Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
27 stycznia 2013r. o 23:11
Witaj Arturze Waleczny :* witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :D spoko od jutra już cieplej ,a i choróbska się pogoni :D jeszcze troszkę i się będzie jajca malować ,a o grilu to nie wspomnę :D :D [img=1359324581_k33prlr.jpg]

i od razu robi się cieplej :D ,a wiec 3majcie się cieplutko i zdrowo -pozdrawiam Ciebie i domowników :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
28 stycznia 2013r. o 8:35
Art:*:*:*

Widzę, że VIP007 nieźle "podgrzał" atmosferę;)

Może i ja coś "dorzucę"...

;)

Zdrówka Ci życzę i myślę, że ten wirus od kolegi nie miał u Ciebie najmniejszych szans!
Zdrów więc będziesz w "try miga"!
I... tak masz trzymać!:*:*

Pozdrowienia dla Twoich wspaniałych Rodziców... i buziaczki:*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
29 stycznia 2013r. o 9:26
Myślę Arturze, że po takich "doładowaniach":| to jesteś pełen energii :D
Zdrówka i energii, oby ani jedno, ani drugie Cię nie opuszczało :*
Czego Wam Domownicy, również życzę :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 stycznia 2013r. o 3:57
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze Waleczny jeszcze troszkę i się będzie jajca malować ,a o grilu to nie wspomnę

Witam Wszystkich !
Pogoda znów sprzyja wirusom. Mnie chyba też jeden testuje ten od kolegi bo bierze mnie i puszcza. Dziwne mam odczucia.Mam jednak nadzieję że ten tydzień wyjaśni jak to naprawdę jest. Lekarz powiedział że możliwe jest ponowne zarażenie więc trochę się martwię.

VIPO7 Zanim będziemy święcić i grylować to jeszcze nie raz nam pod nosem zamarznie ale wyobraźnię mi pobudziłeś he he :)

Dopisane 31.01.2013r. o godz. 03:36:

magnum44 napisał(a): Art:*:*:* Widzę, że VIP007 nieźle "podgrzał" atmosferę;) Może i ja coś "dorzucę"...
Zdrówka Ci życzę i myślę, że ten wirus od kolegi nie miał u Ciebie najmniejszych szans!
Zdrów więc będziesz w "try miga"!
I... tak masz trzymać!:*:*

Pozdrowienia dla Twoich wspaniałych Rodziców... i buziaczki:*:*

Magnum44 VIPO7 wie czym mnie rozjuszyć a Ty wcale gorsza nie jesteś he he. Wirus mnie testuje ale finał jego jest już bliski bo ile można chorować tak ? he he :* :* :* :* :*

Dopisane 31.01.2013r. o godz. 03:57:

E napisał(a): Myślę Arturze, że po takich "doładowaniach":| to jesteś pełen energii :D

E do pełności sporo mi brakuje bo mam duży zbiornik na energię ale ziarnko do ziarnka itd. Już czas żebym był w lepszej formie tak ? bo od początku roku tylko marudzę i sam mam już tego dość a o Was już nie wspomnę też pewnie macie tego dość :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
31 stycznia 2013r. o 9:20
arturkedzia napisał(a): ...tylko marudzę i sam mam już tego dość a o Was już nie wspomnę też pewnie macie tego dość :*

Ja tam...cierpliwa jestem :D marudź sobie ile chcesz, chociaż wolałabym, żebyś nie miał powodów do marudzenia :* :*
Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
1 lutego 2013r. o 22:32
arturkedzia napisał(a):

Pogoda znów sprzyja wirusom. Mnie chyba też ... bo bierze mnie i puszcza... Lekarz powiedział że możliwe jest ponowne zarażenie więc trochę się martwię.

Ach z tymi wirusami...ja tam już "grillowy parasol" mam otwarty tzn.,zamknięty i nikogo niedopuszczam ;) :D ...tzn.,dla chorych i wirusów ACTA wprowadziłam :) ...
Póki co,ferie i stadko we znaki się daje-rzut dyskiem moim trenują;(...toż to ledwo z nimi zipię;(...ale,jestem w połowie "maratonu"-jeszcze tydzień "treningu" ;( ;) ...
Arturze,dziołchy mówią,że to nie jaki dzień przytulania,całowania czy cooo :| ...nooo,tooo i ja Ciebie wirtualnie potulam :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D
Pozdrawiam i tulam domowników i Twoich rodziców:* :* :*
Zdrówka kochani :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 lutego 2013r. o 4:12
E napisał(a): [Ja tam...cierpliwa jestem :D marudź sobie ile chcesz, chociaż wolałabym, żebyś nie miał powodów do marudzenia :* :*

Witam Wszystkich !
E Twoja cierpliwość jest legendarna mam szczęście bo ktoś inny by tego nie wytrzymał he he :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 02.02.2013r. o godz. 04:12:

bax napisał(a): [c Ach z tymi wirusami...ja tam już "grillowy parasol" mam otwarty tzn.,zamknięty i nikogo niedopuszczam ;) :D ...tzn.,dla chorych i wirusów ACTA wprowadziłam :) ...
Póki co,ferie i stadko we znaki się daje-rzut dyskiem moim trenują;(...toż to ledwo z nimi zipię;(...ale,jestem w połowie "maratonu"-jeszcze tydzień "treningu" ;( ;) ...
Arturze,dziołchy mówią,że to nie jaki dzień przytulania,całowania czy cooo :| ...nooo,tooo i ja Ciebie wirtualnie potulam :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :D
:)

Baxiu to masz sporo zajęć ale będziesz miała kondycję.O lubię się przytulać, dzięki . Ja chyba też w końcu virusy pod kontrolą.
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Miłego wekendu Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
2 lutego 2013r. o 20:51
Witam :* Arturze :* :* :* Mam nadzieje,że wygrałeś z wirusami :*
Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.