~najlepsza wrozka w Lubaniu napisał(a): na ul. Mostowej, nr nie pamietam, ale bylam u niej dwa razy i szczeka mi opadla, bo zaczyna mowic od przeszlosci i to konkretnie, wtedy od razu nabierzesz zaufania, bo skad ta pani moze wiedziec co cie kiedys w zyciu spotkalo, skoro myslisz ze to twoje tajemnice, a potem mowi co bedzie, bardzo mi pomogla w niektorych sprawach, bo moglam wczesniej zapobiec czemus co moglo sie wydarzyc...
~ napisał(a):~najlepsza wrozka w Lubaniu napisał(a): na ul. Mostowej, nr nie pamietam, ale bylam u niej dwa razy i szczeka mi opadla, bo zaczyna mowic od przeszlosci i to konkretnie, wtedy od razu nabierzesz zaufania, bo skad ta pani moze wiedziec co cie kiedys w zyciu spotkalo, skoro myslisz ze to twoje tajemnice, a potem mowi co bedzie, bardzo mi pomogla w niektorych sprawach, bo moglam wczesniej zapobiec czemus co moglo sie wydarzyc...
zna ktoś może numer????
~~~realist napisał(a): Zanim pójdziesz do wróżki przeczytaj Dzieje Apostolskie 16:16-18: Galatów 5:19-21; Kiedyś taką radę dała mi przyjaciółka-przyznam,że niechętnie ale z ciekawości przeczytałam.Teraz trzymam się z daleka od okultyzmu a u wróżki nigdy nie byłam i nigdy nie będę.