magnum44 napisał(a): :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Po trzy dla każdego:
Mamy
Taty
i Ciebie Drogi Arturze :) :)
Witam Wszystkich !
Droga Magnum 44 Dzięki a Ty masz od Nas :* :* :* :* :* :* :* :* :* za ,,żelazo,, jeszcze na jutro będę miał i za misia itd. Teraz już wiesz jak u mnie czas leci i nie byłem w formie bo gdybym był to gaduła ze mnie straszny he he. Cieszę się że mogliśmy się poznać :* :* :* :* :* :*
Dopisane 29.10.2011r. o godz. 01:19:
Jowita napisał(a):
Arturze :* :* :* zdrówka :* zdrówka :* zdrówka :*
Super wiadomość :
W trakcie wizyty Magnum 44 zadzwoniła pani z Wrocławia i stał się mały cud. Konsultację będę miał nie w grudniu tylko 7 listopada czyli już niedługo.
Jowitko dzięki Tobie też Pan Bóg i ludzie dodadzą nam sił :* :* :*
Panisu ten termin już się nie zmieni to 7 listopad na 17.30 . Lekarz to prof. dr hab. med. Marian Klinger - internista - nefrolog przyjmuje w szpitalu przy ul. Wejherowskiej 28 tel. 071 327 04 budynek nr 4 na 3 lub 4 piętrze. Dobrze było gdyby ktoś znał Wrocław żeby nie błądzić.
Dobrze że tam jest winda to nie trzeba wnosić uff. Mamy ponad tydzień na znalezienie jakiegoś osob. Busa. Ja też będę szukał. Czasu powinno nam wystarczyć.
Dopisane 29.10.2011r. o godz. 01:25:
sylvia napisał(a): Witaj Arturze:*
Witam wszystkich :)
Droga Sylwiu Witaj utworki ładne trzymaj za mnie kciuki za ten Wrocław :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 29.10.2011r. o godz. 01:32:
bax napisał(a): [Zdrówka życzę :* ,my pomału wracamy do siebie i myk ;) w odwiedziny do Ciebie :* ale to nastąpi po dłuuugim wekendzie :)
Baxiu napewno wszystko do wiosny nam się ułoży :* :* :* :* :* :* i na wiosnę będziemy z tego się śmiać.
Dopisane 29.10.2011r. o godz. 01:45:
GosiaM dzięki za wsparcie :* :*
W wekend będę tu zaglądał ale generalnie to chcę odpocząć. Do zobaczenia w środę po tej wiadomości to już zdrowszy jestem he he. Udanego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :*