowe he he.

Wszystkim którzy przyczynili się do zorganizowania Naszego spotkania (Rodzicom, Rodzinie, Pięknym Internautką z mego domku Panniezdzieckiem i moim wieloletnim Przyjaciołom. To Wasza ciężka praca zaangażowanie wielkie serca i chęć sprawienia mi przyjemności sprawiły, że atmosfera nie mogła być inna a była ciepła rodzinna słowem fantastyczna. Dzięki Anonimowemu Sponsorowi oraz Wam moje akumulatory znów są naładowane na maksa pozytywną energią którą mogę znów dzielić się z innymi i koło się zamyka. Bardzo Wam za to dziękuję :)
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
PS. powoli jakoś nadrobię te zaległości.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 września 2011r. o 7:29
arturkedzia napisał(a):
... moje akumulatory znów są naładowane na maksa pozytywną energią którą mogę znów dzielić się z innymi i koło się zamyka. ....

I o to chodzi :)
Ale też trzeba przyznać Drogi Prezesie , że były również pewne zgrzyty , no nie bójmy się tego słowa . Po zdjęciach widać wyraźnie , że Bolecnautki chciały sobie potańczyć na rurze . A była rura ? Nie BYŁO ! W prawdzie Zraniona próbowała wykorzystać nogę namiotu , ale nie dało to spodziewanych efektów. O tym , że nie dałeś Prezesie nikomu dostępu do karaoke wspominam marginalnie , ale Eriotka aż się rwała żeby sobie pośpiewać. Jak widać pewnych niedociągnięć organizacyjnych nie udało się uniknąć , ale poprawimy się następnym razem ... to kiedy imprezka , bo E nie może się doczekać :D

Miłego dnia Arczi :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
12 września 2011r. o 7:42
O raaaany ;( ;( ;(
Nic więcej nie napiszę bo mnie z żalu w dołku ściska , że mnie tam nie było ;( ;( ;(
Aż z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać ;( ;(
Arturze Twoja radość, bije aż przez monitor :D
Miłego dnia wszystkim życzę ;(

Dopisane 12.09.2011r. o godz. 07:42:

za miłego... miały być buziolki :* :* :*
~zraniona niezalogowany
12 września 2011r. o 7:55
Pannazdzieckiem napisał(a):
W prawdzie Zraniona próbowała wykorzystać nogę namiotu , ale nie dało to spodziewanych efektów.
:> co to,czemu ja,czemu wszyscy jak zwykle na ta maltka :> a nieznajomy to co..maslo,roztopilo sie? :>
Witam Arturze :* i goraco pozdrowiam :* i przypominam ejszcze raz ze imprezka byla zaj....ista.. :D sorki za slowa :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo