Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
29 marca 2013r. o 20:47
Arturze :* ustawiając się w kolejce i ja składam Tobie i Twojej Rodzinie:* życzenia Wielkanocne :)
Abyśmy zawsze pamiętali o tym, że nie jesteśmy sami :)

"Brzegiem morza spacerowałam z Bogiem
oglądając na ekranie nieba,całą przeszłość mojego życia.
Byłam szczęśliwa że Bóg jest ze mną.
Po każdym z minionych dni zostawały na piasku
dwa ślady, mój i Boga.
Ale w najcięższych dniach mego życia zauważyłam
na piasku jeden odciśnięty ślad.
I rzekłam:
"Panie postanowiłam iść zawsze z Tobą,
a Ty przyrzekłeś zawsze być przy mnie;
czemu zatem zostawiłeś mnie samą,
wtedy kiedy jest mi ciężko?''
A Bóg mi odrzekł:
"Wiesz że cię Kocham i nigdy cię nie opuściłem
A w te dni, gdy widziałaś jeden tylko ślad,
Ja niosłem Ciebie na moich ramionach''

Domownicy:) o Was też pamiętam :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 marca 2013r. o 3:49
magnum44 napisał(a): Arturze:*:* Tobie i Rodzicom życzę radości oraz wielu łask od Zmartwychwstałego Chrystusa! :*:*

Witam Wszystkich !
Moi Drodzy tak jak się spodziewałem moje wyniki krwi są bardzo złe. Zaraz po świętach mam skierowanie do Lubania do szpitala na chirurgię. Więcej nie napiszę bo nie chcę Wam psuć humoru. Jest źle ale teraz wiem co. Trochę ogarnął mnie smutek ale będę walczył by to zmienić. Smutne będą te święta ale będę w domu i przygotuję się psychicznie. a potem wszystko będzie w rękach Boga. Jeszcze nie wiem ile będę w tym szpitalu. :) Tym czasem jestem zaopatrzony w odp leki żebym dotrwał do wtorku lub środy.

Magnum i E dziękuję Wam za te piękne życzenia Wielka nocne :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* . Moje dla wszystkich będą dziś w nocy.
6979
E
30 marca 2013r. o 10:12
arturkedzia napisał(a): Więcej nie napiszę bo nie chcę Wam psuć humoru.

Arturze :) to nie kwestia zepsucia humoru, tylko troski o drugiego człowieka.
Polecam Cię opiece Tego, który uzdrawiał i wierzę mocno, że wszystko skończy się dobrze :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 marca 2013r. o 10:18
Modlę się o Ciebie , Przyjacielu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2945
Mgosia
30 marca 2013r. o 14:23
Arturze, życzę Ci wielu łask od Chrystusa Zmartwychwstałego.
Niech czuwa nad Tobą i błogosławi, by każdy dzień był lepszy od poprzedniego.
Zdrowia, wierzę w to, że wiara przenosi góry i jest w stanie uzdrowić :)

[img=1364649792_dttjzku.jpg]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
7612
bax
30 marca 2013r. o 20:29
Artur :*

Zakończył się Wielki Post, rozpoczęło Triduum Paschalne.
Czas, w którym w sposób szczególny wspominamy mękę i śmierć naszego Pana Jezusa Chrystusa, aby następnie radośnie świętować Jego Zmartwychwstanie.
W tych wydarzeniach zawarta jest najgłębsza Tajemnica wiary, którą z dumą wyznajemy.

Życzę Wam, aby te Święta były okazją do spotkania z najbliższymi, budowania prawdziwej wspólnoty i czasem prawdziwej radości wypływającej z serca.
:*
3186
#arturkedzia nieaktywny
31 marca 2013r. o 4:46
Witam Wszystkich !
Dziękuję Wam Moi Drodzy za życzenia a szczególnie za modlitwy.
Ja ze swojej strony w te święta Wielkanocne życzę Wam zdrowia miłości radości oraz wielu łask i Bożych Błogosławieństw a na koniec smacznego jajka i perfumowego śmingusa dyngusa. :)

Miłych Świąt Wielkanocnych Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
7612
bax
31 marca 2013r. o 22:53
arturkedzia napisał(a): ...smacznego jajka i perfumowego śmingusa dyngusa. :)
:*

Jajka były dziś wyjątkowo pyszne :| ale chyba nie tylko nam dziś smakowały? :*
Lany poniedziałek jaki będzie? zobaczymy.
Swego czasu dziadek polewał nas(wówczas dzieci) wodą po goleniu,ależ to :|... brzydko pachniało :D ,a w kościele z huru poprawka "aromaterapi" :D ...teraz samą wodą polewają:)...to były czasy :D ...
Teraz,to nawet woda zamarznie,zamiast tego mamy śnieg i ulepionego zająca :| ,ale to nic...Kiedyś doczekamy tej wiosny co :| ...nooo,w maju 2011 też był śnieg:| ...
Ot,Artur humor poprawił;)...miło wspominac dawne czasy...
Arturze,zdrówka Wam życzę :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza