~ napisał(a): [...]Jakby taka wróżka miała pojęcie o czymkolwiek, to nie siedziałaby za grosze nad kartami tylko skreśliłaby se kupon totolotka.Nie wiem czy ta wrozka ma "pojecie o czymkolwiek", ale osoby posiadajace roznego rodzaju zdolnosci parapsychiczne swoje przepowiednie opieraja chociazby na aurze ktora towarzyszy czlowieka. Hieromancja tez nie pozwala na odgadniecie "wielkiej szostki", mimo ze wiele moze powiedziec na temat danego czlowieka. Chyba nikt nie sadzi ze ewentualni wrozbici uzywaja szklanych kul, z ktorych widza to co ich interesuje?:)...
Śmierć frajerom!
MattaHari napisał(a): Cześć :) zna ktoś może jaką wrózke z Bolesławca, która dobrze wróży?
~EMILA napisał(a): Najlepsza wróżka mieszka w Dobrej koło Bolesławca, mieszka w blokach pierwszy blok, po prawej stronie jak się wjeżdża do Dobrej na pierwszym piętrze.
Osobiście chodzę do niej regularnie co rok i świetnie wróży wszystko mówi, i najważniejsze że to wszystko się sprawdza.
Jest tak dobra że potrafi opisać osoby z którymi np. ma się jakiś konflikt ze szczegółami.Nic się jej nie mówi ,a ona wszystko wie i mówi, jak poszłam pierwszy raz to się troszkę przestraszyłam skąd ona takie rzeczy o mnie wie.
Polecam bardzo sympatyczna Pani ;) ;) ;)
~ciemnogród napisał(a): Czy Wy ludzie całkiem powariowaliście,ta kobieta z Dobrej to pijaczka,jak piła sama sie przyznała że zmyśla bajeczki,tyle osób do niej chodziło których znam,i nikomu nic sie nie sprawdziło-ona tylko wyciąga kase na picie,nieraz była piana gdy do niej ktoś niespodzianie przyjechał.Dziwie sie tym ludziom,którzy piszą że sie sprawdziło-wszystko robiliście tak by sie to sprawdziło.Każdy jest kowalem swojego losu,a ona nie może wiedzieć co My zrobimy ze swoim życie.Jak można być takim pustym i w to wierzyć.Narobi ci to tylko nie potrzebnego zamętu w głowie i tyle.