Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 kwietnia 2013r. o 3:57
Kava napisał(a): Arturo - Kocurze ;)

Coś mi się wydaje, że to co robię można uznać za swego rodzaju tradycję.

Dziś mijają CZTERY LATA, jak ten temat gości na forum :)
To prawie 684 tys. wyświetleń, masa dobrych ludzi zgromadzonych wokół Ciebie i całe mnóstwo pozytywnej energii.

Oby tak dalej! :)

Pozdrawiam serdecznie Ciebie, Don Arturo - życząc dużo zdrowia oraz niesłabnącej wiary i optymizmu, którym wciąż zarażasz ludzi wokół siebie!
[img=1366104361_iwqyyuz.jpg]

Witam Wszystkich !
Jak wiecie ja czuję się dość dobrze ale jak jest naprawdę pokażą wyniki. Wł wczoraj miałem pobranie i dziś po 15.00 będą nowe wyniki, które porównamy z tymi szpitalnymi. Chciałbym żeby chociaż były na tym samym poziomie to będę się cieszył. Trzymajcie kciuki żeby tak było :) W nocy nap Wam jak jest :)

Kavo dziękuję Ci bardzo za pamięć i słowa otuchy i wsparcia. W pamięci do dat jesteś mistrzynią. Ja też bardzo się ciesze że już cztery lata mogę tu być dzięki uprzejmości dyrekcji Bolec-Info . Dzięki takiej możliwości poznałem mnóstwo wspaniałych ludzi a z wieloma się przyjaźnię. Dzięki forum stałem się bardziej otwarty na ludzi. Dziękuję Wszystki za to że mogę Wam po marudzić, że mogę z Wami się po śmiać i po płakać.
Mam nadzieję że jeszcze jakiś czas ze mną wytrzymacie :)

Zdrówka i miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
17 kwietnia 2013r. o 8:13
arturkedzia napisał(a): Chciałbym żeby chociaż były na tym samym poziomie

Niechby były lepsze, za to trzymam kciuki:)
arturkedzia napisał(a): Dzięki takiej możliwości poznałem mnóstwo wspaniałych ludzi a z wieloma się przyjaźnię.

Cztery lata, to znaczy, że...w zasadzie tworzy się tu historia :| :D
Cieszę się, że mogę mieć w niej swój mały udział :) :) :)
Arturze :* :* :*
Domownicy :* :* :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3655
#Kava nieaktywny
17 kwietnia 2013r. o 23:21
arturkedzia napisał(a): Kavo dziękuję Ci bardzo za pamięć i słowa otuchy i wsparcia.

Don Arturo - nie masz mi za co dziękować :)

A jako że wysłałam Ci maila, to tu dla Ciebie zostawiam jedynie piosenkę:

O ile mnie pamięć nie myli - lubisz ją ;)
6979
E
18 kwietnia 2013r. o 21:10
Arturze :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3655
#Kava nieaktywny
18 kwietnia 2013r. o 22:54
Arturo - po raz kolejny coś mi uświadomiłeś. Coś bardzo ważnego.
W swojej wiadomości zawarłeś coś więcej niż słowa. Dziękuję Ci za to.

Twierdzę tak od dawna - ale teraz powtórzę raz jeszcze - jesteś niesamowitym człowiekiem!

Trzymaj się dzielnie!

PS. I ja mam nadzieję..
3186
#arturkedzia nieaktywny
19 kwietnia 2013r. o 3:04
Witam Wszystkich !
Wczoraj był u mnie lekarz Dziś jadę na USG a po niedzieli mam mieć gastroskopię i tomograf jamy brzusznej. Na pewno coś to wyjaśni.
Dzięki za wsparcie. Piję tą odżywkę 2 butelki dziennie :

http://www.aptekarzwarszawski.pl/cubitan-truskawkowy-odzywka-wspomagajaca-gojenie-ran-i-odlezyn-200-ml.html

Mam nadzieję że ta odżywka po prawi mi parametry. Zmykam bo rano wstaje.

Dopisane 19.04.2013r. o godz. 03:03:

Kava napisał(a): Arturo - po raz kolejny coś mi uświadomiłeś. Coś bardzo ważnego.
W swojej wiadomości zawarłeś coś więcej niż słowa. Dziękuję Ci za to.

Trzymaj się dzielnie!

PS. I ja mam nadzieję..

Kavo miło mi że mój przekaz zauważyłaś :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 19.04.2013r. o godz. 03:04:

Zdrówka i miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
3655
#Kava nieaktywny
19 kwietnia 2013r. o 18:57
arturkedzia napisał(a): Kavo miło mi że mój przekaz zauważyłaś

Arturo - przekaz był jasny i zrozumiały.

Każdy z nas pełni w życiu nie jedną rolę: kobiety, mężczyzny, męża, żony, siostry, brata, syna, córki, przyjaciela, pracownika, itp.
Najważniejsza jednak rola - to być człowiekiem. Dobrym człowiekiem.

Tobie, Artur, za tę rolę - należy się OSCAR.

Ja wciąż się uczę.
Oprócz tego, że życie ciągle daje ku temu okazje - staram się korzystać z doświadczenia i mądrości innych.

Mając na uwadze Ciebie - cieszę się, że mogę ową naukę pobierać u jednego z najlepszych.

Dziękuję Ci, że jesteś. I za to, jaki jesteś.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2013r. o 6:45
Kava napisał(a):

.... Ja wciąż się uczę.
Oprócz tego, że życie ciągle daje ku temu okazje - staram się korzystać z doświadczenia i mądrości innych.

Mając na uwadze Ciebie - cieszę się, że mogę ową naukę pobierać u jednego z najlepszych.

Dziękuję Ci, że jesteś. I za to, jaki jesteś.

Podpisuję się pod słowami Kavy Drogi Prezesie :)
Nie masz pojęcia jak wiele Ci zawdzięczam.
Miłego dnia Domownicy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo