Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
6979
E
23 kwietnia 2013r. o 5:42
Arturze :* wiesz, że nawzajem o sobie pamiętamy:)
Wiem, że wiele osób, nie wypowiadających się w temacie, przesyła Ci swoje dobre myśli i czeka na pozytywne wiadomości :) :)
Domownicy :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
23 kwietnia 2013r. o 5:56
arturkedzia napisał(a): Każdy z nas pełni w życiu nie jedną rolę: Najważniejsza jednak rola - to być człowiekiem. Dobrym człowiekiem.
Panno VIPO7 do Was też to się tyczy więc proszę mi tak bardzo tu nie cukrować. :)

Witaj Arturze Waleczny,witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :* :* Święte słowa Arturze te powyższe,ale z tymi cukrami to się nie zgadzam :D gdzież mi cukrowanie w głowie ??przecież nie pracuję w cukierni :D :D
E napisał(a): VIP-o :D :D :D brzuch mnie boli ze śmiechu :D

:D :D :D :D
Samo życie Ech,,,,a śmiech to samo zdrowie [img=1366689120_tioh4bx.jpg]

Arturze głowa do góry ,wszystko musi być dobrze,nie ma innej opcji -3maj się dzielnie :* :* pozdrowienia dla domowników :* :*
3655
#Kava nieaktywny
23 kwietnia 2013r. o 23:04
[img=1366751007_z24dk8f.jpg]
3186
#arturkedzia nieaktywny
24 kwietnia 2013r. o 3:12
Witam Wszystkich !
Wiem że czekacie na pozytywne wiadomości i kilka mam Wam do przekazania. Nie bez trudności ale udało mi się załatwić gastroskopię w Bolesławcu.Badanie będę miał wykonane w czwartek o 17.30. Jesli to badanie coś wykarze to być może że tomograf brzucha już nie będzie potrzebny ale to oceni już specjalista. W czwartek rano będę miał ponownie pobraną krew. W piątek będą wyniki, mam nadzieję że pozytywne.Dwa razy już miałem takie bad, więc nie boję się. Dziwną mam do Was prośbę. Trzymajcie kciuki żeby gastroskopia coś wykazała :) To tyle. Raz jeszcze b dziękuję Wszystkim za wsparcie tym piszącym i czytającym. Zmykam odpoczywać :)

Zdrówka i miłego Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 kwietnia 2013r. o 7:45
arturkedzia napisał(a): Dziwną mam do Was prośbę. Trzymajcie kciuki żeby gastroskopia coś wykazała :)

Trzymam kciuki Prezesie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
6979
E
24 kwietnia 2013r. o 8:01
I ja też:) bo, gdy człowiek wie na czym stoi, to może podjąć konkretne działanie.
Arturze :*
Domownicy :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3186
#arturkedzia nieaktywny
25 kwietnia 2013r. o 2:36
Pannazdzieckiem napisał(a): [ Trzymam kciuki Prezesie :)

Witam Wszystkich !
Psychicznie jestem przygotowany na wszystko ale mam nadzieję że ta ostateczność jeszcze jest przede mną he he.
Nie wiem czy dziś będę spał ale za 30 min. zmykam na łóżko pomyśleć o różnych sprawach i pomodlić się w intencji zdrowia swego i Waszego. Będzie dobrze jak będzie wiadomo co mi jest tylko jak znamy życie to nic nie jest takie proste. A może będę miał szczęście ?............... :)

Paniusiu trzymaj i przyjdź bo ze mną będzie Mama i kierowca :)

Zdrówka i miłego dnia Wszystkim życzę. Będzie dobrze :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 kwietnia 2013r. o 18:08
Zgłupiałem Prezesie. Wtłumacz mi o co chodzi ? Brawa dla Stomadentu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.