Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~R2D2 niezalogowany
30 lipca 2012r. o 21:06
Wylewa wosk i jest w stanie powiedziec na podstawie tego coś o chorobach ?
Widzisz co piszesz? Nie obraź się, ale nie żyjemy w średniowieczu. Owszem, Polska to dość zacofany kraj w wielu dziedzinach, ale miejcie litość :)

Co do tego czy to grzech - dla kogoś wierzącego, a dokładniej katolika, jest to grzech i co do tego wątpliwości nie ma, wystarczy przeczytać książkę o tytule Biblia.

Natomiast dla niewierzącego faktycznie nie jest to grzech. Raczej głupota i strata pieniędzy, no ale jak ktoś ma ich za dużo i lubi nimi szastać - jego sprawa :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
983
#Calahan nieaktywny
30 lipca 2012r. o 22:14
~aagaa22 napisał(a): Chciałam zauwarzyć, że te kobitki zarówno ta z Dobrej jak i z Daszyńskiego to żadne wrózki, tylko tarocistki...nie mylić pojęć. Obie stawiają tarota...to sztuka której każda osoba może się wyuczyć interpretując karty. Dodatkowo ta w Dobrej wylewa wosk, z którego jest w stanie również powiedzieć wiele na temat naszego stanu psychicznego, chorób, ciąż itp...i nie jest to grzech.
Wrozenie, otwieranie sie na magie i okultyzm jest grzechem i w paru miejscach wyraznie mowi o tym Biblia. Branie udzialu w tego typu rzeczach jest bardzo niebezpieczne - czlowiek nieswiadomie otwiera sie na swiat niewidzialny, dajac przyzwolenie na dzialanie duchow nieczystych w zyciu czlowieka. W takim przypadku czlowiek potrzebuje uwolnienia.

O tym jak niebezpieczne jest otwieranie sie na swiat okultystyczny swiadczy pewien przypadek, gdy dziecko (nie wierzace) siadlo przed komputerem aby zagrac w jakas gre. Okazalo sie ze byla to gra okultystyczna. Dziecko poprosilo doroslego, wierzacego czlonka rodziny o pomoc - powiedzialo, ze cos jakby w nie weszlo. Po modlitwie w imieniu Pana Jezusa Chrystusa to cos zaczelo wychodzic - dziecko samo dopominalo sie by jeszcze sie modlic bo czulo w sobie jeszcze jakas obecnosc tego czegos. Ostatecznie duch nieczysty wyszedl.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
~a. niezalogowany
31 lipca 2012r. o 16:17
~Do kotiś napisał(a): bo sprawiłaś tak ze sie sprawdziło,żyłaś tak jak ona ci wmówiła,Mi nic sie nie sprawdziło,i wielu innym osobom.Mówiła ze będe mieć syna a mam córke i tym inne podobne głupoty.Dużo by tu wymieniać.Nikt nie może wiedzieć co sie Tobie przydarzy bo każdy jej kowalem swojego losu.

To ze Tobie się nie sprawdziło to nie znaczy ze innym się nie sprawdza.Ja akurat byłam w lekkim szoku jak zaczęło mi się spełniać to co ona mówiła.Co prawda nie wszystko ale 1 rzecz już po miesiącu się wydarzyła.A babcia Świrska powiedziała mi wylewając wosk nad sercem ze wyszła dziura i oznacza to wydatek bądź śmierć w rodzinie.Wydatek miałam bo miałam 2 wesela i chrzest. A a śmierć?Była i to bliskiej osoby nie cały rok od tego jak u niej byłam.Wiec nikt mi nie wmówi ze się nie sprawdza.... śmierci nie da sobie wmówić ...Dziwi mnie tylko fakt ze wyszło to u mnie... a mama była razem ze mną a jej nic takiego nie wyszło ...a umarła osoba bliższa jej sercu -brat.
~ niezalogowany
31 lipca 2012r. o 16:55
Masz adres tej babci Świrskiej albo tel?

Zmoderowano 31.07.2012 godz.22:00 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
31 lipca 2012r. o 18:56
Nie mam i ja tez jechałam w ciemno...ale to jest w Gromadce na przeciwko cpn.

Zmoderowano 31.07.2012 godz.22:01 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~zrozumiałem swój błąd niezalogowany
31 lipca 2012r. o 22:54
Ludzie powiem tak, że byłem u tej "wróżki" z dobrej i u babci w gromadce i to był mój błąd i to poważny błąd!, poczytajcie sobie w biblii. W ten sposób otwieramy się na złe duchy - czyli pod moc szatana, z której się ciężko uwolnić. Księża egzorcyści przestrzegają przed tego typu praktykami, mamy wierzy w Boga. Co do "wróżki" z dobrej, to ona "wróży" węgierskimi kartami, bynajmniej wtedy, gdy ja byłem uniej a nie kartami tarota.
Ale pwoiedziałem sobie, że już więcej nie skorzystam z tego typu porad itd. Poszukajcie sobie na youtube o zagrozeniach duchowych, przez te osoby przemawia sam diabeł, bo on zna waszą przeszłość, ale nie wie, co zrobicie w przyszłości, on jest perfidnym kłamcą, nigdy go nawet o nic nie proście, bo będziecie pod jego mocą.
Także wierzcie w Boga i nie chodźcie do wróżek i babek itd.
~ir niezalogowany
1 sierpnia 2012r. o 14:42
~aagaa22 napisał(a): Chciałam zauwarzyć, że te kobitki zarówno ta z Dobrej jak i z Daszyńskiego to żadne wrózki, tylko tarocistki...nie mylić pojęć. Obie stawiają tarota...to sztuka której każda osoba może się wyuczyć interpretując karty. Dodatkowo ta w Dobrej wylewa wosk, z którego jest w stanie również powiedzieć wiele na temat naszego stanu psychicznego, chorób, ciąż itp...i nie jest to grzech.
Owszem jest.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2012r. o 10:44
Pani,która wrozy z mostowe w lubaniu jest chyba naprawde wrozką. heh wie wszystko z przeszlosci i przepowiada przyszlosc, naprawde warto, spotkanie trwa ok.pol godz.i kosztuje 20 zl. polecam, warto, chocby z ciekawosci!!!!!!!!!! Mowi prawde, szok.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
REKLAMA Zapraszamy