Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

983
#Calahan nieaktywny
6 sierpnia 2012r. o 22:27
~ napisał(a): Pani,która wrozy z mostowe w lubaniu jest chyba naprawde wrozką. heh wie wszystko z przeszlosci i przepowiada przyszlosc, naprawde warto, spotkanie trwa ok.pol godz.i kosztuje 20 zl. polecam, warto, chocby z ciekawosci!!!!!!!!!! Mowi prawde, szok.
Nie jest dziwne, ze wrozka potrafi powiedziec prawde na temat przeszlosci czy terazniejszosci czlowieka. Dzialaja w niej duchy nieczyste. Jest jednak bardzo niebezpieczne - za kazdym razem gdy ktos korzysta z tego typu "uslug" daje przystep do dzialania duchow nieczystych w zyciu czlowieka. W przyszlosc czlowieka ingeruja wtedy demony. Czlowiek potrzebuje w takim przypadku uwolnienia, ktore jest mozliwe w imieniu Pana Jezusa Chrystusa. Oddawanie sie sila ciemnosci (a wrozby sa wlasnie tym, chociaz czlowiek przewaznie nieswiadomie zaprasza do swojego zycia demony) jest oczywiscie grzechem i buntem przeciwko Bogu i jesli czlowiek sie tego nie wyrzeknie naraza sie na wielkie niebezpieczenstwo.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 sierpnia 2012r. o 22:45
chodzenie do wrozki kompletnie nie ma sensu. przeszlosc swoja kazdy zna. przyszlosc sami mozemy przewidziec wiedzac w co sie zainwestowalismy,co zasialismy to bedziemy zbierac. nie mowiac juz,ze kazdy kto jest uwazny widzi i wie co w nas jest po tym co i jak mowimy,z kim sie zadajemy,czym sie interesujemy, itd . a to czego nie wiemy powie nam Pan Bog,jezeli Go zapytamy i bedziemy sluchac uwaznie (tak jak wrozka wymaga by ja sluchac) . Pan Bog powie nam to co dobre bysmy mieli nadzieje i dobre nastawienie. a pieniadze lepiej wydac na kupno Biblii gdzie wypisane jest 8 000 obietnic Pana Boga. Jego obietnice to Jego wola dla nas. i taka jest prawda! :)
~Ania niezalogowany
24 września 2012r. o 17:25
Od trzech tygodni nie mogę się dodzwonić do wróżki z dobrej. Znam ten numer 756... czy może zmieniła numer na inny- proszę o podanie innego kontaktu jak ktoś ma!
~h niezalogowany
24 września 2012r. o 20:48
Nr756449563 na stacjonarny niemożna się dodzwonić bo mają awarię i proszę dzwonić na jej komórkę 600247280
~katarzyna s niezalogowany
5 października 2012r. o 12:48
dobra wrozka to dla mnie pani zinaida,polecila mi ja znajoma,ktorej bardzo pomogla wyjsc z klopotow,w ogole poczytalam o niej,ma dobre recenzje i sie upenilam,pani okazala sie barzdo ciepla i mila,,wrazliwa osoba,to dla mnie wazne,mi tez pomogla,wyszlam z opresji,a wrozba naprawde gleboka,obszerna i wiarygodna,madre slowa i wskazowki,inne wrozki podeszly jak do zabawy do wrozby,a wrozka zinaida jak wrozka z pasja .darem i sercem;) [email protected]
~EWELINA niezalogowany
5 października 2012r. o 20:19
bardzo dobra wróżka jest w dobrej kolo boleslawca naprawde polecam jest super wszystkie wrózby sie sprawdzaja w 100%

Zmoderowano 05.10.2012 godz.20:20 - powód: caps lock (sentinel)
~h niezalogowany
26 października 2012r. o 13:41
Ja się wybieram do pani Kasi na ąndrzejki jak ktoś chce to podaję jej nr tel.600-247-280
~ niezalogowany
26 października 2012r. o 13:52
Powyżej świetne potwierdzenie słów: "Kto nie wierzy w Boga, jest gotów uwierzyć w każde głupstwo".

Jeśli wróżka coś wie, to nie będzie ślęczeć czekając na forsę frajera, tylko wywróży sobie numery totolotka! Znacie może wróżkę, która wywróżyła?

Wygląda na to że wróżka jest większa i mądrzejsza od Boga. Biblia w wielu miejscach ostrzega przed skutkami wróżenia, więc jak zaczniecie mieć problemy - pretensje miejcie wyłącznie do siebie. Demon czeka na każdą okazję!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.