Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
7632
#VIP007 nieaktywny
26 marca 2014r. o 9:28
Witajcie zrzeszeni i nie zrzeszeni :* witaj E :* czas mija nam szybciutko ,kolejna msza w piątek w intencji naszego Przyjaciela....Pomyśleć tylko można sobie ,że moglibyśmy teraz omawiać sprawy organizacyjne wiosennego grilowania,,kurcze jak On lubiał planować i realizowacwoje zamierzenia..Pozdrawiam serdecznie wszystkich zrzeszonych i nie tylko ,,,3majcie się cieplusio :* :* [img=1395822508_d6kxpqe.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6979
E
29 marca 2014r. o 16:13
VIP007 napisał(a): Pomyśleć tylko można sobie ,że moglibyśmy teraz omawiać sprawy organizacyjne wiosennego grilowania

Dziś też możemy to zrobić, mimo, że jedno miejsce zawsze już będzie wolne :)
VIP007 :* do zobaczenia?
Domownicy :*

Dopisane 29.03.2014r. o godz. 16:13:

Pani Irenko, panie Józefie, dziękujemy za tradycyjną, w Waszym domu, gościnność :) :*

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
5183
magnum44
30 marca 2014r. o 11:55
Myślami byłam z Wami w piątek :)
Buziole dla pani Irenki :* i pana Józefa :*
Domownicy i goście :*:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
7612
bax
31 marca 2014r. o 9:18
6979
E
1 kwietnia 2014r. o 6:59
magnum44 napisał(a): Myślami byłam z Wami w piątek :)

Wiemy, wiemy :) :*
Baxiu :* Ty to jesteś driver ;)
Miłego dnia, Domownicy i niE tylko :*
[img=1396328377_rp4kkrq.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
7612
bax
1 kwietnia 2014r. o 9:08
Driver,to nie ja :| ale driver'ki trzy :D
;)
Czy dzień będzie miły? zobaczymy :) ...
Udanego dnia całego :)
6979
E
2 kwietnia 2014r. o 7:15
bax napisał(a): Czy dzień będzie miły? zobaczymy :) ...

Baxiu :* chcielibyśmy, żeby każdy dzień był miły, ale nie zawsze tak wychodzi. Trzymaj się dzielnie :)
Domownicy, słodkiego, miłego dnia :) :*
[img=1396415740_erezkob.jpg]

7612
bax
2 kwietnia 2014r. o 21:37
E:*
Staram się jak mogę,ale chyba?...za dużo od siebie wymagam ;( ...
Kumulacja jak w "LOTTO" -tracisz na kupon,i nic z tego...

Domownicy:*
Czytacie,znacie temat...i...tęskno mi za Wami :) ...
Aaaa,i ważna zasada,nie grajcie w lotto :> ;) ...

już,sie nie "gadam" tyle ;) a piosnka ta pasuje chyba?...do "romantycznego dżemu"...booo...
Tu się zaczęło... potem kominek powstał i ot tak mnie naszło :) ...

Pozdrawiam założycieli kominka i dżemu:)
Pa :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.