parenti napisał(a): Arturze Drogi, przyjmij z okazji Twych urodzin zyczenia hojnych i szczodrych lask bozych, aby Twoje zycie przynioslo stokrotny plon w postaci piekna, dobra, radosci i szlachetnosci.
Moim zyczeniom towarzysza modlitwy w Twoich intencjach, jak rowniez wdziecznosc Panu Bogu za lata Twojego zycia. A tak po pogansku, to oczywiscie STO LAT!
Drogi Parenti ! Bardzo dziękuję Ci za te piękne i wymowne życzenia. Ten rok był dla mnie bardzo hojny i szczodry w łaski. Mam za co dziękować Bogu i wielu darczyńcom. Z wielką radością przyjmuję od Ciebie modlitwy w moich intencjach jak również wdzięczność Panu Bogu za lata mojego życia. Wsparcie duchowe jest ważne dla każdego wierzącego a w mojej sytuacji ma ono szczególne znaczenie. Bóg zapłać za wszystko a tak po pogańsku 100 lat o to było by super dziękuję a lekarz na badaniach ostatnio dał mi gwarancję tylko do końca roku he he
Dopisane 14.09.2011r. o godz. 02:50:
Witam Wszystkich !
Dziś miałem wieczorem miłych niespodziewanych gości . Cieszę się że beze mnie dobrze idą Wam rozmowy o naszym spotkaniu i fotkach. he he
VIPO7 trafiłeś w krzyżowy ogień ale wierzę że jako były komandos napewno sobie poradzisz he he. Dzięki za fotki jak zwykle budzą wiele pozytywnych emocji he he. :)
Dopisane 14.09.2011r. o godz. 02:59:
nieznajomy napisał(a): Witam Artura i resztę bandy :)
Fajnie wyglądałeś te naście lat temu ale pozostał ten sam uśmiech i .
Dzięki wtedy jeszcze myślałem że wszystko mogę a dziś .............. no i byłem piękny i młody a dziś mi tylko to ,,I,, zostało i ten uśmiech he he
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*