Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
13 września 2011r. o 19:02
Witam -ratujcie ,,,ja już nie wyrabiam ,,,kto jest kto bo nie wiem komu jakie fotki przesłać :D pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~nieznajomy niezalogowany
13 września 2011r. o 19:12
A po coś się pchał między babeczki? :P jedna blond(wkurzona-czyli Zra...)a ja już swoje mam :D
6979
E
13 września 2011r. o 19:45
VIP007, niezły avatar, bardzo do Ciebie pasuje ;)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
13 września 2011r. o 19:58
E napisał(a): VIP007, niezły avatar, bardzo do Ciebie pasuje ;)

cha cha dziękuję ,,E,, sam jestem jak aparat :D ,a dziś to przeszedłem siebie samego.Mimo ,że dzisiaj jest 13 to jest mój superancki dzień po takim jednym miłym telefonie :D ;) [img=1315936736_shdkkeh.jpg]
4834
#nieznajomy nieaktywny
13 września 2011r. o 20:07
gdzie zrobiłeś taką fajną(mroczną ;) )fotkę,jak wracałyśmy od Artura to też była mgła i brakowało,żeby wilcy wyli :|

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 20:07:

zapomniałam dopisać,że jechałam z taką prędkością,że mnie "maluch"wyprzedził :|
7632
#VIP007 nieaktywny
13 września 2011r. o 20:49
~nieznajomy napisał(a): :P jedna blond(wkurzona-czyli Zra...)a ja już swoje mam :D

Sorki ale wyszła totalna pomyłka ,pomieszałyście mi się kobietki i dalej wklejałem zdjęcia myląc osoby ,,przepraszam raz jeszcze -zranioną ... :* Teraz już wiem kto jest kto :D ,Jeśli chodzi o wykonaną fotkę to muszę się przyznać ,że wykonałem ją za stodołą Artura,,,Zapraszałem was za nią :] ale jak nie -to nie ,a takie piękne widoki były...Co do wyprzedzania Ciebie ,,maluchem ,, to spoko mnie na autostradzie wyprzedziła furmanka z wożnicą ;) ,z mgłą nie ma żartów ,lepiej ostrożnie i 10 min pózniej- niż o minutę za szybko.. :D :D
6979
E
13 września 2011r. o 21:52
Wy tu sobie gadu, gadu, a ja swoje zdjęcia mam ;) Dziękuję Nieznajomy i Vip007, rano obejrzę na spokojnie, bo teraz to oczka mi się mrużą :)

Artturze :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
13 września 2011r. o 22:22
VIP007 napisał(a):
E napisał(a): [img=1315936736_shdkkeh.jpg]

:| piękny widok:)...idealne miejsce na mały domek,odrodzony wysokim murem... :)

Artur,piękna okolica ! :) ...
VIP007,cudne te fotki :)
pozdrawiam Was :* i znikam na jakiś czas ;( ...

Dopisane 13.09.2011r. o godz. 22:22:

...ogrodzony wysokim murem... :)
wybaczcie moje przejęzyczenie...:(
to tylko przemęczenie:(...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!