Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobra wrózka

~ niezalogowany
30 sierpnia 2013r. o 17:32
~Lubań wróżka napisał(a): W Lubaniu jest bardzo dobra wróżka pochodzenia Romskiego

Co druga Romka to wróżka! :)
Ta nacja obdarowana został sowicie darem wróżenia!! :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
7 września 2013r. o 13:29
prosze o kontekt telefoniczny do wrozki w dobre.Ja tez tam bylam i mi sie sprawdzily rzeczy.
~ niezalogowany
7 września 2013r. o 14:36
wróżka mi przepowiedziała kiedy zdefekuję i się sprawdziło
~ niezalogowany
7 września 2013r. o 14:48
Sredniowiecze i ciemnogród.Wstyd. :D
~beata niezalogowany
27 września 2013r. o 16:54
~Lubań wróżka napisał(a): W Lubaniu jest bardzo dobra wróżka pochodzenia Romskiego kom 889577843 dom 75 721 43 10 naprawde polecam pozdrawiam. koszt 30zł

bylam u niej naprawde bardzo dobra bylam w szoku! na poczatku myslalam ze to jakas oszusta ale bylam mile zaskoczona pozdrawiam
~kicia niezalogowany
23 października 2013r. o 12:56
75 6449563 nr.do wrózki z dobrej ,,
4560
#Wiolizna nieaktywny
23 października 2013r. o 15:11
KIedys też korzystałam z porady wrózek. Najczesciej wlasnie od Pani Kasi z Dobrej, ale to było dawno temu. Co nieco sie sprawdziło. Jednak pewnego dnia postanowiłam poddac się temu co daje mi życie każdego dnia, brać na klate wszystko co mnie spotyka bez względu na to co to jest, bo to jest dobre, ciekawe i fajne. Nie wiem co mnie spotka i to jest naprawdę ekscytujące, to dopiero przygoda życia! :)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
~ela niezalogowany
3 listopada 2013r. o 17:23
jesli pani chce wiedziec o sie pani myli . bylam u niej na wrozbie oszukala mnie i moje kolezanki doprowadzila mnie do bankrutctwa przez nia jestem w dlugach i nie sprawdzilo mi sie nnic ani moim kolezankom ostrzegam was przed ta pania.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza