Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
20 stycznia 2013r. o 10:16
Hegemon napisał(a): Czółko pozytywni : )

Eeeeech Ty :) :) czółko, nosek :D
Arturze :* Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
20 stycznia 2013r. o 10:49
E napisał(a):

:*

6979
E
23 stycznia 2013r. o 8:57
Obserwując środowisko, to chyba "czas kichania" pomalutku jest w odwrocie i niechby:)
Miłego, zdrowego, radosnego dnia Wam życzę :* :* [img=1358927835_6p45ce0.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 3:48
Witam Wszystkich !
Dawno mnie wśród Was nie było z wpisem ale czytałem wszystko. Dziękuję Wszystkim za wsparcie. U mnie jeszcze są wahania temperatury z tendencją spadkową. Dziś mam wymianę cewnika. Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będę nabierał sił. Myślę że najgorsze już mam w końcu za sobą. To narazie tyle. Zmykam odpoczywać i odsypiać nie przespane noce :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2951
#Anonim2951 nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 13:17
Artur !

Czółko pozytywni : )
3118
#sylvia nieaktywny
25 stycznia 2013r. o 14:53
Artur serce moje zdrówka :* :* :*
Witam wszystkich :*
7612
bax
26 stycznia 2013r. o 0:11
arturkedzia napisał(a): ... Zmykam odpoczywać i odsypiać nie przespane noce :)

Odpoczywaj ile się da :* a,i Twoim rodzicom odpoczynku życzę:* :)
Zima trzyma,weekendowa noc mroźna więc ...

Dopisane 26.01.2013r. o godz. 00:11:

&feature=player_embedded
;) ...
"...oby do wiosny..." :) a,za 2 miesiące będzie i będziemy też myślami o Świętach Wielkanocnych :*
Póki co,trzymajcie się cieplutko i zdrowiutko :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 4:10
sylvia napisał(a): Artur serce moje zdrówka :* :* :*
Witam wszystkich :*

Witam Wszystkich !
Ja w piątek miałem wymianę cewnika, poszło dobrze, tylko nie wiem czy znów nie złapałem virusa bo kolega który ostatnio mnie odwiedzał w czwartek od piątku leży z gorączką a on b rzadko w ogóle choruje. Mam cichą nadzieję że aż taki pechowy nie jestem. Zmykam dalej odpoczywać i na bierać sił.

Sylwia będzie dobrze , dzięki :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 27.01.2013r. o godz. 04:10:

bax napisał(a): [ Odpoczywaj ile się da :* a,i Twoim rodzicom odpoczynku życzę:* :)
Zima trzyma,weekendowa noc mroźna więc ;) ...
"...oby do wiosny..." :) a,za 2 miesiące będzie i będziemy też myślami o Świętach Wielkanocnych :*
Póki co,trzymajcie się cieplutko i zdrowiutko :*

Baxiu tak wł. robię, nawet na dwór nie wychodzę tylko się wygrzewam ale po niedzieli już ma być cieplej to pewnie wyjdę.
Oj zanim do wiosny to ta zima nam jeszcze pokarze. :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę i zdrowia przedewszystkim :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.