Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 marca 2013r. o 23:03
arturkedzia napisał(a):
Miłych Świąt Wielkanocnych Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*

Toś wyantycypował Sledziowy ... szkolniaku :D . Dzięki Tobie i , takiej jednej , ...i takiej drugiej , ... i takim innym ... miłe są te święta . Nie wiedziałem , do tej pory , że tak można :) . Wracaj do zdrowia Przyjacielu :) Wciąż się modlę. Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 10:51
Witaj Arturze Waleczny,witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :* :* dzięki za życzenia Arturze i wam wszystkim życzę również pogodnego ,wiosennego Lanego Poniedziałku :D :D ,a przede wszystkim zdrowego ,,ufff tyle tego się gdzieś zmieściło,,,a jeśli znajdziecie chwilkę to zapraszam na mały przegląd ,,,,,[img=1364805714_mtg3jy2.jpg]
klik ,klik w obiektywik.

mam nadzieję ,że nie będziecie mi mieli ,za złe za fotki bez cenzury :D :D :D -miłego oglądania...
3majcie się cieplutko i zdrowo,,, :* :* :*
6979
E
1 kwietnia 2013r. o 10:52
Pannazdzieckiem napisał(a): Wracaj do zdrowia Przyjacielu :)

Będzie dobrze :) :) :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
1 kwietnia 2013r. o 12:33
E napisał(a):

bo nie ma innej opcji,,,Będzie dobrze :* :* i już...
5183
magnum44
1 kwietnia 2013r. o 12:49
Art:*:*
Hardkorze, dasz radę na 1000%!
:):)

Wierzę w Ciebie i trzymam kciuki:)

VIP007, Ty kawalarzu!;)

Fajowa ta galeria:P

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
6979
E
1 kwietnia 2013r. o 21:14
VIP007 :> mało mi się myszka nie zagotowała, tak klikałam :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
1 kwietnia 2013r. o 21:33
Dobrze,że moja kamerka popsuta :D

Dopisane 01.04.2013r. o godz. 21:33:

VIP007 napisał(a):
E napisał(a):

bo nie ma innej opcji,,,Będzie dobrze :* :* i już...

Artur:* będę kciuki trzymała:)
3186
#arturkedzia nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 3:01
Witam Wszystkich ! .

Moi Drodzy dziękuję Wam za wsparcie. Musi być dobrze zresztą od piątku biorę żelazo jem buraczki i wiem napewno że gorzej nie jest. Myślę że jeszcze da się wszystko naprawić i już dyscyplinę trzymać nad sobą będę żeby sytuacja nigdy się nie powtórzyła. Dziś Mama jedzie do szpitala uzgodnić wszystko tak bym nie musiał tam być dłużej niż to konieczne. Przedewszystkim czy będą mieli dla mnie krew ponieważ mam rzadką grupę krwi a ogólnie wiadomo że w ogóle brakuje w bankach krwi. Ja chciałbym w środę rano pojechać a wieczorem już być w domu. No ale to tylko moje marzenie. Trzymajcie kciuki żeby tak było. Jutro nap Wam co uzgodniliśmy z lekarzem. :)

Vipo ja nie mogę otw. tej galerii. Jak to zrobić ? :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza