Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
11 grudnia 2011r. o 12:47
~medium napisał(a): w Dobrej przyjmuje wrózka Tojsienka tylko pol litra trzeba na rozruch :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5372
misiekELF
11 grudnia 2011r. o 17:24
MattaHari napisał(a):
~ napisał(a): Głupich nie sieją - wschodzą sami ;)

Ja powróżę za pół ceny - i wywróżę wszystko na co masz ochotę. Wygraną w totolotka dodam w promocji :D

Ludzie leczcie się na nogi bo na głowę za późno!
Jakby taka wróżka miała pojęcie o czymkolwiek, to nie siedziałaby za grosze nad kartami tylko skreśliłaby se kupon totolotka.
Śmierć frajerom!

hehe no moze i prawda, ale ciekawość ludzka nie zna granic :]

Mi chodzi o jakąś wróżke co ponoć mieszka gdzieś na Daszyńskiego...zna ktoś?

No dobra, nie będę się więcej ukrywać... Nie ponoć a na pewno na Daszyńskiego. To byłam ja, ale trole i gremliny nie dawały mi spokoju to się wyprowadziłam. Były tam kiedyś nawet tabliczki...Kancelaria Adwokacja, Kancelaria Notarialna, Dobra Wróżka, Stomatolog...Normalka. Spełniam życzenia za darmo, ale tylko grzecznym dzieciom.

:P

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~kotiś niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 15:48
ja regularnie chodzę do wróżki w Dobrej i mi sie akurat sprawdza pozdrawiam
~kotiś niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 16:43
ja kiedyś byłam u wróżki Sabiny jeszcze na ulicy Broniewskiego a teraz Jana Pawła II , kiedy wyszłam śmiałam sie z tego i mówiłam ze gada takie głupoty ze szok, ale co sie okazało ; po 5 latach, wszystko mi sie sprawdziło....
~Do kotiś niezalogowany
14 grudnia 2011r. o 16:55
bo sprawiłaś tak ze sie sprawdziło,żyłaś tak jak ona ci wmówiła,Mi nic sie nie sprawdziło,i wielu innym osobom.Mówiła ze będe mieć syna a mam córke i tym inne podobne głupoty.Dużo by tu wymieniać.Nikt nie może wiedzieć co sie Tobie przydarzy bo każdy jej kowalem swojego losu.
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 16:22
czy ma ktos numer do wrozki z lubania ???? bylam tam u wrozki ale jak wczescniejsza dziewczyna pisalal wtrafilam do cyganki.... bede tam w przyszlym tygodniu wiec jesli ma ktos numer to bardzo bym prosila.
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 16:55
~kotiś napisał(a): ja regularnie chodzę do wróżki w Dobrej i mi sie akurat sprawdza pozdrawiam

Każdy kto korzysta z usług wróżek zapłaci za to wysoką cenę. Taka jest niestety karma.
~ niezalogowany
21 grudnia 2011r. o 17:17
~ napisał(a):
~kotiś napisał(a): ja regularnie chodzę do wróżki w Dobrej i mi sie akurat sprawdza pozdrawiam

Każdy kto korzysta z usług wróżek zapłaci za to wysoką cenę. Taka jest niestety karma.

o juz tam karma jesli ktos chce to niech sobie chodzi co ci to przeszkadza
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.