Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7612
bax
3 lutego 2013r. o 19:58
arturkedzia napisał(a):
...Baxiu to masz sporo zajęć ale będziesz miała kondycję.O lubię się przytulać, dzięki :*...

Aaaarrrrtuurrr :| ja,to nie wiem co lekarze przepisują :D

Witajcie i pomyślnych dni Wam życzę :* :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
4 lutego 2013r. o 9:43
arturkedzia napisał(a): ... mam szczęście

Arturze :* :* i o to chodzi :)
Domownicy :* [img=1359967426_54y91h8.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
4 lutego 2013r. o 19:50
Witaj Arturze ,,,pozwolę wkleić sobie ciekawą postać jaką miałem okazję ostatnio zatrzymać w kadrze,a jest nim Władimir Kliczko :D :D Spotkanie odbyło się podczas konferencji prasowej w Zgorzelcu -wczoraj..tak jak widzisz materiał jest świeżutki,,prosto z pieca :D [img=1360003385_27xgz4e.jpg]
[img=1360003418_o8hvfcu.jpg]
[img=1360003468_aqvhpb1.jpg]
[img=1360003641_rr0w816.jpg]

Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia wkrótce,,,i precz z choróbskami :D 3maj się,a pozdrowienia dla domowników :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 lutego 2013r. o 4:00
Jowita napisał(a): Witam :* Arturze :* :* :* Mam nadzieje,że wygrałeś z wirusami :*

Witam Wszystkich !
Jowito wczoraj mnie brzuch bolał a już było w miarę ok. dlatego nie czym się chwalić a i narzekać nie będę żeby znów coś gorszego się nie przyplątało. Ja Tobie też zdrówka życzę. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.02.2013r. o godz. 03:32:

bax napisał(a): [
Aaaarrrrtuurrr :| ja,to nie wiem co lekarze przepisują :D

Witajcie i pomyślnych dni Wam życzę :* :)

Baxiu to jak Ty się leczysz ? coś Ty mnie tu bajerujesz he he
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.02.2013r. o godz. 03:53:

E napisał(a): [cArturze :* :* i o to chodzi :)
Domownicy ]

E Ty wiesz jak to jest człowiek się stara a licho nie śpi ale może w końcu zaśnie he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 05.02.2013r. o godz. 04:00:

VIP007 napisał(a): Witaj Arturze ,,,pozwolę wkleić sobie ciekawą postać jaką miałem okazję ostatnio zatrzymać w kadrze,a jest nim Władimir Kliczko :D :D Spotkanie odbyło się podczas konferencji prasowej w Zgorzelcu -wczoraj..tak jak widzisz materiał jest świeżutki,,prosto z pieca :D Pozdrawiam Cię serdecznie i do zobaczenia wkrótce,,,i precz z choróbskami :D 3maj się,a pozdrowienia dla domowników :*

VIPO7 to poważnego VIPA miałeś okazję pstryknąć. Kawał chłopa. Do zobaczenia :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
7632
#VIP007 nieaktywny
5 lutego 2013r. o 8:02
VIP007 napisał(a): Witaj Arturze ,,,pozwolę wkleić sobie ciekawą postać jaką miałem okazję ostatnio zatrzymać w kadrze,a jest nim dr. Vitalij Kliczko :D :D
kurcze ,,tak to jest z braćmi,,dałem ciała w opisie ,,miało być Vitalij :D :D zwracam honor mistrzom :] Arturze fakt ,kawał chłopa z niego prawie 2m,jak stałem przed nim to sam się czułem jakiś nie wyrośnięty :D pozdrawiam
4206
#MakowaPanienka nieaktywny
6 lutego 2013r. o 15:28
:*

<b style="color: red;"> Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej. - Albert Einstein </b>
6979
E
7 lutego 2013r. o 10:07
Makowa Panienko :|dawno Cię nie było :|
Dzień dobry Arturze :* mam nadzieję, że Twój żołądek się "uspokoił" i będziesz mógł dzisiaj chociaż jednego pączka zjeść:D
Domownicy:*[img=1360228065_uiqjnff.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 lutego 2013r. o 2:52
VIP007 napisał(a): [c Arturze fakt ,kawał chłopa z niego prawie 2m,jak stałem przed nim to sam się czułem jakiś nie wyrośnięty :D pozdrawiam

Witam Wszystkich !
VIPO7 nie ma szans żebyś Ty podrósł a on zmalał he he ale z tą różnicą to nie przesadziłeś ? Dużo to ? :)

Dopisane 08.02.2013r. o godz. 02:17:

MakowaPanienka napisał(a): :*

MakowaPanienko miło mi Cię widzieć. Co słychać w szerokim świecie ? :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.02.2013r. o godz. 02:32:

E napisał(a): Dzień dobry Arturze :* mam nadzieję, że Twój żołądek się "uspokoił" i będziesz mógł dzisiaj chociaż jednego pączka zjeść:D
Domownicy:*[img=1360228065_uiqjnff.jpg]

E żołądek jest już w porządku, moje samopoczucie też jest znacznie lepsze. Dzisiaj więc zaszalałem i zjadłem jednego faworka a co ważniejsze wciąłem z wielkim smakiem jednego pączka a drugiego dziś sobie zjem, mniam mniam. Pączków kilka lat nie jadłem wcale chyba dlatego mi tak zasmakowały. Też są z takim lukrem jak na Twoim zdjęciu. A Ty ile zjadłaś pączków ?. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 08.02.2013r. o godz. 02:52:

Dobra dość tych łakoci od jutra wracam do lekkiej diety i Wam też to radzę he he.

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.