Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
6 lutego 2012r. o 15:57
a zna ktos inna wrozke z lubania nie cyganke
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 maja 2012r. o 15:44
~najlepsza wrozka w Lubaniu napisał(a): na ul. Mostowej, nr nie pamietam, ale bylam u niej dwa razy i szczeka mi opadla, bo zaczyna mowic od przeszlosci i to konkretnie, wtedy od razu nabierzesz zaufania, bo skad ta pani moze wiedziec co cie kiedys w zyciu spotkalo, skoro myslisz ze to twoje tajemnice, a potem mowi co bedzie, bardzo mi pomogla w niektorych sprawach, bo moglam wczesniej zapobiec czemus co moglo sie wydarzyc...

zna ktoś może numer????
7878
#ojciec nieaktywny
2 maja 2012r. o 1:03
997 oni wiedzą wszystko ;) bez obrazy, to tylko drobny żart...
~ niezalogowany
2 maja 2012r. o 14:55
~ napisał(a):
~najlepsza wrozka w Lubaniu napisał(a): na ul. Mostowej, nr nie pamietam, ale bylam u niej dwa razy i szczeka mi opadla, bo zaczyna mowic od przeszlosci i to konkretnie, wtedy od razu nabierzesz zaufania, bo skad ta pani moze wiedziec co cie kiedys w zyciu spotkalo, skoro myslisz ze to twoje tajemnice, a potem mowi co bedzie, bardzo mi pomogla w niektorych sprawach, bo moglam wczesniej zapobiec czemus co moglo sie wydarzyc...

zna ktoś może numer????

albo dokładny adres
~~~realist niezalogowany
2 maja 2012r. o 16:33
Zanim pójdziesz do wróżki przeczytaj Dzieje Apostolskie 16:16-18: Galatów 5:19-21; Kiedyś taką radę dała mi przyjaciółka-przyznam,że niechętnie ale z ciekawości przeczytałam.Teraz trzymam się z daleka od okultyzmu a u wróżki nigdy nie byłam i nigdy nie będę.
~ niezalogowany
13 maja 2012r. o 18:24
~~~realist napisał(a): Zanim pójdziesz do wróżki przeczytaj Dzieje Apostolskie 16:16-18: Galatów 5:19-21; Kiedyś taką radę dała mi przyjaciółka-przyznam,że niechętnie ale z ciekawości przeczytałam.Teraz trzymam się z daleka od okultyzmu a u wróżki nigdy nie byłam i nigdy nie będę.

przezcytałąm a teraz podaj adres!
~ niezalogowany
13 maja 2012r. o 19:15
Tutaj jest o dobrej wróżce:
http://www.bolec.info/forum/f16/miaa-powrozyc-ukrada-2-tys-67152-last.html
Tyle, że ona jest dość droga.
~aagaa22 niezalogowany
30 lipca 2012r. o 17:40
Chciałam zauwarzyć, że te kobitki zarówno ta z Dobrej jak i z Daszyńskiego to żadne wrózki, tylko tarocistki...nie mylić pojęć. Obie stawiają tarota...to sztuka której każda osoba może się wyuczyć interpretując karty. Dodatkowo ta w Dobrej wylewa wosk, z którego jest w stanie również powiedzieć wiele na temat naszego stanu psychicznego, chorób, ciąż itp...i nie jest to grzech.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.