zraniona napisał(a): kochana wieksza to ja jestem,ty jestes szersza :D :*
E napisał(a): Widzisz Arturze :* :* :* jak to nasi Koledzy szaleją :| ale dobrze, to tym bardziej potwierdza, że wiosna tuż, tuż :) Co tam u Ciebie dobrego? mam nadzieję, że zdrówko dopisuje i też cieszysz się z każdego promyczka słońca .
Hegemon napisał(a): Panowie fascynują się samochodami, a ja po usłyszeniu "Saksonów" wracam do korzeni ...
arturkedzia napisał(a): VIPO7 tak już czuć wiosnę , kwiatki wychodzą ale na spotkanie musi być dobrze ciepło. Z Chemim poszalałeś fajnych fotek nacykałem . A jak to błoto omijaliście to mnie ciekawi co ? he heWitam Arturze ,oj poszaleliśmy razem z hemi to fakt :] fotki tylko w małym stopniu oddają urok takiej imprezy.Jeśli o chodzi jak to było z tym błotkiem :] to nie ma takiej opcji aby w nie nie wpaść :D w samochodzie miałem obuwie na zmianę ;) Wspomniałeś ,że jest to sport drogi ,to fakt ,przeżyłem teraz szok jak rozszyfrowałem zawodniczkę Kinge która jak jedyna dziewczyna startowała na ,,potworze''tj na QUAD BOMBARDIER RENEGADE 800 którego cena z homologacją 12245euro netto :) nic dodać nic ując..Wspomnę ,że po zawodach pokazała nam rączki ,,jakie odciski od trzymania kierownicy miała ,normalnie szok,-byliśmy pod wrażeniem z hemi [img=1331079463_enhd0z8.jpg]
sylvia napisał(a): Ps Tylko za dużo oponek zjadłaś :D :D :Dno nie żle z tymi oponkami :D :D może jakiś replay :]
zraniona napisał(a): malo,wiecej chce :>ale dziewczyny trenują przed imprezką integracyjną
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze zdrówka...czasami te piękne dni wiosenne są zwodnicze...zdradliwe dla zdrowia, mnie to właśnie dopadło , horerka chyba się to nazywa... przesilenie wiosenne :>
hemi napisał(a): Arturze więc dla uzupełnienia info;pierwsze fotki czyli błotka to nasze okolice ,a osoby które jeżdżą zą z bolesławca i okolic i jak ze 2 razy w tygodniu nie pojadą w teren to nie żyją:)
Druga impreza gdzie spotkałem sie z Vipem miała nazwę Great Escape rally i miała miejsce w okolicach Żagania,a niedzielny "memoriał Karoliny" odbywał się na żagańskim poligonie.
Pytasz o najbliższą imprezę,jesli coś się nie urodzi wcześniej (na rajd w żaganiu wpadłem w necie 2 dni przed rozpoczęciem) to szykuje się meeeeega weekend 21 i 22.04.2012.
Nie jest tajemnicą ,że polska liga rifterska to najmocniejsza liga na naszym kontynencie!!!!
zraniona napisał(a): Witam ;( a o mnie to zapomnieli,mnie juz nikt nie chce calowac ;(
sylvia napisał(a): Witam Wszystkich :* ja też chce buziaczka ;( Piękna pogoda dzisiaj a ja nie miałam najlepszego dnia wszystko mi się myliło na niczym nie mogłam się skupić :|
sylvia napisał(a):zraniona napisał(a): kochana wieksza to ja jestem,ty jestes szersza :D :*
Oj sorki :D toż o to mi chodziło :D :* Dopisane 06.03.2012r. o godz. 23:12:Właśnie konsumuje ostatniego oponka :D :D :D
VIP007 napisał(a): [Witam Arturze ,oj poszaleliśmy razem z hemi to fakt :] fotki tylko w małym stopniu oddają urok takiej imprezy.Jeśli o chodzi jak to było z tym błotkiem :] to nie ma takiej opcji aby w nie nie wpaść :D w samochodzie miałem obuwie na zmianę ;) Wspomniałeś ,że jest to sport drogi ,to fakt ,przeżyłem teraz szok jak rozszyfrowałem zawodniczkę Kinge która jak jedyna dziewczyna startowała na ,,potworze''tj na QUAD BOMBARDIER RENEGADE 800 którego cena z homologacją 12245euro netto :) nic dodać nic ując..
- Arturku mam nadzieję ,że po badaniach wszystko oki bo nie ma innej opcji przyjacielu ;) pozdrawiam Ciebie oraz Domowników cieplutko :* :* :*