Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4067
#zraniona nieaktywny
6 marca 2012r. o 22:05
kochana wieksza to ja jestem,ty jestes szersza :D :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3118
#sylvia nieaktywny
6 marca 2012r. o 23:12
zraniona napisał(a): kochana wieksza to ja jestem,ty jestes szersza :D :*

Oj sorki :D toż o to mi chodziło :D :*

Dopisane 06.03.2012r. o godz. 23:12:

Właśnie konsumuje ostatniego oponka :D :D :D
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 marca 2012r. o 1:24
E napisał(a): Widzisz Arturze :* :* :* jak to nasi Koledzy szaleją :| ale dobrze, to tym bardziej potwierdza, że wiosna tuż, tuż :) Co tam u Ciebie dobrego? mam nadzieję, że zdrówko dopisuje i też cieszysz się z każdego promyczka słońca .

Witam Wszystkich !
E młodzi są to niech jeszcze szaleją kurcze ja też po kolacji zaszalałem , zjadłem ciasto z eklerka i napoleonka i troszkę masy. Teraz tak mnie żołądek boli że ledwo piszę, ot zachciało mi się słodyczy na wieczór i teraz mam co chciałem. Może do rana mi przejdzie. Od dziś jem tylko chleb no i mięso he he. Poza tym chodzę na spacerki i czekam na to prawdziwe ciepełko bo narazie popołudniami jeszcze lekko mrozi :* :*

Dopisane 07.03.2012r. o godz. 01:24:

Hegemon napisał(a): Panowie fascynują się samochodami, a ja po usłyszeniu "Saksonów" wracam do korzeni ...

Witaj Hegemonie !
Każdy ma swoje hobby ja np. lubię tańczyć Ty wracasz do korzeni. I tym samym nie jest tu nudno. Czółko :) pozdrów Żonkę i :*
7632
#VIP007 nieaktywny
7 marca 2012r. o 1:32
arturkedzia napisał(a): VIPO7 tak już czuć wiosnę , kwiatki wychodzą ale na spotkanie musi być dobrze ciepło. Z Chemim poszalałeś fajnych fotek nacykałem . A jak to błoto omijaliście to mnie ciekawi co ? he he
Witam Arturze ,oj poszaleliśmy razem z hemi to fakt :] fotki tylko w małym stopniu oddają urok takiej imprezy.Jeśli o chodzi jak to było z tym błotkiem :] to nie ma takiej opcji aby w nie nie wpaść :D w samochodzie miałem obuwie na zmianę ;) Wspomniałeś ,że jest to sport drogi ,to fakt ,przeżyłem teraz szok jak rozszyfrowałem zawodniczkę Kinge która jak jedyna dziewczyna startowała na ,,potworze''tj na QUAD BOMBARDIER RENEGADE 800 którego cena z homologacją 12245euro netto :) nic dodać nic ując..Wspomnę ,że po zawodach pokazała nam rączki ,,jakie odciski od trzymania kierownicy miała ,normalnie szok,-byliśmy pod wrażeniem z hemi [img=1331079463_enhd0z8.jpg]

Myślę,że następny wyjazd z hemi przyniesie kolejne wrażenia jak i udane fotki którymi się podzielimy na forum.Arturze jak na razie jednak pogoda nas nie rozpieszcza ,,brrrr zimno a fakt udana imprezka to tylko w ciepłych promieniach słoneczka,jeszcze musimy jednak poczekać :D
sylvia napisał(a): Ps Tylko za dużo oponek zjadłaś :D :D :D
no nie żle z tymi oponkami :D :D może jakiś replay :]
&feature=related
zraniona napisał(a): malo,wiecej chce :>
ale dziewczyny trenują przed imprezką integracyjną

:D :D :D oj będzie się działo fiu fiu- Arturku mam nadzieję ,że po badaniach wszystko oki bo nie ma innej opcji przyjacielu ;) pozdrawiam Ciebie oraz Domowników cieplutko :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 marca 2012r. o 1:34
Jowita napisał(a): Witam wszystkich :* Arturze zdrówka...czasami te piękne dni wiosenne są zwodnicze...zdradliwe dla zdrowia, mnie to właśnie dopadło , horerka chyba się to nazywa... przesilenie wiosenne :>

