Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
25 października 2011r. o 18:59
&feature=relmfu

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
26 października 2011r. o 3:00
E napisał(a):
UWAGA

Komunikat oficjalny Biura Prasowego Prezesa Artura Kędzi

W związku z nieobecnością Pana Prezesa w Domku, w godzinach wiadomych wszystkim, informujemy, że nie ma powodu do obaw, aczkolwiek, Pan Prezes świadomy sympatii i niepokoju o Jego zdrowie ze strony Domowników, zapewnia, że rekonwalescencja, tłumaczy Jego nieobecność. Z wyrazami :* :* :* od Prezesa ;)

Witam Wszystkich !
E dziękuję za przekazanie bardzo ładnego usprawiedliwienia mojej nieobecności . Teraz ja w kilku zdaniach rozwinę ten dyplomatyczny przekaz. Już nie dyplomatycznie opiszę Wam co działo się u mnie w ten miniony wekend.

Ja pamiętacie miałem brać antybiotyk no i brałem tylko 3 dni bo mimo leku osłonowego antybiotyk tak podrażnił mi żełądek że zamiast być lepiej to ból nerki + ból brzuka zrobił odwrotny skutek i rezultacie musiałem przerwać go brać . Wróciłem do brania Rowantinexu i sytuacja powoli wraca do normy jeśli ból nerki można nazwać normą he he. Teraz kilka dni muszę poczekać aż żołądek się uspokoi i wygląda na to że będę musiał wziąć kilka zastrzyków żeby zmniejszyć to zapalenie dróg moczowych i to będę w tygodniu ustalał z lekarzem.

Cieszę się że dajecie tu spokojnie radę chwilowo beze mnie. Wasza obecność i Wasze wsparcie motywuje mnie do walki a są momenty zwątpienia lecz mijają gdy pomyślę ile osób się za mnie modli i trzyma kciuki za moje zdrowie tu i nie tylko tu. Bóg zapłać Wam za wszystko :) Wracam do rekonwalestencji.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 października 2011r. o 8:21
Rzecznik Prasowy działa bez zarzutu , jak widać . A pamiętaj Drogi Prezesie , że dział Transportu jest przygotowany na okoliczność nagłego wypadu na Wrocław :)
Miłego Dnia :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3118
#sylvia nieaktywny
26 października 2011r. o 16:20
Witaj Arturze :* :* :*
dziękuję za miłą pogawędkę :) I już zadziałałam w sprawie odwiedzin u Ciebie :) dam Ci tylko znać jeszcze w dzień odwiedzin i zapytam o Twoje samopoczucie :* a więc do miłego :)
7612
bax
26 października 2011r. o 21:33
Witamy Arturze :* mała też zrozumiała i z niecierpliwością czeka :* dziękuję :* odpuściła mi troszkę:)

Tobie kochany,życzę zdrówka i siły :* będzie dobrze,a my pomożemy na swój sposób :* pozdrawiam :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 października 2011r. o 2:35
Pannazdzieckiem napisał(a): A pamiętaj Drogi Prezesie , że dział Transportu jest przygotowany na okoliczność nagłego wypadu na Wrocław :)
Miłego Dnia :D

Witam Wszystkich !
Mimo że wczorajszej nocy nie spałem to dzień miałem już dużo lepszy bo nerka nie ale żołądek przestał mnie boleć a stratę nocną odespałem wieczorem na wózku. Będę się cieszył jeśli by było codziennie tak jak dziś. Siła Waszych modlitw już działa.

Paniusiu dzięki super będę miał to na uwadze bo termin może się nagle zmienić na blższy i wtedy będzie się trzeba szybko organizować a tak to już jeden kłopot mam dzięki Tobie z głowy.

Dopisane 27.10.2011r. o godz. 02:27:

sylvia napisał(a): Witaj Arturze :* :* :*
dziękuję za miłą pogawędkę :) I już zadziałałam w sprawie odwiedzin u Ciebie :) dam Ci tylko znać jeszcze w dzień odwiedzin i zapytam o Twoje samopoczucie :* a więc do miłego :)

Sylwiu Droga mi również było bardzo miło Cię usłyszeć. Ok. to czekam na info. od Ciebie i myślę że wszystko będzie dobrze :* :* :* :* :* :*

Dopisane 27.10.2011r. o godz. 02:35:

bax napisał(a): Witamy Arturze :* mała też zrozumiała i z niecierpliwością czeka :* dziękuję :* odpuściła mi troszkę:)

Tobie kochany,życzę zdrówka i siły :* będzie dobrze,a my pomożemy na swój sposób :* pozdrawiam :*

Baxiu no widzisz jakoś poszło . Zdrówko i siła Nam obojgu jest potrzebne więc ja też Ci tego życzę :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
6979
E
27 października 2011r. o 6:02
arturkedzia napisał(a): Będę się cieszył jeśli by było codziennie tak jak dziś. Siła Waszych modlitw już działa.

A my razem z Tobą, ale ponieważ nie interesują nas połowiczne sukcesy, to czekamy na więcej :) Arturze, my Tytani, czasami cierpimy, mamy chwile zwątpienia, załamania, ale otoczeni wianuszkiem życzliwości, zawsze wstajemy, bo nawet gdybyśmy nie chcieli, to inni nas podźwigną. Wstań, powiedz...

ARTURZE :* :* :* i dla Wszystkich Domowników :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 października 2011r. o 2:17
E napisał(a): A my razem z Tobą, ale ponieważ nie interesują nas połowiczne sukcesy, to czekamy na więcej :) Arturze, my Tytani, czasami cierpimy, mamy chwile zwątpienia, załamania, ale otoczeni wianuszkiem życzliwości, zawsze wstajemy, bo nawet gdybyśmy nie chcieli, to inni nas podźwigną. Wstań, powiedz...

Witam Wszystkich !
Zdowie bez zmiam ważne że z żołądkiem mi się już sytuacja wyprostowała . Mam nadzieję dotrwać tak do 9 grudnia bo wtedy mam umówioną wizytę u specjalisty nefrologa we Wrocławiu.

E masz słuszną rację my Tytani mamy to wielkie szczęście , że mamy wsparcie od wielu życzliwych nam ludzi bo w przeciwnym razie byli byśmy napewno Tytanikami he he. Doszły mnie słuchy że na jakiś koncert idziesz w sobotę ? :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.