Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 7:04
Witaj Arturze Waleczny :* witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :* na wstępie mam nadzieję ,że się dobrze na klikaliście i wymęczyliście swoje myszki :D :D :D :D w końcu był to[img=1364878341_k939e74.jpg]

Prima aprilis,,,,a galeria pobudziła nasze wyobraznie :D :D [img=1364878511_5q5px73.jpg]

E napisał(a): VIP007 :> mało mi się myszka nie zagotowała, tak klikałam :D :D
:D :D :D Hejka E,,no to by dopiero było z tą myszką nie wesoło jak byś ją za klikała :D pozdr.
Powracając do dnia dzisiejszego Arturze ,mam nadzieję ,że wszystko się ułoży po Twojej myśli,a te żelazo i buraczki będą miały wpływ na Twoje zdrówko.Teraz przy przesileniu zimowo-wiosennym jest to jak najbardziej wskazane .3mamy jak widzisz wszyscy tutaj kciuki ,nie ma innej opcji .Pozdrawiam i życzę pogody ducha i wytrwałości :* pozdrawiam domownikow :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
2 kwietnia 2013r. o 8:35
arturkedzia napisał(a): Ja chciałbym w środę rano pojechać a wieczorem już być w domu. No ale to tylko moje marzenie. Trzymajcie kciuki żeby tak było.

Zbierzemy wszystkie wspólne, pozytywne myśli i intencje, powinno się udać :) :) :) :*
VIP007 :| Eeeee :D :D :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3145
#hemi nieaktywny
2 kwietnia 2013r. o 15:55
Vip z tą galerią to dobry myk :)

Witam Ciebie Arturze i innych zrzeszonych i poświątecznie pozdrawiam ,zdróóóówki wielkie :)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3186
#arturkedzia nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 2:55
VIP007 napisał(a): na wstępie mam nadzieję ,że się dobrze na klikaliście i wymęczyliście swoje myszki :Prima aprilis,,,,a galeria pobudziła nasze wyobraznie :D :D [img=1364878511_5q5px73.jpg]
Powracając do dnia dzisiejszego Arturze ,mam nadzieję ,że wszystko się ułoży po Twojej myśli,a.3mamy jak widzisz wszyscy tutaj kciuki ,nie ma innej opcji .

Witam Wszystkich !
Zgodnie z planem Mama była wczoraj na oddziale wewnętrznym w Lubaniu uzgodnić mój przyjazd i to był dobry plan gdyż dziś będę pewny że będę tam tylko tyle ile to będzie konieczne. Czyli wstępnie cieszę się bo mamy plan działania.
O 9.00 zaczynamy badania itd. i jest możliwe że jak wszystko dobrze pójdzie to wieczorem będę już w domu Proszę Was o modlitwy i nie przerywanie trzymania kciuków :) żebym w nocy mógł nap że już jestem, chyba że po szpitalu nie będę miał siły by to zrobić to mamy przecież inne środki komunikacji by porozmawiać. Jestem dobrej myśli :)

VIPO7 dobre to było sam z 10 razy klikałem żeby tezdjęcia obejrzeć a tu nic się nie otwiera he he. Jak widzisz w teoretycznie jest wszystko ustalone ale w praktyce może być inaczej. Okaże się na miejscu czy będzie ok. Ja nastawiam się pozytywnie że wieczorem będę już kolację o 19.00 jadł w domu. :)

Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
6979
E
3 kwietnia 2013r. o 9:13
arturkedzia napisał(a): ...to mamy przecież inne środki komunikacji by porozmawiać.

Oczywiście:)
arturkedzia napisał(a): Jestem dobrej myśli :)

Ja też :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7632
#VIP007 nieaktywny
3 kwietnia 2013r. o 20:51
Witam Arturze Waleczny,,,cóż na klikałeś się równo :D :D :D i właśnie w końcu o to chodziło ,,mam nadzieję ,że jesteś po domowej kolacyjce,i nabierasz sił po ciężkim dniu,,3mamy kciuki

3maj się Arturze,pozdrawiam życząc pozytywnego ładowania bateryjek :* :*
6979
E
3 kwietnia 2013r. o 21:57
Cieszę się, że wyniki są lepsze, cieszę się, że wracasz do domu :)
Śpij spokojniE :*

5183
magnum44
4 kwietnia 2013r. o 0:10
Art:*:*

Też się cieszę i to baaardzo!

Dla Ciebie: super czerwone autko i fajnie śpiewające chłopaki;)

:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.