Witam wszystkich :* Arturze :* :* :*
Nareszcie oznaki wiosny :) Na działce pięknie kwitną krokusy i tulipany nieśmiało wystawiają swoje listki, aż przyjemnie i lżej na duszy. Życie budzi się na nowo :D Arturze zdrówka...czasami te piękne dni wiosenne są zwodnicze...zdradliwe dla zdrowia, mnie to właśnie dopadło , horerka chyba się to nazywa... przesilenie wiosenne :>
Miłego dnia wszystkim życzę :) Arturze :* :* :* ..jeszcze nie jedna wiosna przed nami :* :* :*
Dopisane 06.03.2012r. o godz. 10:25:
..jeszcze osobno buziaczki dla Xaa , E i Gosiaczka :* :* :*
Arturze więc dla uzupełnienia info;pierwsze fotki czyli błotka to nasze okolice ,a osoby które jeżdżą zą z bolesławca i okolic i jak ze 2 razy w tygodniu nie pojadą w teren to nie żyją:)
Druga impreza gdzie spotkałem sie z Vipem miała nazwę Great Escape rally i miała miejsce w okolicach Żagania,a niedzielny "memoriał Karoliny" odbywał się na żagańskim poligonie.
Organizatorem był guru rajdów 4x4,wielokrotny uczestnik Dakaru i innych extremalnych rajdów na świecie czyli Albert Gryszczuk.
Pytasz o najbliższą imprezę,jesli coś się nie urodzi wcześniej (na rajd w żaganiu wpadłem w necie 2 dni przed rozpoczęciem) to szykuje się meeeeega weekend 21 i 22.04.2012.
Pierw w sobotę tuningowa uczta w Rothenburgu ,praktycznie pod nosem Vip007
Dopisane 06.03.2012r. o godz. 10:29:
[img=1331026146_xhk8kwr.jpg]
Dopisane 06.03.2012r. o godz. 10:30:
a na drugi dzionek w niedziele 22.04 otwarcie sezonu driftowego,i to od razu z grubej rury bo szykuja nam sie meeeega zawody King of Europe czyli generalnie Polska kontra Europa!![img=1331026234_exb4dyy.jpg]
Dopisane 06.03.2012r. o godz. 10:30:
[img=1331026255_d64dq6o.jpg]
Dopisane 06.03.2012r. o godz. 10:34:
SPECJALNIE DLA VIP MAŁA ZAPOWIEDŹ CO NAS CZEKA W NIEDZIELĘ 22.04.2012 NA TORZE W POZNANIU!!
WYZWANIE DLA TWYCH APARATÓW VIP:):):)
Nie jest tajemnicą ,że polska liga rifterska to najmocniejsza liga na naszym kontynencie!!!!
Patrzcie na filmik co potrafią:
http://www.kingofeurope.net/2012/index.php/drift/calendar/item/63-rd1
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Jowita napisał(a): ..jeszcze osobno buziaczki dla... E... :*
Kochana moja :) bardzo dziękuję i proszę o więcej :) :) :) :*
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Taaa :> jak ja Cię całuję, to mówisz żeby Cię nie ślinić :D
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.