Jowito masz rację chwila nie uwagi wiatr owieje i z nosa leci . Oby Cię szybko puściła ta horerka he he mnie już jakby mniej boli bo skupiam się na pisaniu. Ważne że dzień już dłuższy dużo masz zajęć w pracy ? :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
7 marca 2012r. o 1:39
jak sax to sax i piękna blondi :D
&feature=related :P :P
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 marca 2012r. o 2:57
hemi napisał(a): Arturze więc dla uzupełnienia info;pierwsze fotki czyli błotka to nasze okolice ,a osoby które jeżdżą zą z bolesławca i okolic i jak ze 2 razy w tygodniu nie pojadą w teren to nie żyją:)

Druga impreza gdzie spotkałem sie z Vipem miała nazwę Great Escape rally i miała miejsce w okolicach Żagania,a niedzielny "memoriał Karoliny" odbywał się na żagańskim poligonie.

Pytasz o najbliższą imprezę,jesli coś się nie urodzi wcześniej (na rajd w żaganiu wpadłem w necie 2 dni przed rozpoczęciem) to szykuje się meeeeega weekend 21 i 22.04.2012.

Nie jest tajemnicą ,że polska liga rifterska to najmocniejsza liga na naszym kontynencie!!!!

Chemi VIPO7 dzięki za relację i fotki, poligon to super miejsce na te ,,rajdy,,. Sporo tych imprez się szykuje. Jak tam będziecie to róbcie fotki pooglądamy. Widzę że sporo Kobiet tam było z dziećmi. Już od małego do błotka je przyzwyczajają he he ale przynajmniej od kompa są oderwane. Taki ruch na dworze to wszystko dla zdrowia dobre jest potem lepiej się śpi. Też pewnie bardzo zmęczeni byliście po tych przełajach w błocie ? jak tam z waszą kondycję ? już lepsza ?

Dopisane 07.03.2012r. o godz. 02:10:

zraniona napisał(a): Witam ;( a o mnie to zapomnieli,mnie juz nikt nie chce calowac ;(

Ranna ja się zgłaszam tylko czy Ty to wytrzymasz a czy ja wytrzymam he he to masz narazie takie :* :* :* :* :* :*

Dopisane 07.03.2012r. o godz. 02:21:

sylvia napisał(a): Witam Wszystkich :* ja też chce buziaczka ;( Piękna pogoda dzisiaj a ja nie miałam najlepszego dnia wszystko mi się myliło na niczym nie mogłam się skupić :|

Sylwio Droga Proszę na życzenie a co to jeden, masz tyle na poprawę humoru i koordynacji ruchów :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Czyżby ktoś Cię rozkojarzył wiosennie ?

Dopisane 07.03.2012r. o godz. 02:37:

sylvia napisał(a):
zraniona napisał(a): kochana wieksza to ja jestem,ty jestes szersza :D :*

Oj sorki :D toż o to mi chodziło :D :* Dopisane 06.03.2012r. o godz. 23:12:Właśnie konsumuje ostatniego oponka :D :D :D

Dziewczyny o co te sprzeczki przecież wszystkie oponki tu czy tam są sexowne także Sylwia smacznego. Ranna rób oponki na jutro he he. :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 07.03.2012r. o godz. 02:57:

VIP007 napisał(a): [Witam Arturze ,oj poszaleliśmy razem z hemi to fakt :] fotki tylko w małym stopniu oddają urok takiej imprezy.Jeśli o chodzi jak to było z tym błotkiem :] to nie ma takiej opcji aby w nie nie wpaść :D w samochodzie miałem obuwie na zmianę ;) Wspomniałeś ,że jest to sport drogi ,to fakt ,przeżyłem teraz szok jak rozszyfrowałem zawodniczkę Kinge która jak jedyna dziewczyna startowała na ,,potworze''tj na QUAD BOMBARDIER RENEGADE 800 którego cena z homologacją 12245euro netto :) nic dodać nic ując..

- Arturku mam nadzieję ,że po badaniach wszystko oki bo nie ma innej opcji przyjacielu ;) pozdrawiam Ciebie oraz Domowników cieplutko :* :* :*

VIPO7 to byłeś przygotowany na błoto. Wiadomo fotki to nie real. Taki Qad a tyle kasy ale Kinga pewnie tyle na waciki wydaje więc co to dla niej he he. No zobaczymy liczę że te bad. wszystko wyjaśnią i będę wiedział co dalej robić.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
7 marca 2012r. o 6:27
Arturze :* :* :* Domownicy :* :*
&feature=related

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza